Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; yaptığınız işle tanınmak ve ünlü olmak istiyorsunuz.Sosyal ve edebi konularda oldukça yeteneklisiniz. Diğer insanlardan kuvvetli taraflarınızla arkadaşlarınız ve çalıştığınız insanlar sizi kıskanabilirler. Bu etkilerden kurtulmak için, en büyük yatırımı ailenize ve akraba ilişkilerinize yapmalısınız. Bu sene, maddi konular öne çıkabilir. İlişkileriniz hız kazanıyor.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün ikizler burcunda öğlen saatlerinde oluşan dolunay, iletişime dayalı konularda bizi hassas ve biraz da huzursuz kılabilir. Yabancılarla anlaşmalarımız, seyahat ve eğitim alanlarında başlattığımız, hukuksal konularda girişimde bulunduğumuz konu ve olayların,  sonuçlarını almak bu dolunayda önemli olacak. Derin düşüncelerimizi, hayatımıza pratik bir şekilde nasıl geçirdiğimizi görme şansına sahip olacağız. Ayrıca Uranüsün geri hareketi bırakarak, düzelmesiyle beraber, hayatımızdaki değişimler hızlanmaya başlıyor.

KOÇ BURCU:

Sevgili koçlar,

Bu yılda eşinizin, sevgilinizin veya ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız. Şimdiye kadar önemsemediğiniz konuları önemseyebilir, önemsediklerinizin sırasını değiştirebilirsiniz. Dişinizi bu konularda biraz daha sıkın lütfen çünkü bu süreç tamamlandığınızda ruhunuzdaki değişim ve dönüşümlerde tamamlanmış olacak ve hayata başka gözlerle bakıyor olacaksınız.

Jüpiter temmuz ortasına kadar ev ve aile konularında inanılmaz şansları ve fırsatları ayağınıza getirecek. Bu dönemde Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa  onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz.

Yılın 2. yarısında aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda  inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız harika bir yıl olabilir. Yine bu dönem içerisinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, beraberliğinizi evliliğe taşıyabilirsiniz.

Bu sene aşk hayatınızda mart ayı önemli bir yer tutabilir. Martbaşında gerilemesine başlayacak olan mars özel hayatınızda, evlilik ve ikili ilişkilerinizde atağa geçeceğiniz, harekete başlayacağınız konularda bazı yavaşlamalar yaşamanıza neden olacak. 01 mart-21 mayıs arası yeni ilişkilerden, kararlardan kaçının. Ortaklaşa işleriniz varsa bu birkaç aylık süreçte bazı sorunlara açık olacaksınız aman dikkat. 

Koç Burcu: Bu dolunayda akrabalarınız, komşularınız ve kardeşlerinizi işin içine alacak duygusal olaylar yaşayabilirsiniz. İşleriniz ön plandayken aniden ortaya çıkacak bir olay, iki taraf arasında kalmanıza neden olabilir.

Boğa Burcu: Başkalarının sorumluluklarıyla ve işleriyle ilgili olduğunuz bu dönem, beklediğiniz bir para sizi sıkıştırabilir. Kafanızda yaptığınız hesap, işin derinine inince size yeterli gelmeyebilir.

İkizler Burcu: Dolunayda, duygusal yaşantınız etkileniyor. Hayatınızla ilgili alacağınız bir karar, ilişkinizin şartlarını değiştirebilir. Sevdiğiniz kişinin hayatında da önemli duygusal kararların oluşması söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu: Yapmanız ve bitirmeniz gereken bir iş, ortaya çıkacak bir takım olaylarla tamamlanmayabilir. İş hayatınızda beklenmedik olaylar oluşabilir veya bir işin arka tarafında dönen olayları öğrenebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün oluşan dolunayla beraber, sosyal ortamlardaki oluşumlar, aşk hayatınızda sıkışmalara neden olabilir. Katılmak zorunda olacağınız bir organizasyon özel yaşantınıza gereken enerjiyi gösterememenize sebep olabilir.

Başak Burcu: Bugün oluşan dolunayla beraber, İş ve kariyer hayatınızdaki gelişmeler, ev ve aile yaşantınızı etkileyebilir. Bir iş yüzünden ailenizi ihmal edebilir veya bir taşınma işi sizi sıkıştırabilir.

Terazi Burcu: Aniden ortaya çıkacak bir seyahat veya iş oluşumları, yakın çevre alanlarınızdaki ilişkilerinizde hassaslıklar yaratabilir. Yakın çevrenizin size ihtiyacı varken, siz dış koşullarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Akrep Burcu: Bu dolunayda, kendi para çabalarınız artarken, başkalarının parasal durumuyla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Ya da başkaları için elinizden para çıkabilir.

Yay Burcu: Bu dolunay, özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde önemli kararları ve sorgulamaları hayatınıza taşıyabilir. Sevdiğiniz insanla bir sonraki adıma geçebilir veya geçemeyebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bu dolunayda iş alanlarınızda beklenmedik olay ve sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir projeniz varsa, bu proje nihayete erebilir veya sıkıştırmalarla son halini alabilir.

Kova Burcu: Dolunay sizin, aşk, çocuk ve eğlence evinizi etkileyecek. Sosyal ortamlar, arkadaşlık ilişkileri, özel hayatınız ve iş alanlarınızda  hassaslıklar oluşabilir. Aniden aşık olabilirsiniz, sürpriz gelişmelere açık olun.

Balık Burcu: Bu dolunay, ev, aile hayatınızda ve kurulu düzeninizde oluşacak. Aile hayatınızda gerçekleşecek olaylar, iş alanlarınızı hassas kılabilir, her iki taraf arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız.