Advertisement

Koç Burcu: Venüs sizi kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Bir aydır, fedakarlık yaptığınız ve geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Başkaları ve onların düşünceleri bu 3 haftalık dönem içinde umrunuzda olmayacak.

Boğa Burcu: Venüs sizin kadersel alanınızda dolaşmaya başlayacak. İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakarlıklar görülebilir.Yine bu 3 haftalık dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz, kafanıza göre davranmaya müsait olacaksınız.

İkizler Burcu: 3 hafta boyunca, sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda ve yarar görebilirsiniz. Neşeli yönlerinizle grubunuzun vazgeçilmezi olabilirsiniz, tabii her konuda lider benim tavrını bir kenara bırakırsanız. Arkadaşlarınızı gereksiz ısrar ve baskın tavırlarınızla sıkmamaya çalışın.

Yengeç Burcu: Venüs, sizin kariyer ve iş alanınızı aydınlatmaya başlayacak. Bir kere kendinizi işinizde göstermeyi sevecek ve göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Yine 3 haftalık dönemde üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizde zorlanmalara açık olabilirsiniz.

Aslan Burcu: Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza ve güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. Kıskanç ve huzursuz yapınızla bazı ilişkilerinizi de zorlayabilirsiniz. Seyahat etmek isteğiniz yüksek olabilir.

Başak Burcu: Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda özgür ve rahat tavırlarınız ön planda olacak. Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda şartlarınızı fazla zorlamadan güzel ilişkiler geliştirebilirsiniz. Özel hayatınızdaysa baskın davranabilirsiniz.

Terazi Burcu: Venüs koç burcunda baskın ve huzursuz  hareket etmeyi körükler, özel hayatınızda sorunlarınız varsa onları uygun bir şekilde masaya yatırmalısınız. Yine özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde  sosyal ve baskın tavırlarınız, partnerinize  karşı güvensizlikleri tetikleyebilir.

Akrep Burcu: İş,hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız.Lider ve başınıza buyruk hareket etmek,  bu  alanlarda aynı zamanda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Yine bu 3 haftalık dönem içinde aşırı protein tüketimine dikkat edin.

Yay Burcu: 3 hafta boyunca aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkileriniz güzelleşebilir. Ancak venüs koç burcunda lider ve baskın yönlerinizi ortaya çıkartacağından, ilişkilerinizde zorlanmalar ve bağımsızlık ön plana çıkabilir. Kıskançlık ve huzursuzluklara dikkat.

Oğlak Burcu: Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek.Venüs koç burcunda aceleci ve ateşli yönlerinizi ortaya çıkaracağından, tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa bir takım aksiliklere tepkisel yaklaşabilirsiniz.

Kova Burcu: Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz . Girişken ve lider tavırlarınız bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda size yeni kapılar açabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışsız olmamaya özen gösterin.

Balık Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Venüs koç burcunda  sosyal ve aktif davranmayı getirdiğinden  harcamalarınız fazlasıyla artabilir. Gezmeye, görmeye, spor ve değişik seyahatler ve aktivitelere para harcayabilirsiniz.