Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; iyi ve bakımlı görünmek sizin için çok önemli. Etrafınızda hep güzel insanlar ve çevre olsun istiyorsunuz. Ailenizle geçim sorunları veya sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu aslında dış koşullardan kaynaklı olabilir. Siz içinizi hiç bozmayın ve biraz da iç güzelliğe önem vermeye çalışın. Bu sene, önemli bazı işlerinizde şans sizden yana olacak.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın saat 15:57’ye kadar Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Denge unsuru Terazilerin hayatında önemli olduğundan vücuda  giren gıdalarla, vücuttan çıkan gıdaların dengede olması gerekir.  Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir.

Koç Burcu: Ortaklaşa işleriniz varsa partnerinize karşı sabırsız olmayın ya da o size karşı böyle bir durum içinde olabilir. Sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda sorunlara açık olacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün, seyahatlerinizde veya uğraştığınız eğitim alanlarınızda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda zorlanmalarınız ve iniş çıkışlarınız  fazla olacak. Açık bir iletişime önem verin.

İkizler Burcu: Bugün, aşk hayatınızda bazı sorunlar görülebilir. Ortaklaşa para konularında elinizin ölçüsünün olmaması özel hayatınızda bazı sorunlar  yaratabilir.  Aşk hayatınızda yaşacağınız çekişmeler sizi mutsuz edebilir.

Yengeç Burcu: Ev ve aile hayatınızdaki konular, özel hayatınızda zorlanmanıza ve sorun yaşamanıza neden olabilir. En ufak bir sorunda kendinizi savunma haline sokmamalı, alınganlıklarınızı geride bırakmalısınız.

Aslan Burcu: Kardeş ve akrabalarınızla iletişiminiz giderek artacak. Bugün yakın çevrenizdeki iş ilişkilerinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz hızlı değişiyor ve çevreniz buna ayak uydurmakta zorlanabilir.

Başak Burcu: Paraya bakış açınız, eğlence ve aşk hayatınıza yapmanız gereken harcamalar konusunda size sorun çıkartabilir. Maddi konularda kendinizi şanslı hissetmeli ve canınızın istediğini yapmaktan geri durmamalısınız.

Terazi Burcu: Bugün,  ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İlişkinizi zedeleyecek şeylerden kaçının. Biraz yalnız kalmak ve kafa dağıtmak isteğiniz yüksek olacak.

Akrep Burcu:  Beklenmedik konu ve olayların ilişkilerinizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Yakın çevrenize yetişmekte zorlanabilir, onlarla kuracağınız iletişimde gereksiz gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu:  Bugün sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde sabırsızlık ve anlayışsızlık yüksek olabilir. Güzel jestlere güzel karşılık vermelisiniz. Kişiliğinizin mutlu taraflarına odaklanın.

Oğlak Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız yerlerde ilişkilerinize ve kendi isteklerinize dikkat etmelisiniz. Kafanıza takılan işlerinize çözümleri kolay bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın abartılı davranışları gözünüze batabilir.

Kova Burcu: Bu aralar kimseyle fazla irtibat halinde olmak istemiyorsunuz ama yapacağınız işler buna izin vermeyecek. Uzakta buluna akrabalarınızla iletişiminizde de dikkatli olun.

Balık Burcu: Ketum davranmayı tercih etmenize rağmen gün içinde duygusal zorlanmalarınızı, yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza yansıtabilirsiniz. Özel hayatınızdaki konularda hala bir denge oturtmuş değilsiniz.

AKREP BURCU

GENEL BAKIŞ

2014 yılında da satürn sizin burcunuzda dolaşmasına devam ediyor. Hayatınız için sorumluluklar üstlenecek ve bu sorumluluklarınızla başetmenin yollarını bulacaksınız. Geçen yıldan beri üzerinizde hissettiğiniz bu enerjiyi, bu yıl jüpiterden aldığınız destekle iyi kullanmalısınız. Kasım ayının 2. Ve 3. Ongünlük diliminde doğan akrepler, hayatlarındaki hızı ve artan yükü omuzlarında daha fazla hissedebilir.

