Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; karşı cinsin ilgisini kolaylıkla çekiyorsunuz. Cömert tabiatınızla almaktan çok vermeyi seviyorsunuz ve insanlara yardım etmek sizin için çok önemli. Kafanızdan hep bir sürü şey geçiyor, bu yüzden dalgın olmaya meyillisiniz. Bu sene kariyerinizde önemli atılımlar sizi bekliyor ama ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağından çok önemli işlerimiz yerine bize keyif verecek ve rahatlatacak kişi ve olaylara yoğunlaşabiliriz. Öğleden sonra ay akrep burcuna geçecek, duygularımızda karışık etkiler devrede olabilir. Yaratıcılığımız artarken, derin hislerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz.

Koç Burcu: Bugün, özel hayatınıza vaktinizin çoğunu ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla gün içinde yapılacak keyifli organizasyonlar devrede olabilir. Öğleden sonra sezgileriniz kuvvetli olacak.

Boğa Burcu: Gün içinde yapacaklarınız ve günlük rutin işleriniz  size soluk aldırmayabilir. Öğleden sonra sevdiğinizle planlarınız devreye girebilir. Daha çok onun hayatına göre davranmak durumunda kalabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya çocuk alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla yaşadığınız bazı sorunları geride bırakmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bugünü gününüzü ev hayatınıza ve aile ortamlarınıza yönelik geçirebilirsiniz. Öğleden sonra aşk hayatınıza odaklanabilir, sevdiklerinizle keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Yaratıcılığınız artıyor.

Aslan Burcu: Bugün, iletişim alanlarınız veya yakın çevre konularınız devrede olacak. Birkaç gündür iletişim alanlarınızda yaşadığınız bazı tatsızlıklar geride kalmaya başlayacak ama hala etkisi geçmiş değil.

Başak Burcu: Eviniz, aileniz ve bütçe konuları bugün sizin için önemli olabilir. Aşk hayatınızda yaşadığınız bazı tatsızlıklar ve sorunları unutmalı ve daha yaratıcı etkilerle gününüze devam etmelisiniz.

Terazi Burcu: Fikir yoğunluklarınız bu sıralar fazla olduğundan, birden fazla iş alanına yayılmış durumdasınız. Yakın çevrenizdeki insanlardan destek sağlayabilirsiniz. Öğleden sonraysa artık biraz rahatlayacaksınız.

Akrep Burcu: Yapmanız gereken işleriniz dışında bir çok konuyu halledebilirsiniz. Dinlenmek ve gücünüzü toplamak iyi gelecek. Öğleden sonra enerjiniz yerine gelmeye başlıyor.

Yay Burcu: Bugün arkadaşlarınıza veya sosyal çevrenize ayıracağınız vakit fazla olacak. Canınız eve tıkılmak istemeyebilir. Kafanızda bir sürü plan ve proje dolaşıyor, bunları uygulamak için doğru zamanı kolluyorsunuz. 

Oğlak Burcu: Birkaç gündür ev ve aile hayatınızda yaşadığınız bazı sıkıntılar kafanıza fazlasıyla takılıyor. Enerjinizi dış çevrelere harcadığınızdan, kendinize ve özel hayatınıza ayıracağınız vakit azalmış durumda.

Kova Burcu: Bugün daha çok dış ortamlar ve daha farklı yerler içinde bulunmak isteyebilirsiniz. Bu dönem beyninizi çok zorlamayın, şüphe mekanizması fazla işleyecek. Öğleden sonraysa iş hayatınız hareketlenecek.

Balık Burcu: Bugün, aileniz ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalar olabilir. Gün içinde dengenizi sağlamalısınız. Öğleden sonra yaratıcılığınız artarken, başkaları için ilginç planlar devreye girebilir.

