Advertisement

Koç Burcu: Haftaya biraz gergin enerjilerle başlayabilirsiniz. Haftabaşı koşturmalarınız fazlaysa zorlanacaksınız, değilse evinizde zaman geçirmek ve istediğiniz konulara odaklanmak size iyi gelecek. İş hayatınızda güç çekişmeleri ve fikir ayrılıklarına şahit olabilirsiniz. Enerjinizi ve egonuzu kontrol edin.

Boğa Burcu: Haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. İş alanlarınızda perde arkasında dönen olaylar sizi sinirlendirebilir. Diğer bütün herkesi karşınıza almadan önce planlarınızı iyi kurmalısınız. Karşılaşacağınız herşeyi özellikle bu birkaç gün kişisel algılamayın.

İkizler Burcu: Bugün maddi konularla, ödeme veya tahsilatla uğraşarak haftaya merhaba diyebilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız farklı şeyler söyleyecek. Özellikle gruplara ve bir çok insana dayalı işiniz varsa bugün karşıt tepkiler görebilir, size meydan okunuyormuş hissine kapılabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün enerjiniz gün içinde yüksek olacak. İsteklerinizle, gerçekleştirmek istedikleriniz arasında gidip geleceksiniz. Özel hayatınızda, iş hayatınızdan kaynaklı olarak zorlanmalar ve ego sürtüşmeleri yaşayabilirsiniz. Üzerinizde gücü olanlar, artık eskisi gibi sizi etkileyemeyebilirler.

Aslan Burcu: Bugün güne başlamakta ve istediklerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. İş ortamlarınızda fikir ayrılıkları ve güç çekişmeleri ortaya çıkabilir. İşinizi yaparken nelerin değişmesi gerektiğini farkederek harekete geçmelisiniz. Ya vazgeçeceksiniz, ya devam edeceksiniz, karar sizin.

Başak Burcu: Haftaya sosyal çevre konularınız aktif bir şekilde başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda egonuza meydan okunuyor hissine kapılmanız mümkün. Ne kadar sinirlenirseniz  sinirlenin sevdiğiniz insana ve kendinize acımasız  davranmayın. Başkalarından yardım almanız gerekebilir.

Terazi Burcu: Haftaya hareketi yüksek bir şekilde başlayacaksınız. İş alanlarınızda halledilmesi gerekenleri şartlar elinizde olmasa bile bugün halletmeyi başaracaksınız. Özel hayatınızda oluşan enerjileri hayatınızı olumlu yönde değiştirmek için kullanın, güç çekişmeleri ve sorunlar için değil.

Akrep Burcu: Haftaya eğitim veya seyahat konuları gündemde olarak başlayabilirsiniz. Yakın çevre iletişiminizdeki duraksamalar, iş alanlarınızda bazı zorlanmaları hayatınıza taşıyabilir. Bugün yüksek olan enerjinizle, tehlikeli yer ve ortamlara davetiye çıkaracak hareketlerden uzak durmalısınız.

Yay Burcu: Haftaya ortaklaşa para gider veya gelirleriyle uğraşarak başlayabilirsiniz. Parasal konularda değişmesi gerekenler üzerine yoğunlaşmanız yararınıza olacak. Bugün sanata veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde bazı güç çekişmelerine ve ego savaşlarına hazır olmanız gerekebilir.

Oğlak Burcu: Şu son birkaç yıldır deneyimlediğiniz hayatınızdaki değişimler bugün itibariyle biraz yavaşlamaya başlıyor,  aile hayatınıza veya evinize yönelik konularda bir takım konularda öfkelenmelere açık olabilirsiniz. Yüksek akan enerjinizi başarmak istediğiniz alanlara kaydırın.

Kova Burcu: Haftaya iş alanlarınızda veya günlük rutin işlerinizde yapmanız gerekenlerle başlayacaksınız. İletişiminizde ve yakın çevre alanlarınızda tek başınıza hareket etmektense, grup enerjilerine ve insanlarla birlikte hareket etmeye özen gösterin. İç gözlemlerinizin arttığı bir sürece giriyorsunuz.

Balık Burcu: Haftaya yaratıcı ama biraz zorlanacağınız etkilerle başlıyorsunuz. Sosyal ortamlarda tek başınıza başarmak istediğiniz işlerle, grupsal işleriniz arasında maddi yönden fikir ayrılıkları oluşabilir. Bu süreçte gerek kendinize, gerekse başkalarına acımasız davranmamaya özen gösterin.