Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; girişkenliğinizi ve konuşma yeteneğinizi iş ve ticaret hayatınızda kullanmalısınız. Aşk hayatınızda saf bir tarafınız var ve yönlendirilmelere müsaitsiniz. Başarınızda kayıplar yaşamamak için özellikle iş hayatınızda ağzınızı sıkı tutmalısınız. Bu sene, şansınız yüksek olacak. Harekete geçmekten korkmayın.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün, yarın ve öbürgün Ay Aslan burcunda dolaşacak.  Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden kaçınmalı ve meyve yemeliyiz.

Koç Burcu: Bugün harekete geçmeniz gereken noktalarda, atak davranmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde eğlenceli ortamlarda bulunmak, özel hayatınıza vakit ayırmak isteyeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün genel olarak evinizle ilgili alanlarda tamamlamanız gerekenler ve bitirmeniz gereken işler üzerine odakalanabilirsiniz. Seyahatle ilgili işleriniz varsa harekete geçmekte zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu aralar hep olmadık işler sizin başınıza geliyormuş gibi hissediyorsunuz. Bugün aktif ve duygusal tarafınızı destekleyecek iletişiminizle, sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız verimli olacak.

Yengeç Burcu: Bugün maddi konularda özel hayatınız için yapacağınız harcamalarınız sizi mutsuz edebilir. Özel hayatınızda somut konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün istediğiniz gibi şekillendireceğiniz bir gün olabilir. Özellikle yakın çevrenizle beraber hareket edeceğiniz alanlarda verimli bir gün geçirebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün hareketli olmakta ve hızlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal taraflarınız ağır basacak ve geçmişi fazlasıyla anacaksınız. İletişimde bulunacağınız insanlara sırlarınızı açmamaya özen gösterin.

Terazi Burcu: Bugün, sosyal çevreniz aktif olacak ve vaktinizin çoğunu arkadaşlarınızla veya sosyal ortamlarınızda geçirmeyi isteyeceksiniz. Özel hayatınızda duygularınız biraz karışık olabilir.

Akrep Burcu: Bugün, toplumda kendinizi göstermekte zorlanmayacaksınız. Özellikle işinizde beklenmedik yardımlar görebilir, kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün bulunacağınız yabancı ortamlarda oldukça dikkat çekebilirsiniz. Bu sıralar kendinizi fazla sosyal hissetmemeniz, insanlarla derin temasınızı zorlaştırıyor.

 Oğlak Burcu: Bugün, ketum, ciddi yanlarınızla hayata bakacak, tutkularınızla hareket edeceksiniz. Ağzınıza gelen herşeyi hemen söylemeye kalkmayın ve biraz sabırlı olmayı deneyin.

Kova Burcu: Bugün, özel hayatınızda duygularınızı dışa vurmanız kolay olacak. Göz önünde olmayı sevdiğinizden, beraber olduğunuz insanla sosyal ortamlar içinde bulunmak isteyeceksiniz.

Balık Burcu: Bugün tamamlamak istediğiniz işler üzerine yoğunlaşabilir, iş ortamınızda kendinizi gösterişli bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Yabancı ortamlar sizi fazlasıyla yorabilir.

İKİZLER BURCU

2014 yılında da satürn iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkiliyor olacak. İş alanlarınızda da önceliklerinizi iyi belirlemeniz gerekecek. Enerjinizi bu süreçte temizlemeye çalışın ve sağlam kafa sağlam vücutta bulunur nmantığıyla hareket etmeyi kendinize düstur edinin. Bedeniniz ve ruhunuz arasındaki koordinasyonu bu dönemde iyi sağlamalısınız.

Parasal konularda jüpiterin rüzgarını arkanıza alarak bu yıl ilerleyeceksiniz. Yılın ilk 6 ayında önemli para bağlantıları devrede olabilir. Ev, emlak, çocuk, kadın, gıda ve anne alanlarından önemli kazançlar elde edebilrisiniz.

