Advertisement

Uranüs koç burcunda 7 yıllık serüvenine başlıyor. Bağımsızlığın ve bireyselliğin gezegeni olan Uranüs, koç burcunda araştırmacı, atılgan, fevri, kışkırtıcı ve çabuk harekete geçen taraflarını sergilemeye başlıyor. Koç burcundaki Uranüs genel yapısıyla, majör değişimlerle var olan ve süregelen ilişkilerimizi değiştirecek. Kendi içimizdeki çocuğu yeniden keşfetmemize neden olacak. Yeni teknolojileri ortaya çıkarırken, kendimize karşı durmak yerine kendimizle barışmayı bize öğretecek.Aşağıdaki yorumlar uranüs’ün hangi alanlarda sizi etkileyeceğine dair yazılmıştır, lütfen yükselen burcunuzu da okuyun.

Koç Burcu: Mart ayı doğumlu Koçlar bugün itibariyle, dramatik kişilik değişiklikleri, hayatlarının tam anlamıyla değişmesi, içlerindeki özgürlük ve farklılık isteğinin yoğunlaşmasına şahit olmaya başlayacaklar. Değişik ve farklı maceraların peşine düşebilir veya çevrenizdekileri bu yıl şaşırtabilirsiniz.

Boğa Burcu: Beklenmedik ani olaylar çevrenizi, sizi ve alışkanlıklarınızı birden değiştirmenize neden olabilir.Bu etkileri yavaş yavaş yaşayacaksınız. Psikoterapi, psikoloji ve davranış bilimi gibi konular kendinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Aniden hayatın bilinmeyen ve gizli alanlarıyla uğraşabilirsiniz.

İkizler Burcu: Uranüs, 7 yıl boyuca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde dolaşmaya başlayacak. Özellikle mayıs doğumlu ikizlerin hayatında ve sosyal çevrelerinde bu yıl önemli değişikler oluşabilir. Heyecanlı ve farklı olan herşey ilginizi çekecek, değişik grup ve ortamlardan fayda görebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Uranüsün etkisiyle, haziran doğumlu yengeçler,kariyer ve iş alanlarında önemli değişimlere maruz kalabilirler. Böyle bir dönemde üzerinizde oluşan bu enerjiyi olumlu kullanmalı, davranışlarınızla sizi tanıyan insanları şaşkına uğratacak tavırlardan kaçınmalısınız. Esnek olun ve değişimleri hissedin.

Aslan Burcu: Temmuz ayı doğumluysanız, uranüs sizin düşüncelerinizi, hayata bakış açınızı tümden değiştirebilir. Yeni işler, teknikler öğrenmeye hevesli olacaksınız. Yolculuklarda ve seyahatlerde beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Heyecanı ve çoşkuyu hayatınıza siz davet edeceksiniz.

Başak Burcu: Uranüs önümüzdeki dönem sizin veya eşinizin hayatında önemli değişiklikleri gündeme oturtacak. Hayatınızda yeni bir alan başlıyor. Ortaklaşa hareket ettiğiniz para konularında beklenmedik etkilere açık olmalısınız. İlişkilerinizde ve beklentilerinizde değişimlere açık olun ve risklerden kaçının.

Terazi Burcu: Eylül doğumlu teraziler bu yıl uranüsten nasiplerini alacaklar. Evliyseniz veya uzun süreli ilişkiniz varsa ani değişimlere açık olmalı ve yeniliklere sırtınızı dönmemelisiniz. Ne kadar isyan eder, bulunduğunuz şartları bırakmamak için uğraşırsanız o kadar zorlanırsınız, bu yüzden olabildiğince bu dönem esnek olmanız gerekecek.

Akrep Burcu: Uranüs sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Bu alanlarda iniş çıkışlar ve önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz. İş ilişkilerinize ve işinize bakış açınız farklı olacak, değişik konu ve olaylarla karşılaşmaya yatkın olacaksınız. İşiniz ve sağlığınız konusunda değişimlere hazır olmalısınız.

Yay Burcu: Bugün, aşk evinize girecek olan uranüs, özellikle kasım ayı doğumluysanız, kendinizi ifadede, yaratıcılık ve eğlence alanlarınızda ilginç deneyimlere açık olmanıza neden olacak. Sıradan olan herşey canınızı sıkabilir. Yine bu dönemde değişim rüzgarları üzerinizde esiyor olacak.

Oğlak Burcu: Uranüs sizin ev ve aile alanınızı uzun yıllar etkilemeye başlıyor. Aralık doğumlu oğlaksanız, aileniz, ilişkileriniz, çevrenizde önemli değişikliklere açık olmalı, ailenizle olan sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Sabırsızlık ve toleranssızlık beklenmedik tepkiler vermenize yol açabilir.

Kova Burcu: Yakın çevre evinizde dolaşmaya başlayacak olan uranüs, iletişim temponuzu arttıracak. Özellikle ocak doğumlu kovaysanız, hayata, çevrenize, yakınlarınıza ve ilişkinize bakış açınızı hızlı bir şekilde değiştireceksiniz. Oldukça heyecanlı ve canlı olacağınız bu süreçte, karşınıza hiç ummadığınız olaylar ve kişiler çıkabilir.

Balık Burcu: Uranüs para evinize giriyor ve uzun yıllar bu evinizde kalacak. Paraya bakış açınız değişebilir, ani kazançlar yakalayabilir ama aynı zamanda ani para çıktıları yaşayabilirsiniz. Hiç beklenmedik yerlerden elinize para geçebilir. Para tutma ve paraya sahip olma konusunda esnek davranmalısınız.

Bugün doğduysanız; mutlu bir çevredesiniz ve etrafınızdaki insanların duygu ve hislerini fazlasıyla önemsiyorsunuz.Açık havada bulunma, çeşitli spor aktivitelerinin içinde yer almanız sağlığınız için gerekli olabilir.Bu sene, sizin için farklı bir yıl olabilir.Özel yaşantınızda bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız arasındaki bu çekişmede sinirlerinize hakim olun ve karşınıza çıkacak fırsatlara odaklanın.