Advertisement

Koç Burcu: Neptünün burç değiştirmesiyle, ruhsal değişimlere açık olacağınız bir dönem içerisine giriyorsunuz. Hayatınızın ruhsal anlamda sizi ne kadar doyurduğunu sorgulayabilir, gelişen olaylar karşısında hayatınızı gözden geçirmeye meyilli olabilirsiniz.Bugün maddi konular gündeminizde olacak.

Boğa Burcu: Neptün ideallerinizi öne almanıza neden olacak. Hislerinizi paylaşacağınız insanlar ve gruplar arasında bulunmak arzusunda olabilirsiniz. Kandırmaya ve yönlendirilmelere açık olacağınızdan, arkadaşlarınızı seçerken veya yeni bir gruba dahil olurken dikkatli olmak zorundasınız.

İkizler Burcu: Neptün, sizin iş ve kariyer alanlarınızı yavaş yavaş etkilemeye başlıyor. İş ve kariyer alanlarınızda karışıklıklar, yönünüzü bilememe gibi etkiler söz konusu olabilir. Gittiğiniz ve yürüdüğünüz yolda şüpheler duyabilir, eğer işiniz ruhunuzu yansıtmıyorsa bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Spiritüel gerçekliğiniz ve yüksek bilinciniz devreye girmeye başlıyor. Ama gereken dikkati göstermezseniz, dünyaya bakış açınızda karışıklıklar gündeme gelebilir. Bugün, özel hayatınızı, sosyal ortamlarda iyi bir şekilde taşıyacaksınız. Duygusal yönleriniz güçlü olacak.

Aslan Burcu: Neptünün burç değiştirmesi, iç dünyanızda saklı olan yönlerinizi ve alanlarınızı görmek ve farketmek için güzel bir deneyim olabilir. Bu dönem boyunca hayatınızda eski düzen geride kalmaya başlayabilir, artık yeni bir hayat formuyla yüzyüze gelmeye başlayabilirsiniz. İş konularına odaklı bir gün olacak.

Başak Burcu: Neptün, sizin evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Bu alanda karmaşalar ve duygu karışıklıkları hayatınızda etkili olacak, özellikle ağustos doğumlu bir başaksanız bu etkileri siz diğer başaklardan daha fazla hissedeceksiniz. Güçlü istek ve duygularla keyifli bir gün geçireceksiniz.

Terazi Burcu: Neptün  birkaç ay boyunca sizin hem iş, hem sağlık alanlarınızı etkiliyor olacak. Sağlık alanlarınızda bazı karışıklıklar ve sorunlar görülebilir. İş ortamlarınızdaysa, sosyal servisler, yaşlı ve fakir insanlara yardım eden kuruluşlar, kurumlar içerisinde yer alabilirsiniz.

Akrep Burcu: Neptün, ağustos ayına kadar sizin aşk ve çocuklar alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Romantik etkileşimleriniz özellikle aşk konusunda artabilir. Özellikle bu dönem risk içeren finansal girişimlerinize karşı dikkatli olmalısınız. Yaratıcılığınız ve yeteneğiniz ekim ayı doğumlu bir akrepseniz, sizi olumlu etkileyecek.

Yay Burcu: Neptün ağustos ayına kadar sizin aile ve ev alanlarınızda dolaşmasına başlayacak. Aile hayatınızda  önemli değişimler ve karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dinamiklerinizi gözden geçirecek, psikolojik değişimlere açık olacaksınız. Kasım doğumlu bir yaysanız, bu etkileri fazla hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu: Neptün sizin yakın çevre alanlarınızı ve iletişime dayalı konularınızı etkileyecek. Günlük iletişiminiz ve uğraşlarınız değişmeye başlıyor. Başkalarıyla kuracağınız ilişkilerde ve iletişimde olabildiğince açık sözlü olmalısınız yoksa yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz olabilir.

Kova Burcu: Neptün, ağustos ayına kadar sizin parasal alanlarınızı etkileyecek. Sahip olduğuklarınıza karşı tavır ve davranışlarınız değişmeye başlayacak. Bu dönem paranızı değerlendirmek ve idare etmek konusunda, dikkatli olmalısınız. Bugün ev hayatınızın detayları daha fazla ön planda olacak.

Balık Burcu: Özellikle şubat doğumlu bir balıksanız, bu yıl ağustosa kadar, hayatınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Kendinizle ve hayatınızla ilgili konularda karışıklıklar, yönünüzü bilememe veya karar verememe gibi etkileriniz yüksek olabilir. Gerçek ihtiyaçlarınızın çok da farkında olamayabilirsiniz.