Yılın ikinci yarısı 16 temmuzdan sonra jüpiter reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, alanlarınızda size şans dağıtmaya başlayacak. Yine yakın çevre akraba, kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz.

Koç burcunda ilerleyen uranüs sizi farklı çevrelerin içine çekmeye ve yepyeni insanlarla arkadaşlık etmeye davet ediyor. Farklı ortamlar, değişik insan grupları size hayatı farklı bir açıdan gösterecek.

Ocak ayı hayatı sorguladığınız ve partnerinizle ortaklaşa hesaplarınızın üzerine eğildiğiniz bir ay olabilir sevgili ikizler. Daha önceden alınmış bir krediniz varsa 1 şubata kadar ödemelerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir. bu dönemde sakın bir borcu, diğer borçla kapamaya çalışmayın, önemli parasal kararlardan uzak durun. 

16 ocaktaki dolunay,  maddi anlamda sizi rahatlatabilir. Uzun zamandır alamadığınız, bir yerlere takılmış bir paranız varsa elinize geçebilir. 

20 ocak ve sonrası yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, eğitim ve ticaret alanlarınız aktif olmaya başlayacak. 

Şubat ayında iş konularınızda konuşmayı ve kendinizi göstermeyi seveceksiniz. Her tür işlerinizi 06 şubata kadar halletmeye çalışın zira 06 şubatta merkür 3 hafta boyunca gerilemesine başlayacak. 

15 şubattaki dolunay, satış, reklam, pazarlama, iletişim alanlarınızda bazı önemli sonuçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Dış ilişkilerinizin, işinize yansımasını görebilirsiniz. 

Mart ayında aşk ve çocuk evinizde gerilemesine başlayacak olan mars bu alanda başlatacağınız yeni girişimleri ve uğraşıları bloke edebilir. Bu alanlarınızda enerji çekilmeleri, daha önceden halledilmemiş konular ön plana çıkacak. Ya da eski ilişkileriniz devreye girebilir. Aşk hayatınıza ve çocuk ilişkilerinize 21 mayısa kadar dikkat etmelisiniz.

16 martta oluşan dolunay aile hayatınıza özen göstermeniz gerektiğinin altını çiziyor. Ev hayatınızda önemli sonuç ve kararlara ulaşabilirsiniz. 

18 martta iş ve kariyer görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Bir yandan da çevre bağlantılarınızı iş alanlarınızda kullanabilirsiniz. 

Nisan başı sosyal ortamlarda farklı ve sıradışı bir gün sizi bekliyor. Yeni tanışacağınız insanlardan keyif alacaksınız. 

15 nisandaki tam ay tutulması, 6 ay boyunca aşk hayatınızı tetikleyebilir. Duygusal olarak aşk hayatınızla ilgili önemli sonuçlara ve kararlara ulaşabilirsiniz. Çocuk isteyen ikizler için bu süreç hızlı ve ani olayları harekete geçirebilir.

21 nisanda oluşan uranüs- plüton karesi, arkadaşlarınızla, parasal ilişkilerinizde bazı sorun ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçte borç almamaya ve vermemeye özen gösterin. 

29 nisandaki parçalı güneş tutulması, sizin kadersel alanınızda oluşacak. Ortaya çıkacak olan olaylar sonucunda neyin, niçin olduğunu anlayacaksınız. Bu süreçte yine sağlığınıza çok ama çok dikkat etmelisiniz.

Mayıs ayında planlarınızı gözden geçirmeli ve önünüzdeki dönem için yapacaklarınızın planlarını kurgulamalısınız.

11 mayısta iş alanlarınızda bazı konuşmalarla beraber iş yaptığınız insanları kandırabilirsiniz. Aynı şekilde  siz de aldanmalara dikkat edin. 

14 mayısta iş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanız mümkün. Bir iş arıyorsanız ya da işinizde memnun değilseniz, bu birkaç gün boyunca işinizle ilgili konular zirve yapacak.

