Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; önder ruhunuzla etrafınızdakiler üzerinde farkında olmadan baskı kuruyorsunuz. Organize etme yeteneğiniz çok gelişmiş. Aynı anda bir çok işi yapma eğiliminiz sizi zorlayabilir. Değişik ve farklı insanlar ilginizi çekiyor. Çok yer görecek, bol bol gezeceksiniz. Bu sene, olabildiğince esnek olmaya çalışın. O zaman işlerin daha rahat yoluna girdiğini göreceksiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün oluşan mars-uranüs karşıtlığıyla, sert etkiler altındayız. Gücümüzü ve enerjimizi iyi kontrol etmeliyiz. Yoksa olmadık riskli ve tehlikeli durumlar içinde yer alabiliriz. İsyankar, asi, düşünmeden hareket etme enerjisine dikkat edelim. Eğer düşüncesiz ve aceleci hareket edersek kazalara davetiye çıkarabiliriz. Psikolojik patlamalar, öfke nöbetleri ilişkilerimizi zorlayabilir. Bu süreçte esnek olursak ve değişmesi gerekenleri farkedersek, o zaman bu olumsuz transit etkisini kendi lehimize çevirebiliriz.

Koç Burcu: Özel hayatınıza bugün dikkat etmeniz gerekecek. Sevdiğiniz insan size karşı sabırsız olabilir veya siz ona karşı anlamsız tepkiler verebilirsiniz. Bu da zaman zaman aranızda gerginliklere ve sürtüşmelere neden olabilir.

Boğa Burcu: İş hayatınızda beraber çalışacağınız insanlara karşı bugün hırslı, hareketli ve sabırsız etkiler altında olacaksınız. Bu yüzden beklenmedik olaylarla karşılaştığınızda çekişmeleriniz ve sürtüşmeleriniz yüksek olacak.

İkizler Burcu: Hem hoşlandığınız insana , hem de varsa çocuğunuza karşı sabırsız ve anlayışsız tutumlardan uzak durun. Bugün ayrıca sosyal ortamlardan göreceğiniz tepkiyle bazı sürtüşmeler gündeminizde olacak.

Yengeç Burcu: Bugünü ev hayatınıza ve aile ortamlarınıza yönelik geçirebilirsiniz. Özellikle ailenize karşı bugün sabırsız, aceleci ve anlayışsız olmanız mümkün.

Aslan Burcu: İltişime dayalı konularda, dış ortamlardan veya uzaklardan alacağınız haberler bugün sizi  sinirli kılabilir. Yakınlarınıza karşı anlayışı elden bırakmayın. Araba kullanıyorsanız kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olun.

Başak Burcu: Bugün oldukça sabırsız ve aceleci etkilerle hareket edebilirsiniz. Ödemeleriniz ve para dengeniz arasında dengeyi iyi sağlamalısınız. Fikir paylaşımlarınız gün içerisinde  sizi rahatlatabilir.

Terazi Burcu: Kendi hayatınıza harcamak istediğiniz vakit bugün sizi mutsuz ve sinirli kılacak, partnerinizle aranızdaki dyaloglara dikkat etmeli ve anlayışsızlıklardan kaçınmalısınız.

Akrep Burcu: Çevrenizdekilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sizi kimsenin anlamadığını düşünüyorsunuz. Kendinizi bugün çok zorlamayın, kavgadan tehlikeden uzak durun. 

Yay Burcu: Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bugün sabırsız ve aceleci olabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki iniş çıkışlar, sosyal ortamlardaki davranışlarınızı etkileyecek. Sevdiğiniz insanla kavga etmeyin.

Oğlak Burcu: Bugün iş alanlarınızda inanılmaz aceleci ve sinirli davranabilirsiniz. Aile hayatınızdaki beklenmedik olaylar sizi iş alanlarınızda sinirli kılabilir. Dengeyi iyi sağlamaya çalışın.

Kova Burcu: Bulunacağınız ortamlarda sinirli ve agresif tavırlarınız çevrenizi şaşırtabilir. Yakın çevrenizden alacağınız haberler gün içinde büyük tepkiler vermenize neden olabilir. Dengeyi iyi sağlamaya çalışın.

