Advertisement

Koç Burcu: Bugün kendinizi rahat, özgür ve etrafınızla barışık hissedeceksiniz ama gün içinde duygu değişimleriniz sizi yorabilir. Geleceğinize yönelik hayallerinizi sevdiğiniz arkadaşlarınızla paylaşmanız ve hayata aynı pencereden bakmanız, kendinize olan güveninizi arttıracak. İçinizde garip bir enerji var.

Boğa Burcu: Bugün iş hayatınızda yaratıcı ve ilham verici yönleriniz ön plana çıkabilir. İçinizde sizi huzursuz eden kıpırtılar, tamamıyla sizin olayları büyütmenizden  kaynaklanacak. Bu dönem biraz daha olumlu düşünmeye odaklanın. İçsel keyfinizin tadını çıkartın.

İkizler Burcu: Bugün bir çok konuda yapmanız gereken bir çok iş olmasına rağmen   önemli işlerinizi önemsemeyebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki ve özel hayatınızdaki kişisel sorunlarınızı kafanıza fazlaca takabilirsiniz.Zorlandığınız yerlerde kendi şansınıza inanın ve güvenin.

Yengeç Burcu: Özellikle ortaklaşa giderlerinizde bugün hisleriniz kuvvetli olacak, mantıkla çözüm bulmaya çalışacaksınız. İş alanlarınızda ortaya çıkan engeller ve sorunlar hayattan alacağınız keyfi biraz kısıtlayabilir. Yeni başlayacak olan işlerinizi bu birkaç gün için halletmeye bakın.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda bugün sosyal, eğlenceli ve rahat olacaksınız. Karşı tarafın istekleri sizin için önemli olacak. Sevdiğiniz insanla birlikte  seyahat, yolculuk, eğitim planları yapabilirsiniz. Fikirsel olarak herkese yetişmekte ve derdinizi insanlara anlatmakta bugün zorlanabilirsiniz.

Başak Burcu: İş ve hizmet hayatınızda kafanız biraz karışık gibi görünüyor. Merhametiniz ve hoşgörünüz almanız gereken bazı kararları erteleyebilir ama ertelememeye çalın zira Perşembe günü itibariyle sizin yöneticiniz merkür, gerilemeye başlayacak. İşlerinizdeki yeni oluşumları bir an önce başlatın.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda oldukça keyifli, rahat organizasyonlar yapacağınız bir gün içindesiniz.Yaratıcılık ve sanatla uğraştığınız bir iş varsa bugün çevrenizdekileri etkilemeyi başaracaksınız. Özel hayatınızda ve kişisel alanlarınızda karşılaşacağınız engelleri bugün kişisel algılamamalısınız.

Akrep Burcu: Bugün evinizde vakit geçirmek, rahat davranmak isteyeceksiniz. Düşüncelerinizde tembellik etkili olacak. Emlak alım, satım, kiralama işleriniz varsa bugün mantıkla hareket edebilirsiniz. İş konularında beklenmedik etkilere açıksınız, korkularınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

Yay Burcu: Bugün iletişiminizde  demokratik yanlarınız öne çıkacak. Satış, pazarlama, reklam işiyle uğraşıyorsunuz yaratıcılığınızla şans sizden yana olabilir. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde hiçbir şeyin istediğiniz gibi olmadığı düşüncesine kapılabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün maddi konularda  herkesin menfaatine yönelik hareket edeceksiniz. O yüzden büyük alışverişleriniz veya ticaretle ilgili işleriniz varsa hislerinize göre hareket etmemek en iyisi. Ailenize veya evinize para harcayabilirsiniz. Evinizdeki sıkıntıları çok fazla gözünüzde büyütmeyin.

Kova Burcu: Bugün rahat ve çekici tavırlarınızla kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz ve hayatınızı kendi isteklerinize göre yönlendireceğiniz bir gün geçireceksiniz. Zorlandığınız alanlarda şans ve ilham perisi omuzunuzdaymış gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Herşeyi kafanızda çok büyütüyorsunuz.

Balık Burcu: Bugün hayalgücünüz ve bilinçaltınız aktif bir şekilde çalışacak.Yaratıcılık, sanat ve yazımla ilgili her tür işte yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Aktif ve göz önünde bulunacağınız işlerde ise isteksizlik söz konusu olabilir. Parasal daralmalarınız size rahat nefes vermeyebilir.