Advertisement

Koç Burcu: Bugün maceracı ruh halinizle, özgür ve bireysel taraflarınızla eğlenceli konular hayatınızın merkezinde olacak.Yalnız kafanıza buyruk davranışlar ve rahat davranma isteğiniz maddi konu ve alanlarda kendimizi yetersiz hissetmemize neden olabilir.

Boğa Burcu: Bir çok konuda işin fiziksel yönüne odaklı olacaksınız. Siz yaptığınız herşeyin fiziksel olarak karşılığını görmedikçe tatmin olamıyorsunuz. Bugün manevi yönden ruhunuzu anlamanız ve buna göre davranmanız gerekecek. Şansınızın arttığına şahit olacaksınız.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda rahat ve özgürlükten yana tavırlarınız olacak ve bu da gün içinde ailenizle anlaşmazlıklara neden olabilir. Biraz fedakarlıkla, sevdiğiniz insanla bir hareket edebilir, gününüzü daha verimli geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizden destek alacaksınız.

Yengeç Burcu:İş ve hizmet alanlarınızda  tamamlanmanız gereken ayrıntı ve detaylar gün içinde uğraşılarınızı oluşturabilir. Çevrenize,özellikle arkadaş çevrenize karşı sorumluluklarınızı tam olarak yerine getiremediğinizi düşünebilirsiniz. Biraz kendinize ilginizi kendinize kaydırın.

Aslan Burcu: Hayatınızı güzelleştirecek ve hareket geçirecek konu ve alanlara yönelmeniz sizi biraz rahatlatabilir. Harcamalarınız ve ödemeleriniz konusunda kafanıza takılı olanlar, maddi anlamda bugün rahat hareket etmenize engel olacak. İş alanlarınızdaki streslerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Başak Burcu: Enerjinizi bugün evinize ve ailenize yönelik konularda kullanacak, kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Hayata karşı bazı korku ve tereddütleriniz rahat hareket etmenizi zorlaştırıyor. Sorumluluklarınızın omuzunuza yük olmasına izin vermemelisiniz.

Terazi Burcu: Yakın çevrenizden, akraba veya arkadaşlarınızdan görüşemediğinize dair sitem alabilir, işlerinizi tam da istediğiniz gibi kanalize edemeyebilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü sağlayamayınca dengeniz hemen bozuluyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz iyi olacak.

Akrep Burcu: İşten elde edilen gelirlerinizin, özel hayatınıza ve sosyal yaşantınıza yetmediğini farkediyorsunuz ve bu sizde yetersizlik hissini fazlalaştırıyor. Bol keseden harcadığınız paraların hesabını şimdi tutmanız çok anlamsız. Moralinizi yüksek tutun, çünkü güzel gelişmeleriniz olacak.

Yay Burcu: İş veya hizmet anlamında yapmanız gerekenler,bugün doyasıya ve rahat  hareket etmenizi önleyebilir. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk üstlenmekten vazgeçin çünkü bu sizin ruh halinizi fazlasıyla zorluyor. Kendi istek ve düşüncelerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Oğlak Burcu: Kafanızda kurup kurup biriktirdikleriniz bugün rahat nefes almanızı engelleyebilir. Şu sıralar herşeyi  engel olarak görmeye ve kendinizi yetersiz hissetmeye müsaitsiniz. Aile hayatınızdaki değişimleri hoş karşılayacağınız bugün, ev ortamları rahatınızı arttıracak.

Kova Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde bugün kendinizi fazlasıyla kasabilir, çok çabuk moralinizi bozabilirsiniz. En ufak bir şeyden nem kapmaya müsaitsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekle, bugün hayatınızda değiştirmek istediğiniz konular üzerine yoğunlaşabilir.

Balık Burcu: Toplum içinde ve sosyal ortamlarda diğer insanlarla paylaşımlarınız bugün sizi tatmin etmeyebilir. Aklınız fikriniz iş hayatınızdaki oluşumları nasıl harekete geçireceğinizde. Bu da yaşadığınız anın tadını çıkarmanıza engel oluyor.

 

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın saat 22:15’e kadar Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan ,protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz bizim yararımıza olacak. Dalda yetişen sebze ve meyveleri toplamak, yemek için harika günler. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.

 

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; tartışmacı, girişken birisiniz ve  güçlü bir bünyeye sahipsiniz. Tatlı diliniz ve sevimliliğinizle anlaşamayacağınız  insan yok. Özel yaşantınızda didişmeyi seviyorsunuz ama bu size ayrı bir özellik katıyor. Bu sene, önemli anlaşmalar ve görüşmeler gündeme gelecek. Kendinizi bir çok açıdan şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Önemli seyahatler gündeme gelebilir.

Bugün doğduysanız; tartışmacı, girişken birisiniz ve güçlü bir bünyeye sahipsiniz. Tatlı diliniz ve sevimliliğinizle anlaşamayacağınız insan yok. Özel yaşantınızda didişmeyi seviyorsunuz ama bu size ayrı bir özellik katıyor. Bu sene, önemli anlaşmalar ve görüşmeler gündeme gelecek. Kendinizi bir çok açıdan şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Önemli seyahatler gündeme gelebilir.