Advertisement

Koç Burcu: Bugün özel hayatınızla ilgili konu ve meseleler daha fazla ön planda olacak. Özel yaşamınızda işler yolunda gitmiyorsa, size destek olacak bir partner ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz. Durum ve olaylardan hemen soğuyorsunuz buda var olan ilişkilerinizi çabuk etkiliyor.

Boğa Burcu: Bu Pazar kafanız pek rahat olmayabilir. Yapılacaklar listesi uzadıkça veya siz kafanızdakileri yapamadıkça üzerinizdeki baskı artabilir. Bugün sorumluluklarınızı bilerek hareket edebilirsiniz. Hayatın başka yönlerini keşfetmeye başlayacağınız bu dönem, farklı olan herşey dikkatinizi çekiyor.

İkizler Burcu: Bugün özel hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde duygularınız katı ve soğuk olabilir. Çok çabuk ciddileşebilir ve istedikleriniz olmadığında kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Başka insanları kendi ailenizden daha fazla düşündüğünüz ve önemsediğiniz bir dönem içindesiniz.

Yengeç Burcu: Bugün ailenize karşı sorumluluklarınız yüksek olacak. Gün içinde ailenize karşı mantıklı ve katı yönleriniz ön planda olabilir. İş alanlarınızda deneyimlemeye başladığınız değişimleri, ancak ev ve aile hayatınızda atlatacağınızı düşünüyorsunuz ama bu bugün mümkün olmayabilir.

Aslan Burcu: İletişime yönelik konularda bugün fazlasıyla dikkatli ve ciddi olabilir, işinizi bir çok konuda şansa bırakmayabilirsiniz. Başkalarının hayatları bu aralar sizin hayatınızı da etkilemekte ve bugün yakın çevrenizin sorumluluklarıyla uğraşmak ruh halinizi etkileyebilir.

Başak Burcu: Bugün olaylara somut ve gerçekçi gözlerle bakacaksınız. Parasal konularda, alışveriş alanlarınızda biraz tutumlu ve ekonomik davranmanız mümkün. Özel hayatınızda bazı gerçeklerin peşine düşebilir, sorularınızın cevaplarını almadan durmayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün üzerinize aldığınız sorumluluklar, biraz hayatı ciddi yönden algılamanıza sebep olabilir. Üzerinizde ağır bir yük varmış hissine kapılabilirsiniz. Özel hayatınızda keyifli ve sizi neşelendirecek konuşmalar, bu hissettiğiniz ağırlığı gün içinde azaltabilir.

Akrep Burcu: Bu Pazar, duygularınızı göz ardı etmeye meyilli olacaksınız. Aşk hayatınız ve işiniz arasında mekik dokuyorsunuz. Hayalperest taraflarınız özel yaşantınızda gün içinde etkili olacak. İş ortamlarınızdaysa bu hafta fazlasıyla mücadele etmeniz gerektiğini biliyor olacaksınız.

Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde katı tutumunuz ve ciddi tavırlarınız ilişkilerinizi zedeleyebilir. Yoğun olan özel hayatınız arkadaşlarınıza ve sizi sevenlere daha az tahammüllü olmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi zorlayabilir. Aile hayatınız veya evinizle ilgili konular bu sıralar daha fazla aklınızı kurcalıyor ama siz işinizi de düşünmeden edemiyorsunuz. Yarım kalan işlerinizi halletmeden rahat bugün rahat etmeyeceksiniz.

Kova Burcu: Bugün geleceğe yönelik projelerinizde veya düşüncelerinizde mantıklı, ciddi ve biraz da pesimist olabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınız gün içinde sizi yorabilir. Herşeyi kafanıza bu kadar takmamayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu aralar yardımlaşma duygunuz yüksek olacak.

Balık Burcu: Bu Pazar ortaklaşa yapacağınız harcamalarınızda elinizden geldiği kadar tutumlu ve ekonomik olabilirsiniz. Duygusal konularda bugün hislerinizi sevdiğiniz insana göstermekte zorlanabilirsiniz. Hayalgücünüz bu dönem yüksek olacak, yapacağınız işlerden istediğiniz verimi alacaksınız.