Advertisement

Koç Burcu: Bugün özel hayatınız ön planda olmaya başlayacak, sevdiğiniz insanın istek ve beklentilerine göre hareket edeceksiniz.Sizi seven ve sayan insanlara karşı iletişiminizde beklediğiniz sonuçlar oluşmayabilir. Özellikle konu kendi seçimlerinizse, bu daha da belirgin olacak.

Boğa Burcu: Bugün kişisel planlarınızda ve maddi konularda işler istediğiniz gibi yürümeyebilir. Aşk hayatınızda ve varsa çocuklarınızla ilgili konularda çevrenizin ve koşulların sizi sınırlandırdığını düşünebilirsiniz. Yine de kalabalık ortamlarda yardımseverliğinizi ve iyi niyetinizi gösterebilirsiniz.

İkizler Burcu: Ev ve aile hayatınızla ilgili alanlarda özellikle aşk hayatınızı veya çocuklarınızı işin içine alacak konularda bugün güven problemi ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün hayatın eğlenceli,komik ve aktif alanlarına yönelmeli,biraz da alttan almasını bilmelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün üzerinizdeki enerji düşüklüğü yapmak istediğiniz işlerinizi engelleyebilir. Evinizde vakit geçirmek, geçen haftanın muhakemesini yapmak ve dinlenmek niyetinde olabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı daha anlayışlı olmanız gerekecek.

Aslan Burcu: Bugün geleceğinize yönelik işlerinizde işler planladığınız gibi gitmeyebilir. Sevdiğiniz insanla beraber hoşça vakit geçirmeye, onun isteklerine göre hareket etmeye kanalize olmalısınız.Yakın çevre iletişiminiz hızlanırken, birden fazla plan gündeminize yerleşecek.

Başak Burcu: Bugünlerde hayatınıza etki eden insanlarla ilişkilerinizde ve iletişiminizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kişisel planlarınızda çevrenizin sizi sınırlandırdığı izlenimi güçlü çalışacak. Maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışıyor. Hayatın keyifli alanlarına odaklanmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün bir çok konuda kendinizi rahat ve iyi hissedeceksiniz. Dolaşmak, temiz hava almak ve tatil gününüzü kendi isteklerinize göre planlamak haftanın stresini geride bırakmanıza yarayacak. Bazı işlerinizin ertelenmesi ve iptal olması gündeme gelebilir.

Akrep Burcu: Bugünlerde destek alacağınız alanlarda bazı iş konularınızın engele takılması ve sorunların ortaya çıkması sizde güven kaybı yaşatabilir. Düşünce ve fikirlerinizi bugün insanlarla ve sevdiklerinizle paylaşmamayı tercih edeceksiniz. Ailenizden gereken desteği alacaksınız.

Yay Burcu: Özel yaşantınızda bazı konuların istediğiniz gibi gitmemesi ve kafanızdaki planların yaşadıklarınıza uymaması sizde sıkıntı ve güven kaybı yaratabilir. Hayatınızı istediğiniz gibi yönlendiremiyorsunuz. Size bu konularda en iyi tavsiyeyi arkadaşlarınız verebilir.

Oğlak Burcu: Bugün yerinizde duramayan yapınızla kendinizi bol bol dışarı atabilir, evden içeri girmek istemeyebilirsiniz. Enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. İş ve hizmet alanlarınızda sorumluluklarınız, birçok noktada yavaşlamanıza ve işleri istediğiniz gibi oturtamamanıza neden olabilir.

Kova Burcu: Bugün aşk hayatınızdaki gelişmeler para engeline  takılabilir. Ortaklaşa gider ve harcamalarınızda, beraber olduğunuz insana yardım etmek ve onun sorumluluklarını üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahatle ilgili konuşmalarınız ve bu konularda fikirleriniz ön planda olacak.

Balık Burcu: Kişisel planlarınızda, özel hayatınızda ve yerleşimle ilgili konularda bu birkaç gün planlarınız tutmayabilir. Hayatınızı istediğiniz gibi yönlendirememek sıkıntı yaratabilir. Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını, zorladığını ve yavaşlattığını düşünmeniz mümkün..