Advertisement

Koç Burcu: Satış, reklam, pazarlama, iletişimle ilgili konular, yakın çevre (akraba, kardeşler, komşu), alanlarınızda bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınızla kısa yolculuklar ve iletişime dayalı konular ön planda olacak.

Boğa Burcu: Hayatınızda para  ile ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacak. 1 ay boyunca maddi konularda, ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacak, bu alanlarda kazançlarınızı arttırmanın yollarını bulacaksınız.

İkizler Burcu: Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız. Sağlığınız iyileşmeye ve bu alanda sizi strese sokan konular uzaklaşmaya başlayacak.

Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kadersel ve elinizde olmayan bir takım olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem. Sakin durmalı, gelecek atılımlarınız için düşünmeli, plan yapmalısınız.

Aslan Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar, grup aktiviteleri, işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir. Sosyal olacağınız bu dönemi iyi değerlendirin.
Başak Burcu: 1 ay boyunca kariyeriniz ve iş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinizi sağlamlaştırmak gibi etkiler altındasınız.

Terazi Burcu: Yabancı ortaklı işler, seyahatler, eğitim, hukuk, ticaret, medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar. İstediğiniz bir kurs, seyahat, seminer hayata farklı gözlerle bakmanıza neden olabilir.

Akrep Burcu: Kredi, banka, faiz, vergi, stopaj, ortaklaşa elde edilen gelirleriniz, eşin veya başkalarının paraları alanlarınızda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Yay Burcu: Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık, hukuk, yer değiştirme gibi konular merkezinizde olacak. Karşı tarafı, eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun rahatına, isteklerine önem verebilirsiniz.

Oğlak Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda kendinizi gösterecek, sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Sağlığınızla ilgili düzenlemeler öne çıkmaya başlayacak.

Kova Burcu: Bu bir ay boyunca aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem.

Balık Burcu: Bir ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak. Ailenizle beraber hareket etmek, konuşmak, bir ev alım, satımı, kiralama gibi işlemlerde kendinizi gösterebilirsiniz.