Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sağlığınızda ve iş hayatınızda bir çok iniş çıkışlarınız olabilir. Özellikle iş hayatınızda aldanmalara ve aldatılmalara karşı uyanık olmalısınız. Sağlığınıza gereken özeni gösterin ve hep kendi bildiğinizi okumaktan vazgeçin. Bu sene, her konuda şansınız yüksek olacak.

Haftaya Bakış

Haftaya ay yengeç burcundayken, evimize, ailemize yönelik konu ve olaylarla başlayabiliriz. Salı günü oluşan güneş- satürn karesiyle patron, aile büyükleri yani otorite sahipleri ve erkek figürleriyle anlaşmakta zorlanacağız. Bazı işlerimizde bozulmalar oluşabilir. Perşembe günü merkür kova burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. 28 şubata kadar teknolojik aletlerimize dikkat edelim. İletişimsel konularda, grupsal işlerde ve arkadaşlarımızla olan iletişimimizde yanlış anlaşılmalara daha yatkın olacağız.

Koç Burcu: Duyacağınız bazı şeyler ailenizle beraber sizi destekleyen bazı kararlar almanıza neden olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan duygularınızı gizlememeye ve gayet açık olmaya çalışın.

Boğa Burcu: Haftaya iletişim konularınız aktif olarak başlıyorsunuz. Sevdiklerinizle, akraba veya kardeşlerinizle yapacağınız organizasyonlardan fazlasıyla keyif alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, daha somut ve elle tutulur işlerin peşinden gitmeye önem gösterebilirsiniz. Parasal konularda ön planda olacak. Bugün yoğun iş görüşmeleriniz buna izin vermeyebilir.

Yengeç Burcu: Bu haftabaşı , kişisel isteklerinize ulaşabilir, eviniz, ailenize vakit harcamayı tercih edebilirsiniz. Önünüzdeki seçeneklerin fazla olması hangi yöne gitmeniz konusunda sizi zorluyor.

Aslan Burcu: Bugün, üzerinizde uyuşukluk hissedebilirsiniz. Dinlenmek ve sakin durmak güzel birgün geçirmenize neden olacak. Dış ortamlardan alacağınız teklifleri kendinizi çok zorlamadan değerlendirebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla yapılacak planlar ve programlar devreye girmeye başlayacak. Geleceğe dair yapılacak akıllıca planlar uzun dönemde size kazandırabilir.

Terazi Burcu: Bugün, çalışıyorsanız sorumluluklarınızı bileceksiniz. Hayatınızı destekleyecek adımlar içerisine girebilirsiniz. Özel hayatınızda anlaşmazlıklarınızı tepkilerle değil, konuşarak çözmeye çalışın.

Akrep Burcu: Bugün, farklı ortamlar ve insanlarla değişik planların içerisinde olacaksınız. Çalışanlar, isteksiz ve sabırsız tutum içine girebilirler. Aşk hayatınızdaysa romantik etkileşimleriniz olabilir.

Yay Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınıza yoğunlaşacak, kendi iç dünyanızla daha fazla haşır neşir olacaksınız. Arkadaşlarınızla evinizde yapılacak planlar sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanla yapılacak güzel planlar, sizi keyiflendirebilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla da  bir arada bulunabilirsiniz. Düşüncelerinizde gitgelleriniz bu aralar çok fazla.

Kova Burcu: Çalışma koşullarınız ön planda olacakmış gibi görünüyor. Parasal konularda harcamaya meyilli bir gün olacak. Özel hayatınızda bencilliğinizi ve kendinize düşkünlüğünüzü kontrol etmeye çalışın.

Balık Burcu: Bu haftabaşı, aşk hayatınız ve eğlence alanlarınız hareketlenmeye başlayacak. Kafanızı rahatlatmak ve biraz daha hayatın eğlenceli yanlarına odaklanmak isteyeceksiniz.