YAY BURCU

2014 yılında da hala hayatınızın kontrolü elinizde değil sevgili yaylar. Hareketli ve ateşli bir burç olmanızdan kaynaklı olarak, bu kontrolsüzlük sizi endişe ve kuruntulara yöneltiyor olabilir. Önemli bir tamamlanma sürecindesiniz. Bu yüzden var olan olaylar, gelişen durumlar karşısında paniğe kapılmayın ve o tatlı yaşam enerjinizi geri plana çekmeyin.

Kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler alanlarınızda jüpiter size çok önemli fırsatlar sunacak. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. Sigorta konularında ve vergi konularınızda şans sizden yana olacak. Eğer almanız gereken bir kredi veya borç varsa gönül rahatlığıyla temmuz ayına kadar alabilirsiniz.

Bu sene terazi- koç hattında yaşanacak tutulmalar aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Evlilik ve ikili ilişkiler evinizin yöneticisi merkür olduğundan merkür gerilemelerinde ve merkürün sert açılarında ikili ilişkilerinizdeki gerilimlere dikkat etmelisiniz. 06-28 şubat, 7 haziran-01 temmuz, 04-25 ekim tarihinde oluşacak merkür gerilemelerinde ilişkinize dikkat edin.

16 temmuzdan sonra yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınızda  jüpiter size göz kırpmaya başlayacak. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarında şanslarınız yüksek olacak. Bu sene kendinizi bir çok açıdan çok iyi hissedeceksiniz.

21 aralık 2013 te para evinizde gerilemesine başlayan venüs 40 gün boyunca parasal konularda size zorluklar çıkartabilir. Önemli alışverişlerden kaçınmalı ve bu dönemi satış ve tamamlama dönemi olarak görmelisiniz.

06-08 ocakta önemli parasal görüşmeler ve anlaşmalar devrede olabilir. 

16 ocaktaki dolunay, ortak para alanlarınızda oluşacak. Bu birkaç gün bir para ödemesi veya partnerinizin para konularına odaklı olabilirsiniz. 

30 ocak itibarıyla satış, reklam, pazarlama ve iletişim alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. 

Şubat başı bir yandan parasal konular devam ederken, diğer yandan yakın çevrenizle ilgili, iletişimle ilgili işlerinizde önemli olacak. 

Mart başında gerilemesine başlayacak olan mars arkadaş ve sosyal ortamlarınızda bazı yavaşlamalar ve bir takım işlerinizde sorunlara neden olabilir. Bu süreci gözlemleme ve yavaşlama dönemi olarak görmeli ve olumsuzluklar karşısında yılmamalısınız. 

05 mart itibarıyla kardeşleriniz ev akrabalarınızla olan ilişkileriniz rahatlamaya ve güçlenmeye başlayacak. Onlarla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. 

30 mart  itibarıyla aşk hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Önemli kararlar bu tarihten sonra devreye girmeli. 

05 nisandan sonra evinizde yapılacak boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleriniz devreye girebilir.

15 nisanda oluşan tam ay tutulması, sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bazı konuları ve sonuçları hayatınıza taşıyabilir.

21 nisan zorlayıcı günlerden bir tanesi. Özellikle Borsada yatırım yapanlar, borsaya dayalı işlerde bulunanlar veya spekülatif işe sahip olanlar bu güne çok dikkat etmeliler.

29 nisandaki parçalı güneş tutulması, iş, hizmet ve evlilik alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası iş alanlarınızda önemli değişimler, kararlar ve başlangıçlar hızlı bir şekilde gündeminizde olabilir. Aynı durum özel hayatınız içinde geçerli olacak. 

03 mayısta venüs aşk alanlarınızda biraz cesaretle sizi desteklemeye başlayacak. Bu dönemde sabırsız ve biraz da düşüncesiz hareket etmeye yatkın olabilirsiniz.

14 mayıstaki dolunay, bir işin arka planında dönen olayları ortaya çıkarabilir. Bu sizi ilk başlarda zorlasa bile, olayların ardındaki gerçekleri öğrenmek sizi rahatlatacak. 

