Advertisement

Koç Burcu: Değişkenliğiniz ve farklı davranışlarınız bu aralar sevdiğiniz insanı çileden çıkarabilir. Farklı davranışlarınız eğer karşı tarafı zorluyorsa biraz geri adım atmaktan ve onun istediği gibi davranmaktan zarar gelmeyecek.

Boğa Burcu: Bugün beklenmedik değişimler, olaylar en çok çalışma hayatınızı ve sizin sağlığınızı etkileyebilir. İş hayatınızda çok çalışıyorsunuz karşılığını görmediğinizde tepkileriniz çok ters olabilir.

İkizler Burcu: Sosyal çevrenizdeki değişimler, arkadaşlarınızın hayatındaki beklenmedik olaylar, hayata aşkla ve eğlenceli bir şekilde bakmanızı engelleyebilir. Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla didişmelere açıksınız.

Yengeç Burcu: İş ortamlarınızdaki değişimler ve farklılıklar en çok davranışlarınızı ve aile hayatınızı etkiliyor. Bugün aile ortamlarınızda sinirli ve agresif tavırlarınız ön planda olabilir.

Aslan Burcu: Dış ortamlarda, seyahat veya eğitim konularındaki beklenmedik olaylar, vereceğiniz tepkiler en çok yakınınızdakileri etkileyecek. Bazı koşturmalarınızın iş alanlarınızda sizi engellediğini güşünebilirsiniz.

Başak Burcu: Beklenmedik ödemelerin ortaya çıkması, parasal durumunuzu da etkiliyor. Bu dönemde senin paran, benim param çekişmelerinden, tehlikeli oyunlardan, riske girmekten mümkün olduğunca kaçınmalısınız.

Terazi Burcu: Bu dönemde ki tek problem ilişkinizdeki çekişmeler, enerji sorunları olabilir. Siz daha fazla kendinize yönelik enerjinizi harcamak isterken, sevdiğiniz insanın hayatındaki değişimler sizi zorlayabilir.

Akrep Burcu: Bu dönemde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamamanız, sizinle uğraşan insanların varlıkları, iş alanlarınızda bazı sürtüşmeler ve çekişmeler yaşamanıza ve çok fazla tepki vermenize neden olabilir.

Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı sorunlara açık olacaksınız. Hayata, aşka ve eğlenceye yaklaşımınızdaki değişimler, onlarla bazı mücadelelere ve sürtüşmelere neden olabilir

Oğlak Burcu: Bugün kalabalık ortamlarda alacağınız haberler sonrası anlık tepkilerden ve kendinizi çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Ailenizle çatışmalara girmeyin ve onlara karşı daha fazla ıkımlı olmaya özen gösterin.

Kova Burcu: Yakın çevrenizdeki akrabalarınızın hayatındaki değişimler, sizi en çok dış ortamlarda ve onların yanında olamayacağınız zamanlarda zorlayabilir. Her yere yetişemeyeceğinizin farkına varmalısınız.

Balık Burcu: Para hayatınızdaki değişkenlikler, düzenli bir ödeme programı oluşturmanıza engel oluyor. Bu aralar bu dengeye özen gösterin, tehlikeli hareketlerden ve yerlerden uzak durun, enerjiniz zor olayları üzerinize çekebilir.