Advertisement

Koç Burcu: Bugün merkür kişisel hayat alanınızda durmaya başlıyor. Önemli görüşmelerde, konuşma veya anlaşmalarda sorunlar yaşayabilirsiniz. İnsanları yanlış anlamaya ve alınganlık yapmaya meyilli olacaksınız. Ne yaşarsanız yaşayın olayları fazla abartmayın. Kafanız karışık olacak.

Boğa Burcu: Bugün merkür sizin kadersel alanınızda durmaya başlıyor. Bu birkaç gün geçmişten gelen konu ve olaylar karşısında ne yapacağınızı bilemeyebilir, sorunlarınızın nüksettiğine şahit olabilirsiniz. Yaşadıklarınızı bugün sevdiğiniz arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanlarınızda bazı sorunlar yaşamanız mümkün. Çevrenizdekileri yanlış anlamaya veya kendinizi yanlış konumlar içine koymaya müsaitsiniz. İş hayatınızdaki ilişkilerinizde sevilir bir insan olmanız, yaşayacağınız sorunları kolay atlatmanıza neden olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün iş alanlarınızda iletişime yönelik konularda istediğiniz performansı göstermeniz zor olabilir. Kafa karışıklıkları, sabırsızlıkla atılacak adımlar veya söylenecek sözler bazı sorunları hayatınıza taşıyabilir. İş ortamlarınızda kaçıp, gitmek ve uzaklaşmak arzusunda olabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün seyahat, eğitim, hukuk ve medya alanlarınızda karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Yolculuk alanlarınızda sorunlar görülebilir, tanımadığınız yer ve ortamlarda yaşayacağınız aksiliklere karşı dikkatli olun, önleminizi alarak hareket edin. Sevdiğiniz insandan güzel etkiler alacaksınız.

Başak Burcu: Bugün banka, kredi, vergi veya ödemeleriniz konusunda beklenmedik sorunlar ve iletişim problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız veya atladığınız sözler size sorun olarak geri dönebilir. Özel hayatınızdaysa güzel etkileşimler içinde olmak isteyeceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Zira merkür karşıt burcunuzda durmaya başladı. Kafanız ilişkileriniz konusunda karışık olacak. Alınganlıklar, yanlış anlaşılmalar ilişkinizi yıpratabilir. İş hayatınızdaysa güzel ve biraz tembel etkiler altında olacağınızı bilin.

Akrep Burcu: Bugün iş ortamlarınızda ve hizmet hayatınızda iletişim yönünden bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ortaya çıkan sorunları gözünüzde büyütmeye meyilli olacaksınız. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Aşk hayatınızda romantik etkileşimler sıkıntılarınızı unutturabilir.

Yay Burcu: Bugün aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla olan iletişiminizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Olayları çok çabuk tersinden algılamaya müsait olacaksınız. Canınız gün içinde fazlaca evinizde olmak isteyecek ve yaşayacaklarınız karşısında huzuru tercih edeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün evinizle ilgili veya aile iletişiminizle ilgili bazı sorunlar su üstüne çıkabilir. Sabırsız ve tutarsız yapınızla hem insanları kırabilir, hem de onları yanlış anlayabilirsiniz. Yakın çevreniz, yaşayacağınız sorunlar karşısında tam da istediğiniz desteği vermeye meyilli olacaklar.

Kova Burcu: Bugün yakın çevre ve iletişime dayalı konularda kafanız karışık olacak. Verdiğiniz sözlere dikkat etmeli, programlarınızda en önemli yapmanız gerekenleri atlamamalısınız. Sorunlarınızı dile getirirken olayları biraz abartabilirsiniz. Bilgisayar, cep telefonu ve iletişime dair teknolojik aletlerle aranız iyi olmayabilir.

Balık Burcu: Parasal konularda veya bu alandaki projelerinizde bugün sorunlar ortaya çıkabilir. Eğer yapacağınız bir alışveriş, satın alma veya satma işleminiz varsa kafa karışıklıkları görülebilir. Onun dışında hayattan keyif almayı isteyecek ve keyif veren konu ve olaylara odaklanacaksınız.