20 mayısta aşk evinizde gerileyen mars düzelmeye başlayacak. Enerjinizde rahatlamalar hissedeceksiniz. Artık aşk hayatınız için harekete geçebilirsiniz.

28 mayıstaki yeniay sizi destekliyor. Artık harekete geçmenizin tam zamanı. Hayatınızla ilgili geri planda durduğunuz, plan yaptığınız her tür fikri, projeyi, başlangıcı artık hayatınıza katabilirsiniz. 

Haziran ayına iyi bir giriş yapacaksınız. 04-06 haziranda alacağınız güzel açılarla yeni işler, kafanızdaki plan ve projeler için harekete geçmeniz kolay olacak. 

07 haziranda para evinizde gerileyen merkür 17 hazirana kadar parasal konularda önemli hareketlerden kaçınmanız gerektiğinin altını çizmekte.

18-20 haziranda parasal konularda  çok şanslı olacaksınız. Başkalarına yaptığınız yardımların karşılığını göreceğiniz günler. 

16 temmuz itibarıyla satış, reklam, yazma, pazarlama, iletişim, bilgisayar veya ulaşımla ilgili bir işiniz varsa bu alanlarınızda çok güzel şanslar ve fırsatlar sizi bekliyor olacak.

18 temmuzda para kazançlarınız artmaya başlıyor. Yine güzel ve artistik olan herşeyi beğenebilir ve harcamalarda bulunabilirsiniz. 

01-02 ağustosta satış, reklam, pazarlama ve iletişim alanlarınızda çok güzel işler, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.  

10 ağustosta alacağınız haberlerle eğitim ve seyahat alanlarınızda önemli kararlar devreye girebilir. Yakın çevrenizde başlattığınız bir işinizin karşılığını bu dolunayla beraber alabilirsiniz. 

15 ağustostan sonra artık daha çok ailenizle ilgili konuları konuşuyor olacaksınız. 

Eylül ayında eviniz, aileniz ve yuvanıza daha fazla ağırlık vereceksiniz. Yakın çevrenizle vaktinizi harcayacak, yuvanız için elinizden geleni ardına koymayacaksınız.

Kariyerinizle ilgili önemli konu ve olaylar 09 eylül ve civari günler gündeminize yerleşebilir. 

10 eylülde yakın çevrenizden bir insanla kalbiniz boşsa aşka yelken açabilirsiniz.

24 eylül ve sonrası sanata, yaratıcılığa, Borsaya dayalı işleri olanlar için güzel bir dönem başlıyor. 

Ekim ayı bir yandan hayatın keyif veren yönlerine odaklanmak isterken, diğer yandan iş sorumluluklarınızda daha çok artış görülecek. Bir yandan da aşkı geldiği gibi karşılayacak, eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız.

10 ekim- 25 ekim arasındaysa eski bir aşk mevzusu yeniden zihninizi kurcalayabilir. Ya da aşk hayatınızda bazı anlaşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. 

Kasım ayı bir hayli yoğun olacaksınız sevgili ikizler.. iş, hizmet ve sağlık konuları tüm ay boyunca gündeminizde olacak.

04 kasımdaki dolunay, bir olayın iç yüzünü ortaya çıkaracak. İş alanlarınızda merak ettikleriniz, gizli konular aydınlanabilir. Bazı şeyleri netlikle görecek ve buna göre hareket edeceksiniz. 

Özel hayatınız ve evlilikle ilgili kararlarınızı 22 kasımdaki yeniay sonrası devreye sokmalısınız. 

05 aralık sonrası meraklı, kaşif taraflarınızla yabancı ortamlarda bulunmak ve seyahat etmek isteyeceksiniz. 

08 aralıktan sonra evliliğinizi, özel ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz ve yanlışlarınızı bulacağınız bir döneme gireceksiniz.

15 aralıkta sosyal ortamlardaki değişimler, sizin ilişkilerinizi ve ortak para durumunuzu da etkileyebilir. 

22 aralıktaki yeniay itibarıyla parasal işlemleriniz ve ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz.