Advertisement

Koç Burcu: Parasal tahminleriniz pek tutmuyor, o yüzden tahminlerle uğraşmak yerine, gerçekçi adımlar atmayı deneyin. İç güdüleriniz sizi doğru yönlendirecek. Sevdiğiniz insanla didişmekten artık vazgeçin.

Boğa Burcu: Düşüncelerinizi gözünüzde büyütmeyin ve enerjinizi daha kontrollü kullanmaya çalışın. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilgili konularda bugün rahat hareket edeceksiniz.

İkizler Burcu: Maddi olarak çabalarınızın karşılığını almak isteyeceksiniz. Arkadaş ortamlarınızda, bazı girişimleriniz ve hareketleriniz yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Unutmayın kontrolsüz güç güç değildir.

Yengeç Burcu: Çocuğunuzun veya aşk hayatınızın sorumluluklarını hiç sesinizi çıkarmadan üstleniyorsunuz ama bu zaman zaman sizi ilişkinizden soğutuyor. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler mutsuzluğunuzu giderebilir.

Aslan Burcu: Ailenize yapacağınız harcamalar sizi keyiflendirebilir. Yeni insanlardan haber alacaksınız. Kafanızın doluluğu bu aralar çok fazla, bu doluluğu boşaltacak yollar bulmalısınız.

Başak Burcu: Kısa vadeli planlar sizi harekete geçirecek ama bugün iletişim halinde olacağınız insanlara karşı mesafeli, soğuk ve duygusuz davranabilirsiniz. Sosyal ortamlardaki insanlardan güzel teklifleriniz olabilir.

Terazi Burcu: Daha az tanıdığınız insanlarla kuracağınız ilişkiler sizi tatmin edecek. Enerjinizi yükseltmeli ve hareketsizliklerden uzak durmalısınız. İyi bir egzersiz ve yürüyüş sizi bir çok hastalık ve zorluklardan koruyacak.

Akrep Burcu: Bugün duygularınızı kendinize bile itiraf ve ifade edemeyebilirsiniz. İş hayatınızdaki oluşumlar enerjinizi fazlasıyla zorluyor. İntikam ve hasetlik duygularından arınmanız bu dönem önemli olacak.

Yay Burcu: Biraz daha eğlenceli konulara odaklanırsanız bu dönemi daha rahat atlatırsınız. İş alanlarınızda güzel gelişmeler olacak ama aynı anda birden fazla alana yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Oğlak Burcu: İş mücadeleleriniz ve bu alandaki bazı aksamalarınız aile hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Sevdiklerinize karşı acımasız davramayın ve yeri geldiğinde onları da düşünün.

Kova Burcu: İş sorumluluklarınız sizi bunaltmış olsa bile, sizi en çok yoran kafanızdaki düşünceler. Şüphe ve olumsuzluk mekanizmasını devreden çıkarın. Maddi konulardaki güzelliklere ve yeniliklere yol açın.

Balık Burcu: Kaçış yolunu bulduğunuz anda sorunlarınızı göz ardı etmeye hazırsınız. Bu dönem parasal konular hayatınızın merkezinde ve siz de gelirinizi arttırmanın yollarını arıyorsunuz. Bu konudaki fırsatlar devrede olabilir.