Advertisement

Koç Burcu: Bu Pazar mantığınız ve duygularınız çatışabilir. Bir yandan iletişim halinde olmak isteyecek, diğer yandan hiçbir şey yapmamak arzusunda olacaksınız. Hayatınızda yavaş yavaş kendini göstermeye başlayan değişimler, duygularınızı zorlayabilir ama bunun geçiçi olduğunu bilmelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün sahip olduklarınız ve başkalarının sahip oldukları arasında karşılaştırmalar yapabilir ve kendinizi gereksiz yere strese sokabilirsiniz. Başkalarının ne yaptıklarıyla bu kadar ilgili olmak yerine kendinize ve sevdiklerinize vakit harcamayı deneyin.

İkizler Burcu: Bugün hareketli geçecek olan gününüz, yapmanız gerekenlerle bölünebilir. İçinizden geldiği gibi davranmakta zorlanabilirsiniz. Kadın, erkek ilişkilerine dikkat etmeniz gerekecek. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızın veya sevdiklerinizin sizin hızınıza yetişmesini beklemeyin.

Yengeç Burcu: Bu Pazar uğraşmanız ve yapmanız gereken işleriniz varsa biraz zorlanabilirsiniz. Canınız çok fazla bir şeyle uğraşmak istemeyecek. İş alanlarınızda yavaş yavaş ortaya çıkan değişimleri çok fazla kafanıza takabilir, olaylara karşı esnekliğinizi kaybedebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bu Pazar, sosyal ortamlarda ve bulunacağınız yerlerde ani ve beklenmedik olaylar gelişebilir, gün içinde olabildiğince esnek olmanız gerekecek. Üzerinizdeki değişimleri, arkadaşlarınızın onaylamaması veya sizinle aynı fikirde olmamaları üzerinizde sıkıntı yaratabilir.

Başak Burcu: Bu Pazar, sevdiğiniz insanın şartlarına göre hareket etmeniz gerekirken, siz kendinizi kalabalık ortamlarda tutmak veya dışarıda olmak isteyebilirsiniz. İkinizi de memnun edecek bir çözüm olarak  ortak arkadaşlarınızla gününüzü geçirebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün özgürlüğünüze düşkün, eğlenceli yanlarınızla, yapmanız gereken işlerinize odaklanmak isteyen taraflarınız birbiriyle çatışabilir.  Özellikle kalabalık ortam ve yerlerde sevdiğiniz insanla duygu çatışmalarına akşam saatlerinde hazırlıklı olmalısınız.

Akrep Burcu: Bugün ortaklaşa para konularında biraz tedirgin veya canınız sıkkın olabilir. Bu sıralar içinizden yükselen çoşkuyla biraz fazla para harcamaya meyilli olabilirsiniz. Eviniz için yapacağınız fedakarlıklar gözünüzde çok büyümesin, içinizden geldiğiniz gibi davranmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün kendinize ayırdığınız özel alanlarınızda bir takım gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kendi uğraşılarınıza ve ilişkilerinize göstermeniz gereken önem üzerinizde sıkıntılar yaratabilir. Akşam saatlerinde daha derin konular ilginizi çekmeye başlayacak.

Oğlak Burcu: Bu sıralar hayatı paylaşmayı ve sevdiğiniz insanla vakit geçirmeyi seviyorsunuz. Bugün bir çok işiniz olmasına rağmen, sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek isteyeceksiniz veya edeceksiniz. Bir arada olduğunuz durumlarda ufak tefek anlaşmazlıkları sorun etmemeye çalışın.

Kova Burcu: Bugün eğlenceli ortamlarda, hobilerinizle veya size keyif verecek konu ve olaylarla ilgilenmek öne çıkabilir. Eğlenceli ortamlarda harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişiminiz artacak ve haftabaşı uğraşmanız gereken işlerinize kanalize olmaya başlayacaksınız.

Balık Burcu: Bu Pazar ev hayatınız ve aile ortamlarınız daha fazla ön planda olabilir. Gezmek, dolaşmak, kendinizi evin dışına atmak ve evinizde dinlenmek arasında gidip gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyfiniz iyice yerine gelmeye başlayacak, parasal konuları bu aralar çok kafanıza takmayın.

Bugün doğduysanız; oldukça rahat ve çekici tavırlarınızla sosyal ortamların vazgeçilmezi sizsiniz. Seyahat etmeyi, dünyayı ve doğayı görmek ilginizi çekiyor. Edebiyat, sosyal bilgiler ve insanlarla olan işlerinizde başarılı olabilirsiniz. Bu sene hayatınızda meydana gelen bazı değişimleri esnek karşılamalı, sezgilerinizin size doğru yolu göstermesine izin vermelisiniz. Kafa karışıklıklarınız son bulacak, eylül ayında taşınma etkileriniz yüksek olacak.