Balık Burcu: Para öedemeleriniz varsa bugün oldukça sinirli ve aceleci tavırlar içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla para tartışmalarına girmemeye özen gösterin. Arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlar sizi çok mutlu edebilir.

TERAZİ BURCU

GENEL BAKIŞ

Sahip olduğunuz değerler ve para alanındaki sorumluluklarınız 2014’te de artacak ve bu alanlarda test edileceksiniz. Çok çalıştığınız ve çeşitli iş fırsatlarıyla karşılaşacağınız bu dönemde gelen parayı tutmak, biriktirmek ve bir takım yatırımlarda bulunmak sizin için önemli olacak. Bu sene oluşacak 2 tutulma sizin para evinizde gerçekleşiyor. 23 ekimdeki güneş tutulması önemli bir parayı ayağınıza getirecek. Yine bu dönemde parasal konular hızlanacak. 29 nisandaki bir diğer tutulmada ortağınızın veya partnerinizn hayatındaki para değişimlerini içerecek. Bu tutulma zamanlarında para hesabınızı iyi kontrol etmeye çalışın.

Jüpiter iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar ve şanslar sunacak. İnanılmaz güzel işlerle ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Çalışmaktan, üretmekten, toplum için birşeyler yapmaktan korkmayacak, daha çok kalabalıkların karşısında kendinizi göstermeyi seveceksiniz.

16 temmuzdan sonraysa jüpiter sizin sosyal çevre alanlarınızı hareketlendirmeye başlayacak. Geleceğiniz adına güzel işlerin devrede olacağı, arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan fayda göreceğiniz bir süreç içinde olacaksınız.

Uranüs, sizin evlilik ve özel alanlarınızı etkilemeye devam ediyor.  İlk on günlük Ekim doğumlu teraziler bu yıl, bu etkiden nasiplerini alacaklar. Evliyseniz veya uzun süreli ilişkiniz varsa ani değişimlere açık olmalı ve yeniliklere sırtınızı dönmemelisiniz.

Yine mart başında gerilemesine başlayacak olan mars önemli girişimlerinizde  sizi zorlayabilir. Önemli hayati konularda bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Enerjinizi kendinize döndüreceksiniz. Sağlığınıza ve girişimlerinize bu dönemde dikkat etmeniz gerekecek. İkili ilişkilerinizde de sorunlar oluşabilir. 

21 aralık 2013 te ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemesine başlayan venüs, eski duygusal aile olaylarını hayatınıza taşıyabilir. Aile hayatınızda sevginizi ortaya koyamama ve bir takım zorluklarla karşılşabilirsiniz

11 ocaktan sonra çocuk konuları, aşk hayatınız daha fazla konuşulmaya başlanabilir. Kalbiniz boşsa, bekarsanız bir insan ilginizi çekecek ve fikirlerinizin anlaştığını göreceksiniz. 

30 ocaktaki yeniay aşk hayatınızla, sanatsal işlerinizle, çocuğunuzla ilgili her tür başlangıç ve yeni kararları hayatınıza taşıyacak. 

İş hayatınızda yapmanız gereken önemli değişimleri ve yenilikleri 06 şubata kadar oturtmalısınız zira 06 şubatta merkür iş, hizmet ve sağlık evinizde gerilemesine başlayacak.

15 şubattaki dolunay önemli organizasyon, aktivite ve davetleri hayatınıza taşıyabilir. Aşk hayatınız ve iş hayatınız arasındaki dengeyi iyi korumalısınız. 

18 şubattan sonra artık işleriniz için koşturmak isteyeceksiniz. Yapılması gereken, tamamlanması zorunlu olan işlerinizin üzerine eğilmenizin zamanı gelmiş olacak.

16 marttaki dolunay, iş alanlarınızda rahatsız olduğunuz ve içten içe hissettiğiniz bir takım olayların iç yüzünü ortaya çıkarabilir.

Birkaç gün iş ve sağlık alanlarınızda hassaslıklar oluşabilir. 

20 marttan sonra artık ilginizi daha çok özel hayatınıza, evliliğinize veya birebir ilişkilerinize kaydıracaksınız. 

30 marttaki yeniayı evlilik kararlarınız, ortaklı adımlarınız, taşınma işleriniz ve yeni bir ilişkiye yelken açma gibi konularda kullanabilirsiniz.

