Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; soğuktan etkilenen bir yapınız var. Olayların içinden çıkamadığınız zamanlarda gerilime ve sinire açık oluyorsunuz. Hukuk, sigorta, banka ve toplumsal işler tam size göre. Anlaşma yaparken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Sağlığınıza özen gösterin ve kendinizi rahat bırakarak hayatın tadını çıkarın. Bu sene, fırsatlarınız fazla fazla olacak. yazdan sonra önemli işlerinizi devreye sokun.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün hızlı, hareketli ve bir o kadar da sabırsız etkilerle dolu bir gün geçirebiliriz.Çabuk sinirlenmeler, anlık tepkiler vermemeye özen gösterelim yoksa farkına varmadan etrafımızdaki insanları üzebiliriz. Mantığımız ve duygularımız bir çalışacağından, bir hata yaptığımızda farketme şansımız yüksek olacak.

Koç Burcu: Çevreniz ve arkadaşlarınızdan alacağınız kuvvetli destekle, önemli kararlarınızda yalnız kalmadığınızı görebilirsiniz. Duygusal yaşantınızı etkileyecek anlık kararlardan kaçının.

Boğa Burcu: Bugün daha esnek ve daha huzurlu bir gün sizleri bekliyor olacak.  İş alanlarınızda gereken yerlerde ön plana çıkacak, gereken yerlerde geride kalmasını bileceksiniz.

İkizler Burcu: Özellikle yabancı oraklı işler, medya, ticaret, seyahat, hukuk ve eğitim konularında bir işiniz varsa rahat harekete geçebileceksiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda, sevdiğiniz insandan habersiz para harcamaları yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş konusunda stres ve gerilimleri bir kenara koymaya başarırsanız, sonuçlardan memnun kalmanız kaçınılmaz olacak. Kendinizi yetersiz hissettirecek konulardan uzak durun.

Aslan Burcu: Şanslı etkiler iş alanlarınızda daha belirgin bir hale gelebilir. Yine bugün özel hayatınızda geleceğe yönelik yapılacak planlarda, karşı taraf kadar heyecanlı olacaksınız.

Başak Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda etrafı gözlemleyip ona göre davranmanız gerekebilir. Ortaklaşa para harcamalarınız, kendi gönlünüze göre hareket edememenize neden olabilir.

Terazi Burcu: Aşk hayatınız, özel ilişkileriniz konusunda fırsatlarınız yüksek bir gün geçireceksiniz.Önemli kararlar alınabilir, ilişkinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Basit konuların sizi üzmesine izin vermeyin.

Akrep Burcu: Ailenize karşı yapacağınız işlerde ve sorumluluklarınız konusunda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Beklenmedik olayların hevesinizi kaçırmasına izin vermeyin.

Yay Burcu: Bugün, kendinizi daha rahat ifade edecek, kendinizde beğendiğiniz yönlere odaklanabileceksiniz. Hızlı hareket edeceğim diye bir yerlere çarpıp, sakarlıklar yapmayın. İşlerinize sorumlulukla yaklaşın.

Oğlak Burcu: Aile hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak ama siz yine de bir takım tedirginlikler duymaya devam edebilirsiniz. Bugün aileniz ve eviniz sizin için fazla önem teşkil edebilir, biraz dinlenmek fena fikir değil.

Kova Burcu: Bugün, özellikle satış, pazarlama, reklam, yayıncılık işindeyseniz, kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Yapabileceklerinize kanalize olmanız, bu sıralar yapabileceğiniz en iyi şey olabilir.

Balık Burcu: Elinize para geçebilir veya yatırımlarınızı hangi alanda yapacağınızın kararını vererek, faydanızı yüksek tutabilirsiniz. Hayatınıza yön verirken, küçük detayları gözden kaçırmayın.