Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; Şansınız çok açık. Hayatınızda her zaman başarılı ve kendi alanında önemli dostlarınız olacak. Etrafınızdaki insanların duygu ve düşüncelerini küçümsemezseniz, özel hayatınızda ve iş yaşantınızda önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Bu sene, maddi anlamda eliniz bollaşacak. Önemli bir borcunuz varsa kolay kapatacaksınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün doğru ve etkili iletişimle önemli görüşmelerde yol katedebiliriz. Doğru zamanda, doğru yerde söylenecek sözler işimize yarayabilir. Duygularımız ve mantığınız beraber çalışacak. Daha önceden yapmamız gereken, özür dilememiz gereken kişiler varsa bugün harekete geçmeliyiz.

Koç Burcu: Bugün, disiplinli yapınızla bazı görüşmelerde iletişiminiz güçlü akacak. Daha önceden konuştuğunuz kişilerle toplantı, görüşme ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Boğa Burcu: Düşüncelerinizi istediğiniz bir iş veya projeye yönlendirebilirsiniz. Önemli konuşma ve görüşmeler oluşabilir. Seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde sonuç peşinde koşabilirsiniz.

İkizler Burcu: Gün içinde, önemli banka, kredi ve vergi işleriniz için mantığınızı devreye sokacaksınız. Bir vergi, prim veya sigorta ödeme işiniz varsa daha önceden tanıdığınız bir insan size yardım edebilir.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda çözüme yönelik fikirlerinizi kullanmalısınız. Sevdiğiniz insanla ilişkinizi konuşmak, düşüncelerinizi dile getirmek ve sevginizi ona aktarmak için uygun birgün olacak.

Aslan Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda bakış açınızı biraz geniş tutmaya çalışın. Detaylara dayalı işleriniz devreye girebilir. eski iş arkadaşlarınızla bazı iş konularını konuşabilirsiniz.

Başak Burcu: Detay ve ayrıntı gerektiren işleriniz üzerine kafa patlatabilir veya bazı görüşmelerin beklenen sonuçlara ulaştığına şahit olabilirsiniz. Aşk hayatınızda önemli konuşmalar gündemde.

Terazi Burcu: Zorlandığınız aile konularına daha mantıkla ve derinlemesine girecek ortamları rahatlıkla bulacaksınız. Ailede daha önceden var olan bir konu bugün yeniden gündeme gelebilir.

Akrep Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı biraz daha anlayışla yaklaşmayı denemelisiniz.

Yay Burcu: Bugün, paraya dayalı işlerinizde mantıklı ve detaycı davranmak öne çıkabilir. Yine paraya dayalı işlerinizde daha önceden tanıdığınız bir insanla konuşma ve görüşmelerinizi arttırabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün hayatınıza dair düşündüğünüz plan ve projelrinizde, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Kendinizde sevmediğiniz, hatalı bulduğunuz yönleri konuşmak, görmek için uygun birgün olacak.

Kova Burcu: Hayal ettiğiniz veya düşündüğünüz konulara odaklanacaksınız. Yazarsanız, şanslı etkileriniz yüksek. Geçmişte çözülmemiş ve sizi etkileyen bir gönül macerası bu birkaç gün boyunca gündeminizde olacak.

Balık Burcu: Bugün, bir davet veya organizasyonda önemli görüşmeler ve konuşmalar devrede olabilir. Eskiden tanıdığınız bir arkadaşınız size bir iş teklifinde bulunabilir veya sizinle bir iş yapmak istediğini dile getirebilir.