15 nisanda oluşan tam ay tutulması hayatınızda önemli karar ve sonuçları karşınıza getirecek. İlişkinizi sonlandırma kararı gündeme gelebilir veya tam tersi bir şekilde yolunuza daha güçlü kararlarla devam edebilirsiniz. 

18 nisanda işiniz ve kariyerinizde inanılmaz şanslı olacaksınız. Adeta birden fazla fırsatlar sizi uçurabilir. 

22-23 nisan yine aile ve özel hayatınızda bazı sorunlar gündemde olacak. Sert tepkilerden mümkün olduğunca kaçının. 

29 nisanda oluşan parçalı güneş tutulması, ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Eşinizin hayatında parasal konularda önemli değişimler, olaylar cereyan edebilir.  

Mayıs ayı değiştirici ve dönüştürücü etkisiyle ortaklaşa para alanlarınızdaki konu ve olayları ortaya çıkaracak.

14 mayıstaki dolunay,  parasal konularda önemli sonuçların önünüze gelmesine neden olabilir. 

29 mayıs itibarıyla kariyer konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlıyor. Sıcaklıklar arttıkça iş hayatınızdaki olumlu gelişmelerde alevlenecek sevgili teraziler. 

07 haziranda merkür iş alanlarınızda gerilemesine başlayacak. 17 hazirana kadar toplum içinde ve iş alanlarınızda yanlış anlaşılmalara ve tamamlanmamış konu ve olaylara açık olacaksınız. 

25 haziranda özel hayatınızda ipleri koparmaya kadar gidebilir, karşı cinsle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sakin olmaya çalışın. 

27 hazirandaki yeniay, kariyerinizi daha da hızlandıracak. Her tür iş başlangıcı ve proje için bu tarihten sonra adımlar atmaya çalışın. 

Temmuz ayında iş yoğunluklarını en üst seviyede olabilir. Bir yandan da özel hayatınızdaki zorlanmalar gitgellerinizi arttıracak sevgili teraziler. 

18 temmuzda muhteşem bir teklife hazır olun. Kendinizi herkesten daha çok mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. 

26 temmuz itibarıyla, artık enerjinizi parasal konulara kaydıracaksınız. 6 aydır üzerinizde dolaşan ve sizi harekete zorlayan, bazen de bu alanlarınızda aksilikler çıkartan mars enerjinizi üzerinizden gidiyor. 

12 ağustostan sonra bulunacağınız çevrelerde gözler üzerinizde olacak. Bu 3 haftalık süreçte kuracağınız yeni ilişkiler size çok şey kazandırabilir. 

23 ağustostan itibarıyla artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz.

Eylül başı diğer burçların aksine siz önemli kararlar ve uygulamalardan kaçının lütfen. 09 eylülde oluşan dolunay iş, hizmet alanlarınızda önemli ve hassas birkaç gün geçirmenize neden olacak. 

23 eylülden sonra enerjiniz yükselmeye başlayacak. Artık plan ve projelerinizi dillendirebilirsiniz. Şimdiye kadar oluşturduğunuz ve başlatmak istediğiniz her tür işi 24 eylülden sonraki yeniay devreye koyabilirsiniz. 

Merkür 04-10 ekim arası sizin para evinizde gerilemeye başlayacak. Önemli parasal görüşme ve konuşmalarınızı bir kaç hafta ertelemeniz yararınıza olabilir.  

08 ekimdeki ay tutulması sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu dönem sonrası evlilik ve özel ilişkilerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Önemli kararlar devreye girebilir. 

07 kasımdaki dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı hassas kılabilir. Ortaya çıkacak bir borç veya ödeme canınızı sıkabilir. Veya sevdiğiniz insanın hayatında bazı parasal sorunlar gündeminizde olacak. 

01-02-04-09 kasımda önemli şanslar ve parasal desteklerle karşılaşacaksınız. 

06 aralıkta oluşan dolunay uzak çevre, seyahat ve eğitim alanlarınızda önemli sonuçları ayağınıza getirecek. Unutmayın şans sizden yana. 

10 aralık ve sonrası ev ve aile hayatınız için bulunacağınız mekanı, evinizi düzenlemek, değiştirmek isteyebilirsiniz.