Advertisement

Koç Burcu: Bugün kafanız hızlı, çözümsel ve mantıklı çalışacak. İletişime dayalı konularda çözüme yönelik harekete geçmek için uygun bir gün olabilir. Özel ilişkilerinizdeki sorunları kimseyle paylaşmayacak, duyacağınız bazı haberlerden dolayı gün içinde duygu iniş çıkışları yaşayacaksınız.

Boğa Burcu: Duygusal ve manevi yönünüz bu aralar fazlasıyla etkin olmasına rağmen, bugün hayatın elle tutulur yanlarına odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bugün tatmin olmakta zorlanabilir, istediğiniz keyfi alamayabilirsiniz. İş alanlarınızda ciddi ve mantıklı davranmanız mümkün.

İkizler Burcu: Bugün sizin için oldukça keyifli ve rahat geçebilir. Mantığınız duygularınızdan daha fazla ön planda olacak. İş ortamlarınızda verici ve başkalarını düşünen yanlarınızı bir kenara bırakmazsanız, gün içinde çeşitli sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ciddi ve sorumluluklarınıza yönelik adımlarınız olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün güne adapte olmakta zorlanabilir, koşturmalarınızın çokluğu yüzünden piliniz çabuk bittiğine şahit olabilirsiniz. Geçmiş konular ve meseleler gün içinde gündeminizde olacak. Tanımadığınız insanlara karşı hoşgörüsüz ve tatminsiz bir tutum sergileyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün sosyal ortamlarınız aktif olacak ve sevdiğiniz insanlarla veya arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız. Partnerinizin veya sevdiğiniz kişinin hayatındaki değişimler ve belirsizlikler sizi yapmak istediklerinizden alıkoyabilir. Doğru iletişim sizi bir çok sorundan kurtarabilir.

Başak Burcu: Bugün iş ve kariyer alanlarınızla daha fazla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. İnsanların desteğini fazlasıyla alacağınız bir dönem içinde bulunuyorsunuz ama aynı desteği bugün gün içinde sevdiğiniz insandan göremeyebilirsiniz. İş alanınızda parasal konular konuşulacak.

Terazi Burcu: Bugün size keyif veren ve nefes almanızı sağlayan işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Tanımak istediğiniz insanlara vaktinizi ayırabilirsiniz. İş ortamlarınızdaki ilişkileriniz, bugün sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir. Sorumluluklarınıza karşı ciddi yaklaşımlarınız olacak.

Akrep Burcu: Bugün tek başınıza hareket etmektense, gerek iş alanlarınızda, gerekse ortaklaşa para konularında başkalarından destek görmek ve yardım almak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda  pek tadınız tuzunuz olmayabilir, bunun nedeni sevdiğiniz insanla aynı zevkleri paylaşmakta zorlanmanız.

Yay Burcu: Bugün, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek durumunda kalabilir veya sosyal olarak, yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Aile hayatınızda bazı hazımsızlıklarınız ve tatminsizlikleriniz olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün iş konularında mantıklı, iletişimi yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Birden fazla iş arasında koşturacaksınız ama gün içinde iş alanlarınızda ağzınızın tadı yerinde olmayacak. Siz sorumluluklarınızı bildiğiniz ve işinizin üzerine ciddi bir şekilde eğildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Kova Burcu: Bugün eğlenceli, rahat ve keyifli yönleriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Kendinizi bir çok konuda yaratıcı hissedebilirsiniz. Bir tek parasal konularda ve harcamalarınız alanında rahatsızlık duyabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren ciddi ve uzun soluklu bir proje veya iş gündeme gelebilir.

Balık Burcu: Bugün evinizle ilgilenmek veya ailevi konular üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Gün içinde kendi isteklerinizi yapsanız bile bugün güne kanalize olmakta zorlanabilirsiniz. Moraliniz çabuk değişecek. Ortaklaşa para konularında ciddi ve önemli kararlar almanız yüksek görünüyor.