Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; her işe yatkın olan yeteneklerinizi boşa harcamamalı, toplumsal konularda,halkla ilişkiler ve sosyal alanlarda enerjinizi ortaya koymalısınız. Ailenizde özellikle annenize karşı güçlü bağlar hissediyorsunuz. Bu sene, hayatınızdaki değişimlere daha açık olmalısınız. Harekete geçmekten yılın 2. yarısında korkmayın.

Haftaya Bakış

Haftaya ay yay burcunda, özgürlüğümüze düşkün olarak başlıyoruz. Bu Pazartesi otorite figirleriyle anlaşmakta zorlanabiliriz. Değişimler bizi zorlayabilir. Sinirli hareketlerden uzak duralım. Yılbaşı günü, sinirli ve anlayışsız olabiliriz. Güçlü duygular bizi esir alabilir. Fikirlerimizde fanatizm, tek yönlü olma, manipüle etme etkileri yüksek olacak. Çarşamba öğle saatlerinde oluşan yeniay, önemli işlerimiz için bu tarihten sonra harekete geçmemizin altını çizmekte. Cuma günü sabırsız, aceleci ve sinirli tavırlarımız devrede olurkeni Pazar günü abartmaya meyilli olacağız.

Koç Burcu: Yeniyılı yurtdışında veya şehirdışında geçirecekseniz, iş alanlarınızda bu birkaç gün sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki planlar, elinizdekilerle uymayabilir.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para konuları, banka ödemeleri veya vergi alanlarınız öne çıkmaya başlayacak. Bugün seyahatteyseniz bazı beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Yine dış ortamlarda önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Özel hayatınız önem kazanmaya başlayabilir. Son anda çıkacak bir ödeme veya aidat sorun olabilir. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir. Bu da ilişkilerinizde bozulmalara neden olabilr.

Yengeç Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmakta zorlanacaksınız. yine ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun.

Aslan Burcu: Yılın bu son günlerinde iş yoğunluklarınız fazla olacak. Bu yüzden, seyahat veya tatilde yeniyılı karşılamak istiyorsanız bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Özellikle sağlığınıza da dikkat edin.

Başak Burcu: Bugün, evinize ve ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı konularda duygusallığınız yüksek çalışabilir. Bu yüzden sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artmaya başlayacak. Ev ve aile hayatınıza kanalize olduğunuz bugünlerde onlarla anlaşmakta kolay gözükmüyor. Sevdiğiniz insanla sürtüşmelere bugün dikkat edin.

Akrep Burcu: Bu bir kaç gün, daha çok maddi konularınız öne çıkmaya başlayacak. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat edin.

Yay Burcu: Bugün, kendinizi rahat hissetmeye başlayacaksınız. Sevdiğiniz insana karşı duygularınız yüksek olacak ama maddi olarak anlaşmak kolay olmayabilir. Riskli yatırımlardan bugün uzak durmalısınız.

Oğlak Burcu: Bir kaç gün boyunca biraz isteksiz ve geri planda olabilirsiniz. Bugün aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz.

Kova Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devrede olabilir. Bugün yakın çevrenizde buluna insanlarla bir takım sürtüşmeler ve anlaşmazlıklara dikkat edin. Aranızdaki ilişki kolay bozulabilir.

Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarda parasal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Bir arkadaşınızla para yüzünden ilişkiniz bozulabilir. Yeni çevreler ve yeni projeler için yılbaşında devreye giren yeniayı kullanın.

BALIK BURCU

2014 yılında Satürn, eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sizi sınamaya ve test etmeye devam ediyor. Bakış açınızda dar görüşlü olmamaya, kendinizi yeni keşiflerden soyutlamaya kalkışmayın. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artacak.

Bu senenin ilk yarısında, aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda  inanılmaz şanslar yakalayacaksınız. Yine bu dönem içerisinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, beraberliğinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız harika bir yıl sizi bekliyor. Sanatsal ve üretkenliğe dayalı işlerinizde yaratıcılığınız yüksek olacak.

16 temmuzdan sonraysa Jüpiter iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı dolaşmaya başlayacak. Çalışmalarınız ve yükümlülüklerinizi zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız. İş değiştirmek, yeni bir işe başlamak, yeni projelere dahil olmak ve kendinize uygun işi seçmek bu dönem sonrası fazlasıyla kolay olacak.

 21 aralık 2013 te gerilemesine başlayan venüs 40 gün boyunca arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde zorlanmalar yaşamanıza neden olabilir. Eski arakadaş ilişkileriniz daha çok önem kazanacak, uzun zamandır görmediğiniz insanlarla bir araya geleceksiniz. 

11 ocak itibarıyla plan yapma döneminiz gelmiş bulunuyor. Yaşadıklarınızı, konuştuklarınızı, geçmiş dönemleri gözden geçirmeli, gelecek adına planlarınızı bu süreçte oluşturmalısınız.

16 ocaktaki dolunay, aşk hayatınızı tetikleyecek. Sosyal olduğunuz bu dönemde aşk ilişkinize dikkat etmeli, vaktinizi sevdiğiniz insana da ayırmayı ihmal etmemelisiniz. 

06 şubatta merkür sizin kişisel alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 13 şubata kadar yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Önemli görüşme ve anlaşmalardan uzak durmalısınız. 

