Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, hayalgücünüz çok gelişmiş ve hayalgücünüzü aktif hale getirecek işlerde daha fazla başarı kazanacaksınız. Sizi sinirlendirdiklerinde inatçı ve zor ikna olan bir insan oluyorsunuz. Yenilikleri ve değişimi takip eden bir insan olarak kendi çevrenizde etkilisiniz. Bu sene, daha fazla kendinizi geliştirecek, önemli atılımlarda bulunacaksınız.

Başımıza Neler Gelecek?

06 şubatta balık burcunda gerilemesine başlayan merkür, bugün itibarıyla kova burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. 28 şubata kadar teknolojik aletlerimize dikkat edelim. İletişimsel konularda, grupsal işlerde ve arkadaşlarımızla olan iletişimimizde yanlış anlaşılmalara daha yatkın olacağız. Bu süreçte bazen kendimizi önemsiz ayrıntı ve aktivitelerin içine gömülü olarak buluruz. Tutulmayan sözler veya randevular, makine hataları, bozulmaları, randevu ertelenmeleri, iyi niyetli olmamıza rağmen yanlış bilgilendirme veya bilgilendirilmeler önümüze gelebilir.

Koç Burcu: Eğlenceya ve aşka yönelik düşünceleriniz aklınızı kurcalayacak. Merkür sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınıza kayarak, ay sonuna kadar bu alanlarınızda bazı sorunları tetikleyebilir.

Boğa Burcu: Bugün bir çok işinizi halletmeniz gerekirken, biraz isteksiz olarak güne başlayabilirsiniz. Ay sonuna kadar kariyer alanlarınızda önemli başlangıçlardan ve görüşmelerden kaçının.

İkizler Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkilerinizle, iletişime dayalı konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. . Medya, hukuk, eğitim ve seyahat ve uzak çevrenizde ay sonuna kadar aksiliklere açık olun.

Yengeç Burcu: Parasal konular, özellikle eviniz için harcamalarınız bugün daha fazla ön planda olacak. Bugün itibarıyla ay sonuna kadar önemli kararlardan kaçının, borç almayın, borç altına girmeyin.

Aslan Burcu: Yakın çevrenizdeki insanların yardımına koşabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda gerileyen merkür bugün itibarıyla özel hayatınızı, birebir ilişkilerinizi ve ortaklaşa iş alanlarınızı etkilemeye başlayacak.

Başak Burcu: Aynı anda birkaç işle uğraşarak, kendinize zulüm etmeyin. Önceliklerinizi iyi belirlemeniz iş alanlarınızda daha çok işinize yarayabilir. merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı sorunlar çıkarabilir.

Terazi Burcu: Arkadaş ve sosyal çevre ortamlarınızda vaktinizin çoğunu harcayacaksınız. Bugün itibarıyla eski aşklar gündeme gelebilir. Ya da var olan aşkınızla olan iletişiminize bu  dönemde dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu: Bugün kariyerinize ve iş hayatınıza yönelik koşuşturmalarınız artacak. Bugün itibarıyla bu ayın sonuna aile büyüklerinizle ve gerek kendi aile üyelerinizle iletişiminize dikkat edin. Yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız.

Yay Burcu: Bugün heyecanlı, aktif ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Hep aynı insanları etrafınızda görmekten sıkılmış gibi bir haliniz var. İletişim, satış, reklam alanlarınızda bazı sorunlara açık olun.

Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları devrede olacak. Önemli insanlardan beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Ayrıca bugün itibarıyla ay sonuna kadar maddi konularda dikkatli adımlar atmaya çalışın.

Kova Burcu: Bugün özel hayatınız devrede olacak. Aklınızdaki düşünceleri paylaşmayan kişilerle küçük gerilimlere hazırlıklı olun. Ay sonuna kadar önemli işlerden, başlangıçlardan kaçının. Yanlış ifadelere, anlaşılmalara dikkat edin.

Balık Burcu: Hayatınızı değiştirecek, olgun insanların tecrübelerinden yararlanabilirsiniz. Geçmiş konu ve olayların hayatınızda daha fazla yer ettiğine şahit olacaksınız. Önemli tüm başlangıçlardan ay sonuna kadar kaçının.