Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; yaşadığınız her olayda yeni bir şeyler öğrenmeniz sizin için kaçınılmaz. Her yönden değişik ve farklı olanı seviyorsunuz, bu da özel yaşantınızda bu tür insanları hayatınıza çekmenize neden oluyor. Sevgi ve şefkat arayışındasınız. Bu sene, istediğiniz birçok şeyi gerçekleştireceksiniz. Olumsuzluklardan pay çıkartın.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşan merkür-mars üçgeniyle, fikirlerimizi ve düşüncelerimizi uygulamaya koyabiliriz. Merkürün uranüsten aldığı güzel açıyla farklı ve değişik konuşmalar, teknikler ve yöntemler ilgimizi daha çok çekebilir.Öğleden sonra harekete geömekten ve fikirlerimizi uygulamaktan korkmayalım.

Koç Burcu: Sosyal çevrenizdeki konuşma ve görüşmeler yeni ortaklıklara neden olabilir. Ya da sevdiğiniz insanla kalabalık ortamlarda sizi harekete geçirecek planlar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: İş alanlarınız aktif ve fırsatlarınız bugün yzünüzü güldürebilir. Bir yandan güzel gelişmeler yaşanırken, diğer yandan ortaklarınızla bu birkaç gün anlaşmazlıklara açık olun.

İkizler Burcu: Ortaklaşa para konularında, alacağınız güzel haberler yüzünüzü güldürebilir. Aşk hayatınızda verilen kararlar, yapılacak konuşmalar sizi harekete geçirebilir. Bugün tembellik yapmayacaksınız.

Yengeç Burcu: Bugün aşkla hayata bakacaksınız. Önemli işlerinizde yaratıcılığınız devreye girmeye başlayacak. Sevdiğiniz insanla girişeceğiniz işlerde, beraber yapacağınız planlarda  keyfiniz yüksek olacak.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda iletişiminiz hızlı akacak, sevdiğiniz insanı aktiviteler ve planlar için çabuk ikna edeceksiniz ama siz yine de bu iyimser etkilere yarın güvenmeyin.

Başak Burcu: İş alanlarınızda bugün parasal olarak güzel haberleriniz devrede olurken, bir yandan da bazı işlerinizde bozulmalar oluşabilir. canınızı çok sıkmayın, her işte bir hayır olduğunu unutmayın.

Terazi Burcu: Bugün aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın konuşmaları kendi hayatınızda sizi harekete geçirebilir. Aşk hayatınızda karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacaksınız.

Akrep Burcu: Planlarınızı dile getirdiğiniz bir süreç içindesiniz ve ailenizle olan konuşmalarınız, onların fikirlerini almanız gerçekten size yakışıyor. Yapılması gerekenler konusunda bugün enerjiniz yüksek çalışmayacak.

Yay Burcu: özellikle para konularında veya iletişime dayalı işlerinizde bugün şanslı etkiler altında olacaksınız. Güzel gelişmelere gebesiniz ama doğru hamlelerde bulunmak bu dönem önemli olacak.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle beraber hareket edeceksiniz ve insanları iyi organize edeceksiniz. Bazı iş konularında patronlarınızı tam da istediğiniz gibi yönlendirebilir ve onlardan istediğiniz desteği almakta zorlanmayabilirsiniz.

Kova Burcu: Göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. Kariyerinizde parasal konularda şanslı etkilere sahipsiniz. Daha az tanıdığınız insanlar bugün söyledikleriyle, farkında olmadan sizi harekete geçirebilirler.

Balık Burcu: Değişik ortamlardan ve yerlerden fayda sağlayacaksınız. Bulunacağınız yerlerde  gözler üzerinizde olacak. oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız.  Değişik konular üzerine araştırmalar ilginizi çekebilir.