15 şubattaki dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli sonuçlara ve gelişmelere ulaşmanıza neden olabilir. Bu dönemde kendi içinizdeki güce odaklanmak ve işlerinizi bu hissiyatla yönetmek önemli olacak. 

Martbaşı gerilemesine başlayacak olan mars, ortaklaşa para konularında bir takım sıkıntılara ve aksiliklere neden olabilir. Birkaç ay sürecek olan bu etki sizi en çok parasal alanlarınızda etkileyecek. Daha önceden halledilmemiş bir sigorta, vergi veya gözden kaçırılmış bir ödeme varsa bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir. 

13-14 martta geleceğinize yönelik işlerde, seyahat veya eğitim konularında hayat sizi destekliyor olacak. 

Tüm parasal işlerinizi, başlangıç ve kararlarınızı 30 marttaki yeniay sonrası yapmaya çalışın. uzun soluklu ve kalıcı bağlantılar için yeniay zamanını kullanın. 

15 nisandaki tam ay tutulması sizin ortaklaşa para alanlarınızı tetikleyecek. Bu tarih ve sonrası ortağınızın, partnerinizin veya patronunuzun parasal hayatındaki değişimler sizi de etkileyebilir.

18 nisanda aşk hayatınızda güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Alacağınız bir çıkma teklifi hayatınıza anlam katabilir. 

22-23 nisanda paranız aşk, eğlence ve sosyal hayatınıza harcanabilir veya parasal alanda bu konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. 

29 nisanda oluşan parçalı güneş tutulması reklam, satış, pazarlama, ulaşım, iletişim alanlarınızda hızlı karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. 

14 mayısta uzak çevre alanlarınızda oluşan dolunay, seyahat, eğitim, medya ve ticaret alanlarınızı aktifleştirebilir. 

Haziran ayında aile ve ev alanlarınız ön planda olurken bir yandan da bu ay aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz sevgili balıklar. 

07 haziranda merkür geriliyor. Aşk evinizde gerilemesine başlayan merkür geçmiş aşk konularını ve olaylarını yeniden gündeme oturtabilir. 07-17 haziran arası sevdiğiniz insanla yanlış anlaşılmalara dikkat edin.

13 hazirandaki dolunay kariyer ve iş gelişmelerini hızlandırabilir. Bir işinizin sonucuyla karşılaşabilirsiniz. Bir yandan da bazı işlerinizde ve ilişkilerinizde bozulmalar bu dolunayda devrede olacak.  

27 hazirandaki yeniay aşk hayatınızdaki önemli oluşumları karşınıza çıkaracak. Aşk hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokmak için bu yeniayı kullanın. 

13 temmuzdan sonra iletişiminiz aşkta hızlanacak. Açılmak istediğiniz partnerinizle daha sağlam ilişki kurmak adına sorunlarınızı masaya yatırabilirsiniz. 

24 temmuzda karşılaşacağınız bir iş teklifi sizi fazlasıyla mutlu edebilir. 

02 ağustosta inanılmaz güzel bir iş teklifi gündeminizde olacak. Yine 08-07 ağustosta da şanslı etkiler altındasınız. 

05 eylülden sonra  evlilik ve özel hayatınızda sevdiğini insanla aranızdaki ilişki güzelleşecek ama bu süreçte karşı tarafı çok eleştirmemeye özen gösterin. 

13 eylülden sonra artık enerjinizi ve gücünüzü kariyerinize yönelteceksiniz. Bu alanda mücadeleleriniz artabilir. Bir yandan da kendinizi işinizde göstermek isteyeceksiniz.

24 eylülde oluşan yeniayla birlikte banka, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda güzel gelişmelere ve yeni oluşumlara açık olacaksınız. 

04 ekimde eğitim, seyahat, medya hukuk alanlarınızda gerileyen merkür yanlış anlaşılmaları, eski konuları gündeminize yerleştirebilir. Bu alanlarda 10 ekime kadar önemli anlaşmalardan kaçının. 

08 ekimde oluşan parçalı ay tutulması para alanında önemli konuları hayatınıza taşıyacak. Bu tarih sonrası elinize para geçebilir veya para işleriniz hızlanabilir. 

23 ekimde oluşan güneş tutulması eğitim, seyahat, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda yeni ve ani olayları ve oluşumları hayatınıza taşıyabilir. Bu tutulmada yeni ve bilinmedik bir alana kaymaktansa, bilindik bir alana yönelmek en doğrusu olacaktır. 

07 kasımdaki dolunay ve bir kaç gün boyunca yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle ilgili konularda bazı konulara odaklı olacaksınız. 

22 kasımdaki yeniay, kariyer hayatınızda yeni olayları başlatacak. Bir iş değiştirmek, yeni bir alana kaymak, yeni bir projeye başlamak istiyorsanız bu tarihten sonra harekete geçebilirsiniz. 

06 aralıkta oluşan dolunay, ev ve aile hayatınıza kanalize olmanıza dikkat çekiyor. Onları bu dönem ihmal etmemeli ve işiniz, aileniz arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız.

12-14 aralıkta şans kariyerinizde sizden yana. Bu süreçte karşınıza çıkacak olan fırsatlar uzun vadeli ve bereketli olacak. 

23 aralıkta satürn yay burcuna geçecek ve artık kariyerinizde önemli testler ve sorumluluklarla karşılaşacaksınız.