Advertisement

Bugün sabah saatlerinde boğa burcunda bir yeniay oluşuyor. Yeni atılımlarımız ve başlangıçlarımız için harika bir 15 günümüz olacak. Hayatınızda uzun soluklu adımlar atmak ve yapacağınız işlerden tam anlamıyla fayda sağlamak istiyorsanız girişimlerinizi bugün ve sonrasına denk getirmeye çalışın. Aşağıdaki yorumlar yeniayın hangi alanlarda sizi etkileyeceğine dair yazılmıştır. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın.

Bugün doğduysanız; özel hayatınız sizin için çok önemli. Siz elinden her iş gelen, insanların desteğini arkasına alan birisiniz. Zeki ve farklı insanlar sizi büyülüyor. Bu sene, girişimleriniz ve yapmak istediğiniz işler adına oldukça şanslı etkilere sahipsiniz. Başkalarının sizi durdurmasına izin vermeyin ve önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

Koç Burcu: Bu, yeniay sizin para ve maddi değerler evinizde gerçekleşecek. Parayla veya hayatınızla ilgili her tür somut adımı bugün ve sonrası 15 gün içerisinde atabilirsiniz. Yine de bir çok konuda sabırsızlık göstermemeli ve temkinli hareket etmeye çalışmalısınız.

Boğa Burcu: Bu yeniay, üzerinizdeki ağır ve yoğun baskıları azaltmaya ve girişimleriniz için yeşil ışık yakmaya başlayacak. Her tür konuda yeni başlangıç ve uygulamalarınızı bu döneme denk getirmeye özen gösterin. Geçtiğimiz ay duyduğunuz telaş ve endişelerden uzak bir şekilde bu ayı yaşayacaksınız.

İkizler Burcu: Bu yeniay, sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Yani bu ay atacağınız adımlarda, girişeceğiniz yeni işlerde şartlar sizin elinizde olmayabilir. O yüzden diğer burçların aksine siz herhangi bir yeni girişimde bulunmamalı, planlarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay için planlarınızı tasarlamalısınız.

Yengeç Burcu: Bugün  itibariyle 2 hafta boyunca yeni bulunacağınız ortamlardan ve tanışacağınız kişilerden hayatınız adına fayda ve yarar sağlayabilirsiniz. Yine geleceğinize yönelik planlarınızı aktif hale getirmek için bu birkaç hafta biçilmiş kaftan olacak.

Aslan Burcu: Bugün, itibariyle artık kariyeriniz ve iş alanlarınız için harekete rahatlıkla geçebilirsiniz. Önünüzdeki 15 gün boyunca her tür yeni girişim ve başlangıçlarınız yıldızlar tarafından destekleniyor olacak. İçinizdeki ateşi ve sabırsızlık etkilerini kontrol edebilirseniz bu ay çok güzel olabilir.

Başak Burcu: Sizin uzak çevre, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda gerçekleşen bu yeniay, bu alanlarda bir işiniz varsa güzel bir 15 günü müjdeleyecek. O yüzden bu işlerinizle ilgili önemli başlangıç ve kararlarınızı bugün itibariyle vermeye çalışın.

Terazi Burcu: Yeniay sizin ortaklaşa gelir ve giderler alanınızda oluşuyor. Ortaklaşa çalışmalarda bulunmak, sevdiğiniz kişiyle ortak bütçe oluşturmak ve yeni adımlar atmak için uygun bir zaman. Bankaya dair işleriniz, kredi alım, vergi konuları, prim, nafakaya dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Akrep Burcu: Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler alanınızda gerçekleşen yeniay, bu alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayacağınız ve gündeme getireceğiniz harika bir 15 günü müjdeliyor olacak. Evlilikle ilgili kararlarınızı bu tarih ve sonrasına denk getirmeye çalışın.

Yay Burcu: Bu yeniay, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. Yeni bir işe başvurmak, adım atmak, işinizle ilgili konularda atılımlara geçmek ve yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir 15 gün içinde bulunuyor olacaksınız. Yine sağlığınızla veya alışkanlıklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bu yeniay sizin aşk hayatınızı ve yaratıcılık alanlarınızı etkileyecek. Çocuklarınızın hayatı, spor aktiviteleri, hobiler, sanata dayalı işler, tiyatro, sinema gibi etkinlikleriniz için başlangıçlarınızı ve kararlarınızı bugün itibariyle 15 gün boyunca kolayca yapabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün oluşan yeniay sizin ev ve aile hayatınızda ve alanlarınızda gerçekleşecek. Ev almak, satmak, kiralamak gibi işleriniz varsa bugün itibariyle 15 gün boyunca şanslı etkiler altındasınız. Yine evinize dair tamamlamanız gereken konularla uğraşabilir, eşya alımı, tadilat, tamirat yaptırabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün oluşan yeniay sizin yakın çevre, akraba, kardeşler, komşu ve yakınızdaki insanlar alanınızda gerçekleşiyor. Burası aynı zamanda iletişim eviniz olduğundan, yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık ve iletişime yönelik her iş için harika bir 15 gününüz olacağını unutmayın.