Advertisement

Koç Burcu: 2 hafta boyunca önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve bu konularda harekete rahatlıkla geçebilirsiniz. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz ve biraz bencil hareket edeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Boğa Burcu: 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Bu birazda dikkatsiz hareket etmekten kaynaklanıyor olacak. Kendinizi dinlemek, olayları gözden geçirmek, işinize yarayacak.

İkizler Burcu: Bu 2 haftalık süreçte organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Geleceğinize yönelik atılım ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün itibariyle kariyer ve iş evinizde ilerlemeye başlayan merkür,15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda kendinizi rahat ifade edecek, cesur ve cesaretli olacak, sorunlar karşısında çözümleri rahatlıkla bulacaksınız. Patronlarınızla aranızı iyi tutun.

Aslan Burcu: Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda , 2 hafta boyunca  iletişiminiz hızlanıyor. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebileceği gibi, felsefe, din gibi konularda kendinizi ifade etmek, çevrenizle bu konularda konuşmak da ön plana çıkacak.

Başak Burcu: Ortaklaşa para konularında kafanızın çözüme yönelik çalışmaya başlıyor. Kredi, borç almak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz. Bu 2 haftalık süreç içerisinde  banka hesaplarınızı düzenlemek, kredi geçişi yapmak, vergi konularına çözümler bulmak için rahat bir süreç içerisinde olacaksınız.

Terazi Burcu: Eğer yaşadığınız ilişkide, evliliğinizde ve ortaklığınızda bir takım sorun ve problemleriniz varsa, bu iki hafta boyunca bu problemlere çözüm bulmak üzere harekete geçebilirsiniz. İlgi odağınız daha çok partneriniz olacak. Yine bu dönem içinde anlaşma ve kontratlar gündeminize gelebilir.

Akrep Burcu: İki hafta boyunca  iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. İşiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, aktif ve özgür iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek için uygun bir dönem.

Yay Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde cesur, atılımcı ve sosyal yönlerinizi ortaya koyacaksınız.

Oğlak Burcu: Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili sorunlar ve bu konularda aktif çözümsel yaklaşımınız, bu 2 hafta boyunca hızlanacak.Yine eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapmanız yerinde olabilir.

Kova Burcu: Yakın çevre evinizde hareket etmeye başlayan merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket etmenize neden olacak. Akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla etkili bir iletişim kurabilir,varsa onların sorunlarına cesurca çözüm getirebilirsiniz.

Balık Burcu: Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Maddi konularda zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar,  2 haftalık dönemde olumlu etkileniyor olacak.Yine paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir.