Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; insanları mutlu etmek ve onlarla paylaşım içine girmek sizin için çok önemli. Özel yaşantınızda fazla sosyal olmanızdan kaynaklı olarak zaman zaman sorunlar görülebilir. Yalnız kalmaktan korkmazsanız sağlık sıkıntılarınız olmayacak. Bu sene şansınız yüksek olacak. Yurtdışı seyahatleriniz ağustostan sonra devrede.

Haftaya Bakış

Haftaya ay yay burcunda, özgür, rahat ve yabancılarla yapılacak işlerimiz, seyahat, eğitim konularımıza odaklanarak başlayabiliriz. Çarşamba günü hayata karşı esnek, heyecanlı ve istekli olacağız. Perşembe günü gece saatlerinde kova burcunda yeniay oluşacak. Geleceğimize yönelik, grupsal çalışmalarımız bu dönem sonrası hızlanabilir.Yeni başlangıçlar devrede olabilir. Bu başlangıçları Cuma gününden sonra, venüs düzeldikten sonra yapmaya çalışalım.

Koç Burcu: Dış ortamlar, seyahat ve eğitim konularınız aktif olarak haftaya  başlıyorsunuz. Bugün, eşinizle ilgili konularda, iş alanlarınızda   veya ortaklı işlerinizde kendinizi iyi ve hareketli hissedeceksiniz.

Boğa Burcu: İş ortamlarınızda oluşacak stresli oluşumlara karşı dikkatli olmalısınız. Çalıştığınız insanlardan ve başkalarından istediğiniz desteği rahatlıkla görebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, özel hayatınız ve ortaklı işleriniz önem kazanmaya başlayacak. Çocuklarınız veya aşk hayatınızdaki oluşumlar duygusallığınızı destekleyecek.

Yengeç Burcu: Bugün iş hayatınız hızlanacak. Sağlığınız veya yakın çevre sağlık konuları gündeminizde olabilir. Özel hayatınızda aileniz ve sevdiğiniz insan yapacaklarınız konusunda sizi sonuna kadar destekleyecek.

Aslan Burcu: İş ortamınızdaki iletişiminizde kendinizi rahat ifade edeceksiniz. Ayrıca bugün işleriniz istediğiniz doğrultuda akacak. Sevdiğiniz insanla yine iletişiminiz sizi mutlu edebilir.

Başak Burcu: Bugün, artık biraz ailenize vakit harcamayı tercih etmeye başlayacaksınız.  Parasal konularda beklediğiniz desteği görmeniz an meselesi. Paraya dayalı, işlerinizde güzel adımlar atabilirsiniz.

Terazi Burcu: Ailenizden ve yakın çevrenizden beklediğiniz yardımı rahat görebilirsiniz. Bugün iletişime dayalı işlerinizde adım atmaktan korkmayın, her iş lehinize gerçekleşecek.

Akrep Burcu: Bugün, parasal konular hayatınızda yer etmeye başlayacak. Beklenmedik ve aniden oluşacak olaylar, yakın çevre iletişiminizde sizi harekete geçirebilir. Geri planda duracağınız işler için rahat harekete geçeceksiniz.

Yay Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla birbirinizi harekete geçirerek bir sürü işinizi halledebilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak, sosyal çevrenizde bir sürü alternatif seçenek karşınızda olabilir.

Oğlak Burcu: Diğer günlere nazaran biraz daha sakin birkaç gün geçirebilirsiniz. Bu birkaç gün hayatınızı ilgilendirecek önemli iş konularında gücünüzü ve enerjinizi ortaya koyabilirsiniz.

Kova Burcu: Yalnız kalmayacak, insanları kıramadığınız için bir çok yere koşturacaksınız. Bugün dış ortamlarda enerjiniz hızlı ve aktif çalışabilir. grupsal işlerde şansınızı iyi kullanın.

Balık Burcu: Bugün iş ve kariyer alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Bugün, sosyal çevre alanlarınızda ortaklaşa para konularında önemli adımlar atabilirsiniz. Enerjinizi sosyal çevrelerde rahat kullanacaksınız.