Advertisement

Koç Burcu: Bugün yapılması gerekenler üzerine gitmelisiniz. Maddi konularda iyi bir noktada olmanıza rağmen en ufak bir değişimde paniğe kapılıyorsunuz. Hobi, tiyatro ve eğlence etkinliklerine harcamalarınız artabilir.Yerinizde duramayacağınız bugün pire gibi ortalıklarda dolaşabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün ailenizle olan ilişkilerinizde,duygularınızı anlamadıklarını düşünebilir ve ters tepkiler verebilirsiniz. Yaptıklarınızı ve istediklerinizi onaylamadıklarını görmek sizi rahatsız edecek. Güçlü etkiler altındasınız ve hayalgücünüzden muhakkak yararlanın.

İkizler Burcu: Bugün hiçbir sorun ve dertle uğraşmak istemezken, yakın çevrenizde oluşacak olaylara dahil olmanız zaman zaman öfkelenmenize neden olabilir. Onlarında size ihtiyacı olduğunu görmezden gelmeyin ve tepkilerinizi kontrol edin. Olayları büyütmeye yatkın olacaksınız.

Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda ve bulunacağınız kalabalık yerlerde sizi rahatsız edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu rahatsızlık sizin daha çok içsel olarak hissedeceğiniz bir şey olacak. Kalabalık ortamlar içinde yer alsanız da bugünlerde çok fazla kendinize yönelik yaşıyorsunuz.

Aslan Burcu: Kendinize yönelik davranışlarınız bugün patronlarınızla ve beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminize olumsuz yansıyabilir. Üzerinizde garip bir gerilim hissedebilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde ufak tefek sorunlara hazırlıklı olun. Enerjinizi çevrenize yöneltin.

Başak Burcu: Bugün yabancı ortamlarda özellikle öğlen saatlerinde beklenmedik olaylara ve aksiliklere açık olmalısınız. Duygularınızı zaptetmeniz biraz zor olabilir. Olayları karşılaştırmayı bir kenara bırakırsanız, içsel streslerinizi kontrol edebilirsiniz.
Terazi Burcu: Hayatınız ve partnerinizle ilgili konular bugün ön planda olacak. Hayatınıza dair alacağınız kararlarda içsel stresleriniz fazla olabilir çünkü kararsızlık çekiyorsunuz. Neyin doğru, neyin yanlış olduğuna bu kadar takılmadan bir an önce karar vermelisiniz.

Akrep Burcu: Geçmişten bugüne taşıdıklarınız ilişkilerinizde sizi fazlasıyla etkiliyor. Önemli kararlar aşamasında olacağınız bir dönemdesiniz ve kafanızda plan program yapıyorsunuz. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz kişiye karşı anlık tepkiler vermekten kaçının. Biraz rahatlayın.

Yay Burcu: Bugün iş için yapacağınız gezilerde veya toplantılarda inatçı ve istikrarlı yapınız ortaya çıkabilir. Ağır ve temkinli hareket sizin için zor olsa da, yapacağınız işlerin kalıcılığı açısından şart. Bir yandan arkadaşlarınızla buluşmak, diğer yandan işlerinizi tamamlamak arasında gidip geliyorsunuz.

Oğlak Burcu: Bugün aşk hayatınızda işleriniz ve sorumluluklarınız yüzünden değişen planlar sinirlerinizi gerebilir. Hayatın daha fazla tadını çıkartmak isterken, yapmak zorunda olduklarınız buna izin vermeyebilir. Evinizde ve özel hayatınızda ağzınızın tadı olmayacak, ne istediğinize karar veremeyebilirsiniz.

Kova Burcu: Aile hayatınızda beraber yaşadığınız ve aynı ortamı paylaştığınız insanlarla anlaşmanız bugün zor olabilir. Duygu değişkenliğiniz,alınganlıklara neden olacak. Kendinizden sıkılmış gibi bir haliniz var ve değişimleri her ne kadar isteseniz de henüz buna cesaret edecek durumda değilsiniz.

Balık Burcu: Bugün iş hayatınızda iletişimde bulunacağınız insanları kırmamaya özen gösterin. Karasızlıklarınız ve duygu değişkenlikleriniz değişik tarzda tepki vermenize ve davranmanıza yol açabilir. Yapmam veya hayatta olmaz dediğiniz şeyleri yapmak durumunda kalabilirsiniz.

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün akşam saatlerine kadar Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz  uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda  üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir.Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Genel anlamda doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçmek yerinde olacaktır.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; çok hareketli bir zekanız var, aklınız çok hızlı çalışıyor.Sizinle aynı noktada olmayan insanlara karşı daha hoşgörülü olmayı öğrenmeniz gerek. İyi bir konuşmacı olduğunuzdan sanat,edebiyat ve politika başarılı olacağınız alanlar arasında yer alıyor. Bu sene, şansınız ve kısmetiniz bol olacak. Özel hayatınızda ve iş alanlarınızda abartılı davranmazsanız güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Dış koşullar sizi duygusal anlamda yanıltabilir.