Advertisement

Koç Burcu: Üzerinizdeki değişim rüzgarları, hızlı iletişim trafiğiyle sizi etkilemeye devam ediyor. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizde hayallerinize yoğunlaşabilir, sizi saran kuşatmalardan kurtulmak için sinirli ve agresif olabilirsiniz. Öğleden sonra biraz durulacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün iş hayatınızda gerçekçi düşünmek pek mümkün olmayabilir. Fikirlerinizi yaratıcı ortamlara taşımayı düşünmeli, parasal konularda gereksiz yere sinirlenmemelisiniz. Öğleden sonra sosyal ortamlarınız devreye girmeye başlayacak.

İkizler Burcu: Kafanızda tatilinize ve yapacaklarınıza dair bir çok hayal kuruyorsunuz. Çıkabilecek herhangi bir engelde sinirlerinize hakim olamayabilirsiniz. Çevrenizdeki değişimleri dikkatle takip etmeli ve fırsatlardan yararlanmalısınız. İş konuları akşam saatlerinde kafanızı kurcalayacak.

Yengeç Burcu: Bugün hayaldünyanız oldukça geniş olacak. Maddi konularda fikirlerinize çok güvenmeyin ve tek başınıza hareket etmeye kalkmayın, Girişimleriniz için biraz daha beklemeniz gerekecek. Öğleden sonraysa daha rahat etkiler altına geçeceksiniz.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda oldukça sosyal ve özgür davranışlar sergileyebilirsiniz. Özel yaşantınız bugün toplumsal işlerinizi zorlayabilir. Duygularınıza söz geçirmelisiniz. İş alanlarınızdaki şanslı oluşumları göz ardı etmeyin. Öğleden sonra parasal konular devreye giriyor.

Başak Burcu: İş ve hizmet hayatınızda özgürlüğünüze düşkün tavırlarınız bugün yüksek olabilir. Kariyerinize yönelik çalışmalarınız hızlanırken aynı anda bir çok iş ve alanla uğraşmanız enerjinizi bölüyor. Öğleden sonra biraz rahatlayacak ve özel hayatınıza odaklanacaksınız.

Terazi Burcu: Kendinizi geliştirmek, heyecanlı konu ve olaylara yönelik çalışmalarda bulunmak sizin için önemli. Aşk hayatınızda oldukça özgür ve rahat davranışlar sergileyebilirsiniz. Borsada  yatırım yapanlar bugün dikkatli adım atmalılar. Öğleden sonra çalışmalarınız artmaya başlıyor.

Akrep Burcu: İş ve hizmet hayatınızdaki değişimler en çok kendinizi sorgulamanıza neden oluyor. Bugün evinizde rahatlığınızın ve özgürlüğünüzün tadını çıkarmak isterken, bulunmanız gereken yerlerde samimiyetsiz tutumlar içine girebilirsiniz. Öğleden sonrayı bekleyin, rahatlayacaksınız.

Yay Burcu: İletişime ve satışa yönelik işlerde bugün çok dikkatli olmalısınız.  Koşullarınızı ve isteklerinizi her ne kadar netleştirmeye çalışsanız da kafa karışıklığı önemli detayları atlamnıza neden olabilir. Öğleden sonra uğraşılarınız evinize ve aile hayatınıza kaymaya başlayacak.

Oğlak Burcu: Para konularında olabildiğince özgür ve farklı davranmanız gerekebilir. Bugün öğleden sonra yakın çevre iletişiminizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı yardımseverliğiniz ön planda olacak, kafa karışıklıklarına bugün dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu: Hayatınızdan alacağınız keyif zaman zaman gölgelense de, bugün öğlene kadar kendi isteklerinizi gerçekleştirme konusunda istekli olacaksınız. Öğleden sonraysa parasal konularda bazı karışıklıklara hazır olun ve duygusal davranmamaya çalışın. Harcamalara dikkat.

Balık Burcu: Hayalgücünüz, hisleriniz biraz karışık ve dağınık olabilir ama bugün iç sesinizi dinlemelisiniz. Öğleden sonra üzerinizde daha rahat etkiler olacak ve hayata daha iyimser gözlerle bakmayı başaracaksınız. Evinizde ve ailenizde bazı anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

 

-Başımıza neler gelecek?

Bugün özel hayatımızda bazı zorlanmalar yaşayabiliriz. Mantığımız bize başka bir şey söyleyecek, duygularımızsa farklı açılara yoğunlaşmamıza neden olacak. Kafamız öğleden sonra biraz karışık ve dağınık olabilir. Önem gerektirecek kararlardan öğleden sonra kaçınmakta fayda olacak. Onun dışında bize keyif veren insan ve yerlerde bulunmaktan keyif alabiliriz.

 

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; bir çok konuda yetenekli olduğunuzdan  aynı anda bir kaç işle uğraşmayı seçebilirsiniz.. Konuşma veya yazma yeteneğinizle insanlar arasından kolayca sıyrılıyorsunuz. Hayal dünyanızın genişliğini, uğraştığınız konu üzerine yoğunlaştırırsanız başarınız kaçınılmaz olacak. Bu sene, özel hayatınızda bazı zorlanmalar yaşasanız bile, üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Maddi yönden oldukça şanslı ve aktif bir yıl olabilir.