Advertisement

Koç Burcu: Haftaya oldukça keyifli ve güzel etkileşimlerle başlayacaksınız. Bugün kendinizi ifade edeceğiniz alanlarda, görüşmeler veya toplantılarda doğru zamanda harekete geçerek istediklerinizi karşı tarafa rahatlıkla aktarabilirsiniz. Aile hayatınızda öfke nöbetlerine karşı dikkatli olun.

Boğa Burcu: Haftaya geri planda durduğunuz ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde şanslı etkilerle başlangıç yapacaksınız. Kendinizle barışmak, bilinçaltınızı ve alışkanlıklarınızı düzenlemek için uygun bir hafta olabilir. Yakın çevrenizde temas halinde olduklarınızla gün içinde gerilimler yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Haftaya parasal konular ağırlıklı olarak başlayabilirsiniz. Sosyal çevre alanlarınızın bu haftasonu aktif olması, belki de gereğinden fazla para harcamanıza neden olmuş olabilir. Onun dışında arkadaşlarınızdan ve çevrenizden bu hafta inanılmaz güzel şanslarınız olabilir.

Yengeç Burcu: Haftaya şartlar sizden yana başlayacaksınız, öğleden sonra ilgi alanlarınız parasal konulara kayabilir. Harcamalarınızı kontrol etmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda bu hafta karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin. Kendinizi iyi ifade edeceksiniz.

Aslan Burcu: Bugün geri planda durarak başlayacağınız sabah saatlerinizi, öğleden sonra oldukça aktif ve kendinizi göstereceğiniz alanlara kaydırabilirsiniz. Seyahat, eğitim ve ticaret alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altında olacağınız bir hafta içindesiniz.

Başak Burcu: Sabah saatlerinde hızlı başlayan haftanız, öğleden sonra yerini daha sakin ve durgun anlara bırakabilir. Geçmiş karşılaştırmaları size vakit kaybettirecek. Ortaklaşa para alanlarınızda veya eşinizin para alanında güzel haberler alabilir, bu hafta ortaklaşa yapılacak her tür adımdan fayda sağlayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Haftaya iş alanlarınıza hızlı bir şekilde giriş yapacak, öğleden sonraysa vaktinizi arkadaşlarınızla veya çevrenizle geçirmeye meyilli olacaksınız. İş alanlarınızda ortaklaşa hareket edeceğiniz kişilerle gerilimleriniz ortaya çıkabilir ama özel hayatınızda romantik etkileşimler altında olacaksınız.

Akrep Burcu: Haftaya göz önünde olacağınız ve iş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz etkileşimlerle başlayacaksınız. Seyahate dayalı işlerinizde bazı öfkelenmeler gündeme gelebilir. İşve hizmet alanlarınızda çok etkili ve şanslarla dolu bir hafta içinde olduğunuzu bilin ve fırsatları kaçırmayın.

Yay Burcu: Parasal konularla başlayan gününüz, öğleden sonra yerini daha dış ortam ve yerlere bırakabilir. Özellikle yaratıcılık alanlarınızda, aşk hayatınızda veya varsa çocuğunuzla ilgili konularda bu hafta şanslı etkiler altındasınız. İyi bir uzlaşmacı olacak, istiyorsanız aşkı bulacak ve Borsa gibi işlerdan kazanç sağlayacaksınız.

Oğlak Burcu: Ortaklaşa işlerinizle veya özel hayatınızla başlayacak olan haftanız, öğleden sonra yerini ortaklaşa para ödemelerine ve banka işlemlerinize bırakabilir. Tamamlanması gerekenler üzerine yoğunlaşmalısınız. Ev ve aile hayatınızda çok güzel şanslarınız olacak, bunu bu hafta değerlendirin.

Kova Burcu: İş yoğunluklarıyla başlayan haftanız, öğleden sonra yerini özel hayatınıza bırakacak. Ortaklı işleriniz bu Pazartesi gündeminize yerleşebilir. İletişim halinde olduklarınızla aranızda gerilimler oluşsa bile, iletişime dayalı işlerinizde bu hafta oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız.

Balık Burcu: Rahat ve keyfe keder başlayan haftanız, öğleden sonra yerini hızlı çalışma temposuna bırakabilir. Kafanız bugün parasal konulara takılı olabilir. Bu alanlarda bu hafta önemli anlaşmalar, görüşmeler yapmalı, karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmelisiniz. Alım,satımdan kazanç sağlayabilirsiniz.