Advertisement

Koç Burcu: Bugün uzak çevrenizle güzel anlaşmalar içine girebilir, mantığınıza uygun hareket edebilirsiniz. Sizinle uğraşan insanların varlığı, iş alanlarınızda kolay öfkelenmelere yol açabilir. Hiç merak etmeyin ve ters tavırlara girmeyin çünkü hareketliliğiniz, dürüstlüğünüz ve canlılığınız size artı puan kazandırıyor.

Boğa Burcu: Bugün dış dünyadan çok kendi içinizdekilerle ve düşüncelerinizle meşgul olacaksınız. Herşeyi anlamlandırma isteğiniz bu aralar çok yüksek. Sizinle aynı düşüncede olmayan arkadaşlarınıza karşı gün içinde sinirli davranışlar sergilemeniz mümkün.

İkizler Burcu: Bugün özel hayatınızın detaylarıyla uğraşabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda, sevdiğiniz insanla güzel bir uyum sergileyeceksiniz. İş ortamlarınızda ise, çabuk sinirlenmeye ve yepki vermeye müsait olabilirsiniz. Olumlu şeylere odaklanın.

Yengeç Burcu: Bugün iş ortamlarınızda yapmanız gerekenleri büyük bir istek ve enerjiyle yerine getirebilirsiniz. Çalışma ortamlarınızda ferah ve özgür ortamlar sizi rahatlatabilir. Uzak yerlerden alacağınız haberler duygu değişimlerine ve moralinizi kolay bozmanıza neden olabilir. Sinirlenmemeye çalışın.

Aslan Burcu: Bugün, her tür dış ortama dayalı işlerinizde yaratıcı ve etkili yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Sizden farklı olan insanları anlamanız kolay olacak. Tutkularınızla değil de mantığınızla hareket etmek bugün daha fazla işinize yarayabilir. İşin içine tutku ve duygular girdimi kendinize engel olamıyorsunuz.

Başak Burcu: Bugün evinize ve ailenize yönelik işlerinizde gereken şekilde organize olmayı başaracaksınız. Ortaklaşa para konularında sizin isteklerinize göre hareket edilecek. Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanı bugün yanlış anlamaya ve çabuk tepki vermeye yatkın olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün dolaşma, temiz hava alma, gezme eylemleriniz artabilir. Yakın çevrenizle, ortaklaşa çalışmalar içinde bulunabilir, planlar yapabilirsiniz. İletişime ve satışa yönelik işleriniz varsa sabrınızı iyi kontrol etmeli, fedakarlıklarınızı gereksiz yere arttırmamalısınız.

Akrep Burcu: Özellikle maddi konularda bugün canınızın istediği gibi hareket etmek isteyeceksiniz. Bu, işlerinizin istediğiniz gibi olması ve bazı konuları yoluna koymuş olmanızın etkisinden kaynaklanacak. Yalnız özel hayatınıza ve eğlence alanlarına harcayacaklarınız hoşunuza gitmeyebilir.

Yay Burcu: Bugün rahat ve özgürlüğünüze düşkün bir gün yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda herşey sizin planladığınız ve istediğiniz gibi olabilir. Bu etkileri çocuğunuz varsa onun konularında da yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerinize karşı bugün kolay öfkelenmelere veya istemediğiniz türden fedakarlıklara açıksınız.

Oğlak Burcu: Bugün dinlenmek, geçmişi anmak, geri planda durmak ve kendinizle başbaşa olmak etkisi yüksek olacak. Yaşadığınız hızlı olayları gözden geçirmek ve değerlendirmek için verimli bir gün olabilir. Sizi zorlayan ve iletişim halinde olmak zorunda kaldığınız yakın çevreniz sizi sinirli yapabilir.

Kova Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve gruplar arasında kendinizi rahat hissedeceğiniz ve iletişiminizi iyi kuracağınız bir gün geçireceksiniz. Kafanızdaki bazı plan ve projeleri arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Yalnız sosyal ortamlarda para çıktılarınıza ve harcamalarınıza dikkat edin.

Balık Burcu: Bu Cuma iş alanlarınızda ve kendinizi göstereceğiniz yerlerde, insanlar üzerinde iyi intiba bırakabilir, düşündüklerinizi gerçekleştireceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Yalnız, kendi kafanıza göre hareket etme isteğiniz, gerilimlere ve kolay öfkelenmeleri de beraberinde getirebilir.