Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, güçlü insanlar ve ortamlardan her daim yardım göreceksiniz. Önemli başarılar kazanacaksınız ama bu başarılardaki tutumunuzun özel hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Bu sene, yılın ikinci yarısında daha şanslı ve verimli olacaksınız.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın gece saatlerine kadar Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır.

Koç Burcu: Bugün oldukça iyimser ve pozitif etkilerle daha aktif ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş konularında yaptığınız işlerinizi kariyer hayatınıza iyimser ve güçlü etkilerle aktarabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bilinçaltınızda kendinize çok yüklenmeyin ve hırsınızı kendinizden çıkarmayın. Gün içinde yapabileceğinizden daha fazlası için söz vermemeye çalışmalısınız. Hislerinizin gücünü göz ardı etmeyin.

İkizler Burcu: Bugün özel hayatınızda iyimser bir tablo çizebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda şansınız yüksek olacak. Davetler ve organizasyonların içinde kendinizi bulabilirsiniz. Maddi konularda harcamalarınızı abartmayın.

Yengeç Burcu: İş ve hizmet ortamlarınızda oldukça iyimser ve uyumlu etkiler altında olabilirsiniz. Dikkatli davranırsanız planlarınızı rahatlıkla harekete geçirebilirsiniz. Ani davranışlardan ve kararlardan kaçının.

Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda ve paylaşımlarınızda oldukça iyimser ve uyumlu  etkiler altında olacaksınız. Seyahatler, yabancı yerler, kendinizi geliştireceğiniz alanlar daha fazla ilginizi çekecek.

Başak Burcu: Ortaklaşa para konularınız ve aile hayatınız için yapacağınız para harcamalarınız devrede olacak. Sosyal ortamlarda şansınız çok yüksek ama bu aşırı iyimser duygular para harcamanızı kolaylaştırabilir.

Terazi Burcu: Satış,pazarlama ve  iletişime dayalı konularda abartıya kaçmadan ve dikkatli davranarak bugün gereken başarı sağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte vakit geçirme şansına sahipsiniz.

Akrep Burcu: Özellikle maddi konularda bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Müsriflikten kaçının. İş alanlarınızda mantığınızı devreden çıkarmayın, sezgilerinizi mantıkla destekleyin.

Yay Burcu: Hayatınız ilgili konularda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Aşka ve yaratıcılığa dayalı işlerinizin karşılığını çok yakında alacaksınız. Aşk hayatınızda keyfiniz ve iyimserliğiniz üzerinizde olacak.

Oğlak Burcu: Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamadığınızdan dinlenmek veya işlerinizi evinizde halletmek isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda mücadeleler devam ediyor ama siz huzuru daha çok ailenizde bulacaksınız.

Kova Burcu: Güne iletişiminiz hızlı bir biçimde başlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla uyumlu ve keyifli organizasyonlar içerisine girebilirsiniz. İş hayatınızda yeni işler devrede.

Balık Burcu: Arkadaş ortamlarınızda sevdiğiniz insanla keyifli bir gün sizi bekliyor .İş görüşmelerinizi bugün etkili bir şekilde gerçekleştirin zira şans sizden yana olacak. Maddi konularda istediklerinizi rahat dile getireceksiniz.