Advertisement

Koç Burcu: Jüpiter sizin para  ve maddi değerler alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Tam 1 yıl boyunca parasal anlamda ve maddi konularda güzel şanslara sahip olacaksınız. Para harcamaktan hoşlanabilir veya maddi olarak paranızı çoğaltmak için harekete geçebilirsiniz.

Boğa Burcu: Jüpiter bir yıl boyunca size  her konuda şans dağıtacak.  Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. İnsanları kolaylıkla etkilemeyi başaracaksınız. Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir yıl sizleri bekliyor. Kendinizi geliştirmek, ruhunuzun ihtiyaçlarını önemsemek önemli olacak.

İkizler Burcu: Jüpiter kadersel alanınızda dolaşmaya başlayacak ve sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz.

Yengeç Burcu:  Bugün itibariyle çevreniz ve arkadaşlarınız değişmeye başlayacak. Bu değişecek olan çevre size yeni açılımlar ve yeni işler kazandırabilir. Zira jüpiter bir yıl boyunca davet, organizasyon, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızı aydınlatmaya başlıyor.

Aslan Burcu: 1 yıl boyunca jüpiter iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar sunacak. Bugünden sonra ayaklarınız yere sağlam basmak arzusunda olacak.  Eğer abartılı ve aşırı iyimser tavırlarınızı kontrol edebilirseniz, karşınıza çıkacak güzel, oturaklı ve koşulları daha sabit şansları  rahat değerlendireceksiniz.

Başak Burcu: Şanslı etkiler, yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınıza kaymaya başlıyor. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Uzun soluklu ve geleceğe yönelik işlere imza atabilirsiniz. Dine, felsefeye bakış açınız gelişecek.

Terazi Burcu: 1 yıl boyunca kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler alanlarınızda şanslarınız olacak. Ayrıca beklenmedik insanlardan hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Elinize miras geçebilir. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün itibariyle, evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerinizde inanılmaz şanslarınız olacak. Bekarsanız bu tarihten sonra evliliğe adım atabilir veya ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Evliyseniz, evlilik ve beraberliklerinizden şans ve fayda sağlayacaksınız.

Yay Burcu: Bir yıl boyunca iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda inanılmaz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışmalarınızı ve yükümlülüklerinizi zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız. Yine bu bir yıl boyunca sağlığınız olumlu etkileniyor olacak. Kilo alımına dikkat.

Oğlak Burcu: Jüpiter, aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda  size şanslar sunmaya başlayacak. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız harika bir yıl. Bu yıl  içerisinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilirsiniz. Eğlenceli ortamlardan, şans oyunlarından fayda sağlayabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün itibariyle, bir yıl boyunca ev ve aile konularında inanılmaz şanslarınız olacak. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa  onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmenin tam zamanı.

Balık Burcu: 1 yıl boyunca jüpiter, reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, iletişim alanlarınızda şansınızı yükseltecek.Yine yakın çevre akraba, kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz. Basın, yayınla, gazetecilikle ilgili işe sahip olanlar çok şanslı