Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; yaşamdan her koşulda zevk almasını biliyorsunuz. Rahatsınız ve bu rahatlığınız size zor durumlarda oldukça yardımcı olacak. Evinize, yuvanıza bağlısınız ve çocukları çok seviyorsunuz. Kendi yuvanızda çocuklarınızla kalabalık bir aileye sahip olabilirsiniz. Bu sene, hayatınızda önemli değişimler olabilir.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün oluşan güneş ve uranüs olumlu etkileşimiyle,hayata karşı esnek, heyecanlı ve istekli olacağız. Hayata yaklaşımımız demokratik ve rahat olacak. Çözüm arayışındaysak bugün çözümler ayağımıza gelebilir. Olumlu bir gün içinde olmamıza rağmen ay kapanıyor. Bu yüzden önemli anlaşmalarımızı Perşembe gecesi oluşacak yeniaydan sonra yapalım. Zaten venüste Cuma günü düzeliyor. Yeni haftayla beraber anlaşmalar devrede olabilir.

Koç Burcu: Arkadaşlarınızla beraber heyecanlı, keyifli işlere bugün merhaba diyeceksiniz. Çevrenizi ve işteki insanları fikirlerinizle etkilemek bugün hiç de zor olmayacak. Sosyalliğiniz artıyor.

Boğa Burcu: Önünüzdeki dönem için dikkatli ve planlı davranmak yarar sağlayabilir. İş alanlarınızda sezgileriniz bugün sizi esnek kılabilir ve bir işi kendi lehinize çevirerek, görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.

İkizler Burcu: Maddi konularda üreteceğiniz çözümler şimdilik işinize yarayabilir. Arkadaşlarınız size sunacakları değişik fırsat ve alternatiflerle hayatınıza yeni işler katabilirler. Geleceğiniz konusunda umutlusunuz.

Yengeç Burcu: Cesaretli ve korkusuz adım atma isteğiniz yüksek. Ortak para alanlarınızda para idaresini kimse sizin kadar iyi yapamaz, bu işin takdirini patronlarınızdan alabilirsiniz.

Aslan Burcu: Parasal konularda içiniz rahat olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla seyahat planları sizi esnek ve mutlu kılabilir. Birden fazla iş teklifiyle geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

Başak Burcu: BSağlığınızı fazla zorlamamaya özen gösterin. Ayrıca bugün ortaklaşa para alanlarınızda neler yapılması gerektiğini bileceksiniz. İşlerinizi iyi planlayın ve değişik şeyler denemekten korkmayın.

Terazi Burcu: Kendinize güvenen, hırslı yanlarınız ortaya çıkabilir. Ailevi konularda alacağınız kararlar bugün etkili olacak. Özel hayatınızda işler tam da istediğiniz gibi gelişiyor.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenize dair alacağınız kararlar etkili olacak. Ailenizin ve evinizin güvenliğini ihmal etmeyin ve yapılması gereken işlerinizde değişik ve farklı çözümler üretebilirsiniz.

Yay Burcu: İletişime, bilişime yönelik işlerinizde  yararlı etkiler altındasınız. Yakın çevrenizle akitiviteler ve faaliyetler sizi mutlu edebilir. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde iletişiminizi etkili bir şekilde kullanacaksınız.

Oğlak Burcu: Hayata karşı biraz daha rahat davranmanız gereken bir dönem. Aile hayatınız için para konuşmaları sizi heyecanlandırabilir. Bir ev düşünüyorsanız bugün olumlu etkileriniz olacak.

Kova Burcu: Sabırsızlık hayatınızda etkili olabilir. Yine de sizi heyecanlandıran bir çok şey var ve bugün satış, reklama dayalı işlerinizde güzel anlaşmalar yapabilirsiniz.

Balık Burcu: Harekete geçmemeniz gereken bir zaman dilimi içindesiniz. İçgüdüsel olarak bu aralar neyin, ne kadar ettiğini iyi tahmin edecek, beklenmedik para kazançlarına açık olacaksınız.