Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; güzel olan herşeye çok düşkünsünüz. Özel hayatınızda sürekli sıkıntı yaşamanızın nedeni kendinize düşkünlüğünüzün ve bencilliğinizin fazla olması. İradenizi geliştirmeli, hedeflerinize odaklanmalı ve hayatın sadece güzel yönleriyle ilgilenmemelisiniz. Bu sene, hayatınızda önemli şanslar yakalayacaksınız.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün, yarın ve öbürgün öğlen saatlerine kadar Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Göğüs ve mide, mide boşluğumuzdaki organlarımız bugünlerde hassas olacağından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.

Koç Burcu: Kendinizi evinizde gayet mutlu mesut hissedebilirsiniz. Sıkılganlıklarınız ve ani tavırlarınız sevdiklrinizin bugün dikkatini çekebilir. Abuk subuk davranışlarınızla onları üzmeyin.

Boğa Burcu: Korku ve şüpheleriniz zaman zaman iletişim halinde olacağınız insnlarla gerilimlere neden olabilir. İlhamınızı sosyal ortamlardan ve arkadaşlarınızdan alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Arkadaşlarınızla bir aradayken bazı duygusal tepkiler vererek onları şaşırtabilirsiniz. Güzel hayallerden ve olumlu düşüncelerden vazgeçmeyin.

Yengeç Burcu: Kendinizi bu aralar oldukça mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. İş alanlarınızdaki baskıları kafanıza çok takmayın, takarsanız iş yaptığınız insanlara vereceğiniz tepkiler bugün büyük olabilir.

Aslan Burcu: Ruhunuzla temas halinde olmanız, bazı egolardan ve güçlü duygulardan kolay sıyrılmanıza neden olabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla tartışmadan anlaşmaya bakın.

Başak Burcu: Bugün kafanız işten çok daha çok özel hayatınızda ve aşk ilişkilerinizde olacak. Arkadaşlarınızla ilişkinize sizin yaklaştığınız gibi tutkulu yaklaşmayabilirler.

Terazi Burcu: İş alanlarınızdaki güzel bir gelişme, gün içi programınızı değiştirmenize neden olabilir. Hayatınız yavaş yavaş aydınlanırken, eğlenceye daha çok vakit harcamaya çalışın.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda bazı anlaşmazlıklar kolay tepki vermenize neden olabilir. Aşk hayatınızda bu aralar hayalleriniz ön planda olabilir. Gerçekçilikten uzaklaşmadan adımlar atmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün, parasal konularda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde insanları etrafınıza toplamayı seviyorsunuz ama bazı konularda anlaşmazlıklara açık olmalısınız.

Oğlak Burcu: Kendi etkili gücünüzü gün boyunca kullanabilirsiniz. Bu da ev hayatınızda bazı sürtüşmelere ve tepkilere yol açabilir. Parasal görüşmeleri ve harcamalarınız hızlanacak.

Kova Burcu: Bu aralar ilhamınız çok yüksek ve kafanıza gelen fikirleri hayata geçirmeye çalışın. İş alanlarınızda keyfiniz yerinde olacak. Yemek yemeye olan düşkünlüğünüz fazla olabilir.

Balık Burcu: Aşkınızla bir arada olmak size iyi geliyor ama bir yandan da arkadaşlarınızdan vazgeçemiyorsunuz. Bu aralar arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekler çok fazla. Harcamalarınızın hızlanması sizde sinir yaratabilir.