Bu yıl yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınızda  jüpiter size göz kırpıyor. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarında şanslarınız yüksek olacak. Yurtdışı seyahatlerinizde göreceğiniz yerler ve kültürlerden etkilenecek, bakış açınızı değiştirecek kararlar alacaksınız. Bu dönem de başka bir ülkeye taşınmak, yer değiştirmek gibi durumlar söz konusuysa şansınız yaver gidecek.

16 temmuzdan sonraysa  jüpiter iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar ve şanslar sunmaya başlayacak.  İnanılmaz güzel işlerle ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Çalışmaktan, üretmekten, toplum için birşeyler yapmaktan korkmayacak, daha çok kalabalıkların karşısında kendinizi göstermeyi seveceksiniz.

21 aralık 2013 te gerilemesine başlayan venüs satış, reklam, pazarlama ve iletişim alanlarınızda bazı sorunları ve ilişki bozulmalarını ortaya çıkarabilir. aynı zamanda burası yakın çevre, akraba ve kardeşler eviniz olduğu için bu dönemde onlarla olan ilişkilerinizde bazı sorunlara açık olabilirsiniz.

16 ocaktaki dolunay, iletişim alanlarınızda başlattığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz. 

06 şubatta gerilemesine başlayacak olan merkür, 13 şubata kadar eski çözülmemiş aşk konularını yeniden hayatınıza taşıyabilir.

15 şubatta oluşan dolunayla beraber, kariyer ve iş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşacaksınız.  

Mart başı gerilemesine başlayan mars enerjinizi bayağı bir zorlayabilir. Geride kaldığına inandığınız ama aslında bitmemiş ama çözülmesi gereken iş ve sağlık sorunları etrafınızda cereyan edebilir. 

18 marttan sonra aşkı daha çok anacak ve konuşacaksınız. Hoşlandığınız birisi varsa ona açılmak, onunla konuşmak için 18- 26-28 martta harekete geçebilirsiniz. 

30 martta iş ve hizmet alanlarınızda yeni başlangıçlar yapmak, iş bulmak, işe başlamak size uzun vadede kalıcı sonuçlar getirebilir. 

Nisan başı işve hizmet konularınızda ani ve beklenmedik değişimler, heyecanlar, projeler ve tekliflere açık olacaksınız. Bu gelen değişik ve sıradışı teklifler sizi çok heyecanlandırsa da, geldiği gibi hızla gidebilir veya çok kalıcı olmayabilir.

08 -16 nisanda hem iş alanlarınıza, hem de sağlığınıza dikkat edin.  

15 nisandaki tam ay tutulması, kadersel alanınızda gerçekleşecek. Beklenmedik olaylara bu tutulma sonrası açık olacaksınız. Ayrıca bir işin iç yüzünü öğrenebilir ve bilinçaltınızda aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. 

21 nisan ve civarı iletişime dayalı işlerinizde, sağlık alanlarınızda, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir.

29 nisandaki güneş tutulması , evlilik, ikili ilişkiler adına rahat karar vereceğiniz, yeni oluşumları başlatacağınız bir süreç olacak. 

15-16-18 mayıs iş alanlarınızda ve parasal konularda konuşma ve görüşmeler hızlanabilir. 

20 mayısta marsın düzelmesiyle birlikte iş ve özel alanlarda rahatlamalar ve enerjinizin düzelmesi gibi etkiler söz konusu olacak ama hala daha rahatlamış değilsiniz. 

28 mayısta ortak para alanlarınızda para hesapları, düzenlemeleri, alışveriş, alacak, verecek ilişkilerinizle ilgili konulardaki başlangıçlar gündeme gelebilir. 

Haziran ayında tatil, seyahat, eğitim konularınız ön planda olacak ve siz bunlara daha fazla vakit ayıracaksınız. Bir yandan da ortak para konularınız gündemde olacak. 

04-06 haziranda iş konularınızda esnek olacaksınız, aşk hayatınızda da romantizm rüzgarları sizi sarabilir. 

07 haziranda merkür eğitim, seyahat, medya, hukuk ve ticaret alanlarınızda gerilemesine başlayacak, bu alanlarda iletişiminizde bazı aksamalar söz konusu olabilir. 