20 mayısta marsın düzelmesiyle beraber grupsal işlerde, arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda birkaç aydır yaşadığınız sorun ve problemler geride kalmaya başlayacak. 

07 haziranda ortaklaşa para alanlarınızda gerilemesine başlayan merkür, borç, kredi ve vergi konularında bazı detayları gözden kaçırmaya müsait olduğunuzun altını çiziyor.  17 hazirana kadar önemli parasal işlerden kaçının. 

13 hazirandaki dolunay, bazı hayati kararlar almanıza neden olabilir. Ayrıca bu dolunay iş alanlarınızda bazı sorunlar ve bitirici etkiler altında olabilirsiniz. 

Parasal konularda 04-08 temmuz dikkatli olmalı ve gereksiz risklerden kaçınmalısınız. 

24 temmuzda güzel bir eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir. Ya da istediğiniz bir seyahat kendinizi aşırı mutlu hissetmenize neden olabilir. Bu sene tatilleriniz düşündüğünüzden daha keyifli geçebilir. 

26 temmuzdan sonra enerjiniz biraz yavaşlayacak. Daha çok bilinmeyen ve üzerine gidilen, haksızlıklar ve başka insanların hakları önem kazanacak. Onlar için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bir yandan da enerjiniz gizli saklı işlerin peşinden gidecek. 

27 temmuzdaki yeniay, seyahat, eğitim, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda yeni karar ve başlangıçları destekleyecek. 

15 ağustostan sonra iş görüşmeleriniz ve kariyer stratejileriniz hızlanmaya başlayacak. Henüz değil ama yeni işlerin adımlarını bu tarihten sonra duymaya başlayacaksınız. 

18 ağustosu bir kenara not edin. Beş yıldızlı bir gün olarak inanılmaz şanslı olacaksınız. Hayatınızın keyfi doyumsuz olabilir. 

25 ağustostaki yeniay işte bu işlerinize başlamanın zamanını müjdeliyor olacak. 

Eylül ayı sosyal ortamlardaki yeni işler ve kariyeri hayatınızdaki güzel gelişmelerle sizi bekliyor. 

09 eylül ve civarındaki günler aile hayatınıza dikkatinizi yöneltmelisiniz. Bu dönem daha çok işinize yöneldiğiniz için aile ilişkileriniz sıkıntıda olabilir. 

13 eylülden sonra artık enerjinizi tam anlamıyla ortaya koymaya başlayacaksınız. Bu dönem sabırsız ve aktif enerjiler altında olacağınızdan çarpmalar, ufak tefek kazalara karşı dikkatli olun. 

04 ekim-10 ekim arasında kadersel alanınızda gerileyen merkür, çözülmemiş geçmiş konu ve olayları hayatınıza taşıyabilir.

08 ekimde oluşan parçalı güneş tutulması aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Ya da aşk hayatınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir.

26 ekim itibarıyla enerjinizi para konularına harcamaya başlayacaksınız. Para mücadeleleriniz artabilir. 

07 kasımdaki dolunay, sağlık ve iş alanlarınızı bir kaç gün boyunca olumsuz etkileyebilir. İş ve hizmet alanlarınızda bazı sonuçlara ve kararlara ulaşmanıza neden olabilir. 

22 kasımdaki yeniay sizin döneminizi başlatıyor. Geri planda durduğunuz ve plan yaptığınız günler geride kalmaya başlayacak. Artık kendi girişim ve başlangıçlarınız, kafanızdaki planlar için rahat harekete geçebilirsiniz. 

10 aralık ve sonrası parasal kazançlarınız ve para ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak.  

22 aralıktaki yeniay maddi konulardaki başlangıçları hayatınıza taşıyacak. 

23 aralıkta satürn yay burcuna geçecek ve siz artık hayatınızı yeniden şekillendirmek üzere harekete geçeceksiniz.