Advertisement

Koç Burcu: Bu dolunay, biraz gergin etkilere sahipsiniz. Özel hayatınızda zorlanmalar ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz.Var olan ilişkilerinizde sizi zorlayacak olan bu süreçte hayatınızda önemli değişimler olurken, belki de sevdiğiniz insan bu değişimlere ayak uydurmakta zorlanabilir.

Boğa Burcu: Bu dolunay iş ve hizmet alanlarınızda, belki de sağlık konularında bazı sorun veya sonlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Hayatın şartları ve kontrolü sizin elinizde olmadığından beklenmedik oluşum ve olaylara açık olmanız gerekecek.Stresli oluşumlar en çok iş hayatınız ve sağlığınızı etkileyecek.

İkizler Burcu: Bu dönem fazla faal olmanız sevdiğiniz insanla aranızda gerilimlere neden olabilir. Bu dolunay, sosyal ortamlarınız ve özel hayatınız arasında bazı gerilimler ve sorunlar söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalar ve ifadeler ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken bir sorun olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün ve birkaç gün boyunca aileniz ve iş alanlarınız konusunda zorlanmalarınız,duraksamalarınız ve engelleriniz artabilir. İş ortamlarınızdaki yoğunluklarınız, ailevi sorumluluklarınızda veya iş alanlarınızda bazı sonlanmalara ve sorunlara neden olabilir.

Aslan Burcu: Bu dolunay, uzak çevre ve yakın çevre ilişkileriniz veya iş alanlarınız arasında zorlanacağınız bir döneml karşılaşabilirsiniz. Bir takım duraksamalarınız olabilir. Bir seyahat, eğitim veya kurs programınız, akademik alanlarınız yakın çevre sorumluluklarınız yüzünden sonlanabilir.

Başak Burcu: Bu dolunay en çok ortaklaşa para alanlarınızda ve kendi paranız konusunda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Üstlendiğiniz maddi sorumluluklarınız bazı konularda dengeyi oturmanızı zorlayabilir. Aşk hayatınızda biraz anlayışlı olmanız gereken bir hafta.

Terazi Burcu: Bu dolunay, kendi hayatınızdaki sorumluluklara ciddi yaklaşımlarınız, özel hayatınızda bazı sonlanmalara veya bazı kararlar almanıza neden olabilir. Ya da stresli durumlar, sevdiğiniz insanın vereceği tepki ve kararlarla, sizin kişisel yaşantınızı etkileyecek. Sakin durmalısınız.

Akrep Burcu: Bu dolunay, iş ve hizmet alanlarınızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir ve siz şimdiye kadar farketmediğiniz gerçekleri görebilir ve buna göre tepki verebilirsiniz. Sağlığınızı iyi korumalısınız. Kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak yormamanız gereken bir dönem içinde olduğunuzu unutmayın.

Yay Burcu: Bu dolunay, sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşecek. Kendi özel hayatınıza ve yaratıcılık alanlarınıza bu kadar gömülü olmanız, sizi merak eden arkadaşlarınızla aranızda sorunlar oluşmasına neden olabilir. Alacağınız bazı kararlar sizi zorlayacak.

Oğlak Burcu: Bu dolunay, iş ve hizmet alanlarınızda bazı kasılmalar, sonlanmalar ve sorunlar görülebilir. Kendi özel hayatınıza, aile yaşantınıza odaklı olmanız yada kişiliğinizde değişmesi gereken alanlarda zorlanmalarınız,  kariyer ve iş hayatınızda sizi zor durumda bırakabilir.

Kova Burcu: Bugün en fazla zihinsel ve fikirsel konularda zorlanacaksınız. Bu dolunay, uzak çevrenizde oluşan olaylar, sizin yakın çevre ilişkilerinizi fazlasıyla etkileyebilir. Kafanızda bir işi bitirebilir veya buna göre kararlar alabilirsiniz. Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık işlerinize dikkat edin.

Balık Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızda, banka işlemlerinizde, vergi, kredi, faiz alanlarınızda bazı zorlanmalar ve aksilikler oluşabilir. Bu dolunay, gelir, gider dengenizi iyi korumanız ve buna göre davranmanız gerekecek. Bir borçtan veya sorundan kurtulabilirsiniz.