Advertisement

Koç Burcu: Bugün, kendinizi kritize etmeniz gereken noktalarda nelerin yanlış olduğunu çabuk göreceksiniz. İçsel huzursuzluklarınızı ve sinirlerinizi kontrol etmeyi öğrenirseniz herşey daha ılımlı olacak. Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden ilham alabilir, hayallerinizi destekleyecek işlerin peşinden koşabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün kendinizi geri çektiğiniz noktalarda hayatınızı acımasızca eleştirebilir, gördüklerinizden memnun kalmayabilirsiniz. Kendinizi göstermek ve atılımlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir gün olmayabilir. İş ortamlarınızda  ilhamınız yüksek olacak.

İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz insanlarla ve dostlarınızla aranızda istenmedik mesafeler ve konuşmalar oluşabilir. Bazen olayları eleştirirken abartıya kaçıyorsunuz ve kırıcı olabiliyorsunuz, bu iş yerinde yaşayacağınız bir olayın yansıması olabilir. Gerçekten ne hissettiğinizi kimse bilmeyecek.

Yengeç Burcu: İş yaşantınızdaki en ufak bir sorun veya rahatsızlık diğer yaşantınızı fazlasıyla etkiliyor. Bugün en ufak bir olayda kolaylıkla içsel öfkeleriniz artabilir. Toplum içinde kendinize olan güveninizi geliştirmeniz gerekecek. Parasal konularda hayalci davranmayın.

Aslan Burcu: Fikirsel anlamda bugün ilişkilerinizde harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Sizi ikna etmek kolay olmayacak. Uzak ortamlarda gerçekten neyi istediğinizi tam anlamıyla görecek,buna göre karar vereceksiniz. Özel hayatınızda duygularınız kolay etkileniyor.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla veya hayatı müşterek paylaştığınız kişiyle harcamalarınızı ve ödemelerinizi kontrol etmeniz bugün zorlaşabilir. Bu,ne istediğinizi tam olarak gösterememenizden kaynaklanacak. İş alanlarınızda ilhamınız ve hayalci yönleriniz bugün devrede olacak.

Terazi Burcu: İş hayatınızda bazı şeylerin sıkışması, özel yaşantınızda bir takım içsel gerilimler yaşamanıza neden olabilir. Unutmayın herkesi aynı anda memnun edemezsiniz.  Kendi iyiliğiniz için artık sadece kendinizi düşünmeniz ve gerektiğinde hayır demeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Akrep Burcu: Yanlış düşünce yapısından kaynaklı olarak en ufak bir sorunda dibe vurabiliyorsunuz. Bugün sağlığınızı zorlamamak adına negatif düşüncelerden ve olumsuzluklardan uzak durmalısınız. Akşam saatlerinde özel hayatınızın detayları ön plana çıkmaya başlayacak.

Yay Burcu: Bugün aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde ailenizden etkilenerek hareket edebilirsiniz. İçsel stresleriniz fazla olabilir. Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın sizi sevmediği düşüncesi gününüze hakim olabilir. Kendinize bu konularda haksızlık etmeyin ve alınganlıkları bırakın.

Oğlak Burcu: Bugün iş hayatınızdaki yoğunluk normal düşünmenize ve tepki vermenize izin vermeyebilir. Moralinizi hemen bozacağınıza olumlu ve eğlenceli alanlara kanalize olmaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde gerginliğiniz azalacak ve keyfiniz yerine gelmeye başlayacak.

Kova Burcu: Yakın çevrenize ve etrafınızdaki insanlara karşı bugün sabırsız ve düşüncesiz yaklaşımınız iletişiminizde zorluklar yaşamanıza neden olabilir. Herşeyin karşılığını görmek istediğiniz bir süreçtesiniz.  Akşam saatlerinde aileniz limanınız olacak ve oraya sığınacaksınız.

Balık Burcu: Bugün maddi konularda veya parasal anlaşma veya görüşmelerinizde neyin yanlış olduğunu görebilir ve bunu düzeltmek için harekete geçebilirsiniz. Negatif etkilerden uzak durduğunuz müddetçe olaylar lehinize gelişecek. İçsel stresleriniz akşam saatlerinde yerini hareketli ortamlara bırakacak.