Advertisement

Koç Burcu: Haftaya sosyal ve rahat bir şekilde başlayabilirsiniz. Kalabalık ortam ve yerlerde, arkadaşlarınızla bir arada olacağınız organizasyonlarda, sahip olduklarınızı sorgulayabilirsiniz. Sizin davranışlarınızı ve isteklerinizi harekete geçirecek insanlarla olmayı tercih edeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün oldukça aktif ve iş hayatınızın yoğunluklarıyla dolu bir gün geçirmeye müsait olacaksınız. Kendi kişisel hayatınıza gereken önemi verme isteğiniz, yoğun iş programınızla çakışabilir. Toplum önünde huzursuz olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarma vaktiniz geldi.

İkizler Burcu: Bugün uzak ortam ve yerlerde, seyahatlere dayalı işlerinizde özgürlük duygunuz oldukça yoğun olacak. Sosyal çevrenizin sorun ve problemleriyle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Tek başınıza hareket etmektense, grupla veya diğer insanlarla hareket etmeye özen gösterin.

Yengeç Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. Banka işlemlei, ödemeler ve bütçe hesaplarınızı gözden geçirebilir ve buna göre program yapabilirsiniz. Duygularınızı kendinize saklamanız, kalabalık ortam ve yerlerde sizi zorlayabilir. İnsanlardan gereken desteği alacaksınız.

Aslan Burcu: Bugün özel yaşantınızda sevdiğiniz insanın özgür ve rahat tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Özellikle kalabalık ortamlarda sizin kendinizi ortaya koyma ve gösterme isteğinizin yüksek olması, sevdiğiniz insanla çatışmalara girmenize neden olabilir. Biraz ona da hak verin.

Başak Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda kendinizi farklı ve özgür hissedebilir, her zamankinden daha farklı davranışlar sergileyebilirsiniz. Uzak ortam ve yerlerdeki işleriniz ve uğraşılarınız, kendi günlük yaşantınızdaki işlerinizi zora sokabilir. Başka insanları da devreye sokmalısınız.

Terazi Burcu: Haftaya eğlenceli ve keyifli bir şekilde başlayacaksınız. Aşk konuları, çocuklarınızla ilgili alanlar, yaratıcılık isteyen işleriniz devreye girebilir. Tutkularınızla ve sahiplenici bir şekilde hareket etmeniz aşk hayatınızda bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir.

Akrep Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızın detayları daha fazla ön planda olacak. Canınız işe gitmek ve ayrıntılarla uğraşmak istemeyebilir. Belki de bugün işlerinizi evden halletmelisiniz. Özel hayatınızda karşı tarafı çok düşünüyor olmanız, kendi ailenizle sorunlar yaşatabilir.

Yay Burcu: Haftaya iletişimsel konulardaki yoğunluklarla başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz fazla olabilir. İş hayatınızda iyi organize olmanız gereken bir gün olacak zira dengeyi tutturmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızdaysa işler tam da istediğiniz gibi ilerleyecek.

Oğlak Burcu: Bugün parasal konular daha fazla ön planda olabilir. Yine de sahip olduklarınız konusunda özgür ve rahat yaklaşımlarınız para sorunlarına kafanıza takmamanıza neden olacak. Harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Evinizle ilgili güzel planlar yapabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün kişisel planlarınızda tam da istediğiniz gibi bir gün geçirebilirsiniz. Aile yaşantınızda yapmanız gerekenler, zaman zaman sizi zorlayabilir. Yakın çevrenizdeki insanların isteklerine koşabilir, vaktinizi daha çok onlara harcayabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün canınız çok fazla bir şey yapmak istemeyecek. Geçmiş konu ve olaylara odaklı olabilirsiniz. İsteklerinizi ve duygularınızı geri planda tutmanız, iletişim halinde olduğunuz insanlarla gerilimlere neden olabilir. Parasal konularda çaktırmadan planlar yapacaksınız.