Advertisement

Haftaya başlangıç

Haftaya ay oğlak burcundayken daha çok iş konularına ve sorumluluklarımıza odaklı başlayabiliriz. Bu haftabaşı bir kez daha devreye girecek olan uranüs- plüton karesi, değişmesi gereken konularda bizi zorlayabilir. Aşırılıklardan, tepkilerden, abartıdan, riskli ve tehlikeli hareketlerden ve yerlerden tüm hafta boyunca kaçınalım. Haftasonuna doğru daha rahat etkiler altına giriyoruz.

Koç Burcu: İş alanlarınızda ve kişisel kararlarınızda sizi kısıtlayan herşeye ve herkese karşı isyankar ve asi davranmaya meyilli olacaksınız. Farklı ve özgür davranışlarınızı, iş alanlarınızdaki insanların anlamasına imkan olmayabilir.

Boğa Burcu: Geleceğinize yönelik aldığınız kararlarda bazı bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Ayrıca zihinsel olarak başkalarını düşüncelerine karşı direndiğiniz ve onların bakış açılarını görmezden geldiğiniz bir dönem içindesiniz.

İkizler Burcu: Bugün arkadaşlarınızla, parasal ilişkilerinizde bazı sorun ve olaylara şahit olabilirsiniz. Bir organizasyona ödediğiniz bir para veya ücret sizi zorlayabilir. Vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gerekecek.  

Yengeç Burcu: Bugün ortaklaşa işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. İşinizde değişmesi gerekenlere odaklanmalı, gereksiz çıkışlardan ve risklerden kaçınmalısınız. Bu hafta ev, aile ve iş hayatınızda güç çekişmelerinden kaçının.
Aslan Burcu: Bugün  iş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde bir takım baskılar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Üzerinizde oluşan baskı, vereceğiniz değişik tepkilerle karşınızdaki insanları şaşırtabilir.

Başak Burcu: Bu birkaç gün aşk hayatınızda, parasal konularda bazı zorlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Tutkularınızla ve inatçılığınızla hareket etmek sevdiğiniz insanla ilişkilerinizi gerebilir.

Terazi Burcu:  Aile hayatınızda çatıştığınız ve size güç uygulamak isteyen kişilere tepkinizi ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insanın farklı heyecanlara yönelme isteği aile hayatınızda başkaldırışlara ve isyanlara neden olabilir.

Akrep Burcu: İletişime dayalı işlerinizde, sağlık alanlarınızda, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir. Fikirsel olarak acımasız hedefler, güç sahibi insanlarla girişilecek atışmalar sizi zorlayabilir.

Yay Burcu: Borsaya dayalı işlerde bulunanlar veya spekülatif işe sahip olanlar bu güne çok dikkat etmeliler. Yine aşk, çocuk veya eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar bütçenizi sarsabilir.

Oğlak Burcu: Bugün parayla ilgili konularda özellikle ailenize veya evinize yapacağınız parasal ödemelerde birtakım zorlamalarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel istekleriniz ve aile hayatınız arasında sürtüşmeleriniz oluşabilir.

Kova Burcu: Beklenmedik olaylarla yakın çevre ilişkileriniz veya iletişime dayalı işlerinizde bir takım bozulmalar veya sorunlar oluşabilir. Bu hafta düşündüklerinize, sağlığınıza ve iletişim halinde olacağınız her şeye çok dikkat edin.

Balık Burcu: Sosyal çevre, organizasyon, gruplara dayalı işlerinizde, parasal konularda zorlanabilirsiniz. Bu alanlarınızda değişmesi gereken konuların üzerine eğilmeli, sorun yaşarsanız sert tepkiler göstermemelisiniz.