13 hazirandaki dolunay, parasal konuları hayatınızın merkezine yerleştirebilir. Özel hayatınızda da bu dolunayda bazı sorunlar ve problemler oluşabilir. 

27 hazirandaki yeniayda seyahatle, eğitimle, medyayla ilgili konulardaki başlangıç ve kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. 

Temmuz ayı seyahatlerinizin, tatilinizin ön planda olacağı bir ay olacak. 

12 temmuz ve birkaç gün boyunca iletişim kanallarınız açık olacak. Seyahatte veya tatildeyken, yakın çevrenizdeki olaylar yüzünden arada kalabilirsiniz. 

22 temmuzdan sonra artık daha çok iş ve kariyer konularınıza odaklanacaksınız. Düşüncelerinizde tatmin olmanız bu tarihte zor görünüyor. Her işin altında bir sorun bulmaya açık olabilirsiniz. 

26 temmuzda marsın sizin burcunuza geçmesiyle beraber artık enerjinizi de  etkili bir biçimde ortaya koymaya başlıyorsunuz. 

27 temmuzda kariyer evinizde oluşacak olan yeniayı her tür yeni iş ve fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. 

Ağustos ayında toplumsal konularınız ön planda olacak. Çok çalışacak, göz önünde bulunacak ve bundan keyif alacaksınız.

18 ağustosta inanılmaz bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Hem iş alanlarınızda, hem de özel hayatınızda çok mutlu olacaksınız. 

25 ağustostaki yeniay grupsal işlerinizde yeni kapılar açabilir ama bir süreden beri zorladığınız bedeniniz bu yeniayda sizi yarı yolda bırakabilir. Bazı işlerinizi askıya alabilir ve sağlığınıza daha fazla özen göstermek durumunda kalabilirsiniz.

09 eylül ve birkaç gün boyunca  aşk hayatınızda bazı sonuçlar ve gelişmeler yaşanabilir. Bu dolunay bu alanlarda hassas olacaksınız. Sevdiğiniz insan sosyal ortamlarda davranışlarıyla 10 eylülde sizi hayal kırıklığına uğratabilir. 

11 eylülde dış ortamlara ve gruplara bağlı işlerinizde güvenilirliğinizde her tür sorumluluğun üstesinden gelebilirsiniz.

13 eylülden sonra enerjinizi parasal konulara akıtabilirsiniz. Bu alandaki mücadeleleriniz öne çıkacak. 

Ekim ayında çok önemli işlere kalkışmamak ve biraz dinlenmek en doğrusu olabilir. 

04 ekimde gerilemesine başlayan merkür hayatınızda tamamlanmamış, eski konu ve olayları gündeminize oturtacak.

08 ekimdeki ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda bazı sonuçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. 

23 ekimdeki güneş tutulması hayatınızla ilgili başlangıç ve kararları hızlandıracak. Bu sizin burcunuzdaki son tutulma sevgili akrepler... hayatınıza son dokunuşları yapmak ve kararlar almak için bu tutulmadan yararlanın. 

27-28 ekimde aşk hayatınızda romantizm had safhada olabilir. Keyfiniz yerinde olacak. 

Kasım başı artık hayatınız hız kazanmaya başlayacak. Çok şanslı etkiler altındasınız.

07 kasımdaki evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda oluşan dolunay yeni oluşumları hayatınıza taşıyabilir. 

16 kasımdan sonra maddi konularda kazançlarınız artabilir. Aynı şekilde güzel olan herşeyi daha çok sevecek bir yandan da para harcayacaksınız.

Aralık ayında maddi konular gündeminizde olacak.  

12-14 aralıkta paraya para demeyebilirsiniz. Şansınız size göz kırpacak.  

15 aralıkta iş yaptığınız insanlarla bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir. dengeleri bu birkaç gün iyi korumaya çalışın. 

22 aralıktaki yeniay, iletişim, satış, reklam alanlarınızda önemli gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir. 23 aralıktan sonra parasal konularda satürn size önemli sorumluluklar veriyor olacak.