Advertisement

Koç Burcu: İş alanlarınızda üzerinize güç uygulamak isteyen iş çalışanları ve patronlarınızla ego sürtüşmelerine girmeyin. Bir işiniz bozulabilir. Doğru planlamalarla kafanızdaki düşünceleri aktaracak uygun ortamları bulabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün belki enerji düşüklüğünüz, belki de isteksizliğinizden kaynaklı olarak bazı seyahat, eğitim ve yabancı sermayeli işlerinizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Yeni işler kapıda çok da üzülmeyin..

İkizler Burcu: Sosyal ortamlardaki bazı parasal desteklerinizde bugün bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Tutkularınızla hareket etmeniz, arkadaşlarınızdan bazılarının çok hoşuna gitmeyebilir.

Yengeç Burcu: Öğleden sonraysa hayatınızı sorgulamak ve biraz geri plana çekilmek söz konusu. Ortak iş yaptığınız insanlarla, sevdiğiniz kişiyle veya iş ilişkilerinizde bazı bozulmalar ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu: İş hayatınızda bazı ilişkilerinizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Bir seyahat, eğitim ertelenebilir. ya da işiniz yzünden siz bir seyahatinizi veya tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz.
Başak Burcu: Öğleden sonra iş hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Maddi konularda bazı sorunlara açık bir gün geçireceksiniz. Fazla para harcamaktan kaçının ve aşk hayatınızda aksiliklere açık olun.

Terazi Burcu: Bugün aile ilişkilerinizde bazı bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Biraz daha esnek olmaya çalışın. İş hayatınızdaysa parasal olarak kalıcı çözü arayışlarınız bugün de devam edecek, doğru yoldasınız.

Akrep Burcu: Yakın çevre iletişiminizde, akraba veya kardeşlerinizle bazı sorunlar ve olaylara açık birgün olabilir. Bazı sağlık bozulmaları sizi ve çevrenizi zorlayabilir.

Yay Burcu: İşlerinizi bir ortakla veya yanınızda kim varsa onunla yapmak isteyeceksiniz. Maddi konularda bazı işlerinizde sorunlar ve bozulmalar görülebilir. Bugün risk içeren işlerinizi yapmamaya çalışın.

Oğlak Burcu: Aile hayatınızda bazı bozulmalar, sorunlar yaşamanız mümkün. Bir aile büyüğüyle aranızda bozulmalar oluşabilir. yakın çevrenizdeki iletişimi yüksek insanlar devreye girerlerse herşey daha rahat bir şekilde hallolabilir.

Kova Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla olan işlerinizde ve ilişkilerinizde bazı bozulmalar ve zorlanmalar oluşabilir. Ya da bazı işleriniz sizin elinizde olmayan nedenlerle iptal olabilir veya bozulabilir.

Balık Burcu: Bugün gün içinde işlerinizi hallettikten sonra hemen evinize gitmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. sosyal ortamlardaki para konuları canınızı sıkıyor ve bugün bazı işlerinizde bozulmalar, çakışmalar olabilir.