Advertisement

Koç Burcu: Dünya sizin etrafınızda dönüyor gibi bir hissetmeniz bugünlerde çok normal, atak, cesur ve düşüncesiz etkiler altında olacaksınız. Bugün özellikle enerjinizi iyi kontrol etmeli ve biraz mütevazı adımlar atmalısınız. Kendinize ve çevrenize dikkat etmezseniz fiziksel rahatsızlıklar görülebilir.

Boğa Burcu: Olaylar tamamen kontrolünüz dışında gelişiyor ve siz bu konuda endişeli olabilirsiniz. Bu hafta beklenmedik olaylar karşısında vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Bilinçaltınız çok açık ve biraz kendinizi zorlayarak farkındalığınızı arttırabilir, resmin genelini görebilirsiniz.

İkizler Burcu: Sosyal ortamlarınızda ve bulunacağınız organizasyonlarda, bugün normalden daha farklı ve yüksek tepkiler vermeniz mümkün. Bu konularda ve arkadaşlık ilişkilerinizde daha önceden engellendiğinizi ve size müdahale edildiğini düşünüyorsanız, bunu rahatlıkla dile getirebilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş alanlarınızda uzun zamandır yanlış olduğunu bile bile katlandığınız durum ve koşullara karşı bugün gerekenden daha fazla tepki verebilir ve bazı şeylere dayanmakta zorlanabilirsiniz. Biraz dikkat ve mütevazılıkla enerjinizi yaratıcı alana kaydırabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün uzak ortamlarda, seyahatlerde ve dış koşullara bağlı işlerinizde enerjiniz yüksek çalışacak. Bilinçsiz yapılan hareketler özellikle uzak seyahatlerde kazalara ve sakarlıklara sebebiyet verebilir. Herşeyi kontrol edemeyeceğinizi bilin ve riskli adımlar atmayın.

Başak Burcu: Bugün uzun zamandır hayatınızda yanlış gittiğini düşündüğünüz şeyleri kolay tolere edemeyebilir, sert tepkiler verebilirsiniz. Tehlikeli ortam ve yerlerden uzak durmalı, enerjinizi ortaklaşa alanlarda iyi kontrol etmelisiniz. Parasal konularda kafanız pratik çalışacak.

Terazi Burcu: Bugün özel hayatınızda kendi bireyselliğinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanın kişiliğinize saygı göstermesi ve sizi kabul etmesi önemli olacak. Karşı tarafın hayatında da yolunda gitmeyen işler olabilir, bu yüzden birbirinize karşı anlayışı elden bırakmamalısınız.

Akrep Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda beklenmedik enerjilere açıksınız. Özellikle makineler, itfaiyecilik ve patlayıcılarla ilgili bir işiniz varsa, her zaman kontrolünüzde olan  bu işleriniz, bugün size zor zamanlar yaşatabilir. İş ortamınızda gerginliğiniz fazla olabilir. Herşeyi sakin karşılamaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün patlayıcı enerjiler hayatınızın her alanında ortaya çıkabilir. Normalden daha çabuk tepki vermeye müsait olacaksınız. Kendinizle olmak ve özgürlüğünüz sizin için önemli olacağından, aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşamanız mümkün. Çocuklarınıza karşı sabrınızı elden bırakmayın.

Oğlak Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda bazı konulara dayanma gücünüz düşük olacak. Enerjinizi sevdiklerinize karşı istediğiniz gibi kontrol edemeyeceksiniz, bu yüzden kendinizi özgür hissedeceğiniz ortamlarda bulunmalı ve evinizle ilgili konularda beklenmeyene açık olmalısınız.

Kova Burcu: Bugün iletişime, satışa veya reklama yönelik işlerinizde, enerjinizi iyi kontrol edebilirseniz, yaratıcı ve düşündüğünüzden daha farklı bir gün geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklarda kaza tehlikesini ortaya çıkaracak davranışlardan uzak durmalı, sinirli tavırlarınızdan uzaklaşmalısınız.

Balık Burcu: Bugün parasal konularda uzun zamandır yaptığınız yanlışları farkedebilir ve buna göre yüksek tepkiler verebilirsiniz. Sahip olduğunuz değerlere karşı esnekliğinizi arttırmalısınız yoksa herhangi bir olayla karşılaştığınızda dayanma gücünüz az olabilir.