Advertisement

Koç Burcu: Bugün, sosyal çevre aktivitelerinizde ve ortamlarınızda ilişkileriniz sağlam ve kalıcı temeller üzerine kurulu olacak. Yeni tanışacağınız insanlarla sağlam ilişkiler kurabilirsiniz çünkü gerçekçiliğiniz yüksek olacak ve ne istediğinizi biliyor olacaksınız. Güzel haberler alabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, iş ortamlarınızda var olan düzeni ve elinizde olan limitlerinizi korumak üzere harekete geçebilirsiniz. İş anlaşmalarınız ve görüşmeleriniz varsa istekleriniz gerçekçi temeller üzerinde olduğundan kalıcı ve sağlam adımlar atmanız mümkün.

İkizler Burcu: Yabancı ortamlarda kuracağınız ilişkiler kalıcı ve uzun süre etkili olabilir. Bu yüzden seyahat, eğitim, medya, ticaret, hukuka dayalı işleriniz varsa görüşme ve anlaşmalarınızı bugüne denk getirmeye çalışın. Sevdiğiniz insanla geleceğe dair yapacağınız planlarınız tıkır tıkır işleyecek.

Yengeç Burcu: Ailenize karşı parasal konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Finansal konularda kaynaklarınızı iyi kullanmanız gerektiğinin farkında olacaksınız. Gerçekçilik ve objektifliğiniz fazla olacağından, ailenizle ilgili sorunlarınız varsa onları halletmek için harika bir gün olabilir.

Aslan Burcu: Özel yaşantınızda iletişiminiz tatminkar olacak. Sevdiğiniz insanla bir araya gelirseniz, ilişkinizdeki sorunları ve problemleri kolaylıkla halledebilirsiniz. Karşı tarafında insan olduğunu anlayacak ve gerçekçi istekler ve çözümler peşinde koşacaksınız. Bugün her anlamda güzel bir gün.

Başak Burcu: Bugün, iş alanlarınızda gerçekçiliğiniz ve objektifliğiniz iyi çalışacak. İşinizi sevecek ve sonuçlarından da gayet memnun olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Finansal harcamalarınız varsa ekonomik davranmalı ve var olan kaynaklarınızı korumalısınız.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde sağlam ve kalıcı temeller atılabilir. Sorunlarınıza istekle yanıt bulabilir, mantıkla her tür sorununuzun üstesinden gelebilirsiniz. Eğer bir flört etme sürecindeyseniz, bugün ilişkiniz romantik etkileşimlerden çok gerçekçilik etkisine sahip olacak.

Akrep Burcu: Ailenize ve evinize karşı duyduğunuz sevgi ve sorumluluklar yerini bu konularda olumlu gelişmelere bırakacak. Gerçekçiliğiniz ve objektifliğiniz fazla olacağından aile içi meselelerinizi bugün halletmeniz yerinde olacak. Ölçülü hareketler ve hesaplar aile bütçenizi koruyabilir.

Yay Burcu: Arkadaşlarınızla veya sosyal çevrenizle kuracağınız kontaklarda, verimli ve gerçekçi bir gün geçirebilirsiniz. Yeni kuracağınız ilişkiler yine uzun soluklu ve kalıcı olacaktır. İletişime dayalı konularda, işten elde edeceğiniz gelirlerinizde önemli düzenlemeler yapılabilir.

Oğlak Burcu: İş hayatınızda parasal konularda çok büyük olmayan ama kalıcı ilişkiler sağlanabilir. Ne istediğinizi iyi bileceğinizden ve hayalci olmayacağınızdan karşı tarafa vereceğiniz tekliflerde ayaklarınız yere sağlam basmış olacak. Bu da iş ilişkileriniz açısından size güzel getiriler sağlayabilir.

Kova Burcu: Hayatınıza dair vereceğiniz kararlarda ekonomik ve kalıcı adımlar atmanız mümkün. Kaynaklarınızı ve limitlerinizi iyi bildiğinizden, kafanızdaki planlarda gerçekçi adımlar atabilirsiniz. Hayat ilişkilerinizi ve iletişiminizi bugün destekliyor olacak. Sevdiğiniz konu ve olaylarla uğraşabilirsiniz.

Balık Burcu: Başkalarına yardım konusunda gerçekçi ve objektif etkiler altında olacaksınız. Finansal konularda limitlerinizi koruyabilir ve parasal ilişkilerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz. Yakın çevrenize karşı alacağınız yeni sorumluluklarla bu dönem iyi başedeceksiniz.