Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün merkür-uranüs üçgeniyle, aklımız hızlı ve farklı çalışabilir. Günlük konuşmalarımız, fikirlerimiz ve yaptıklarımız bizi mutlu etmeyecek, farklı ve sıradışı olan konu ve olaylardan hoşlanacağız. Akşam saatlerinde burç değiştiren ay, bizi daha duygusal davranmaya, daha gösterişli ortamlara itebilir. Bugün olaylara adapte olmakta zorlanmayacağız. Güzel pazarlar…

Koç Burcu: Bugün iletişimsel konularda hızlı, aktif ve sizi hayacanlandıracak bir gün geçireceksiniz. Normal olan herşey sizi sıkabilir ve farklı iletişimler içerisine girebilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize karşı anlayışınız fazla olacak. Parasal harcamalar ön plana çıkabilir.

Boğa Burcu: Bugün parasal konularda veya sahip olduğunuz değerlerde farklı ve değişik davranmayı tercih edebilirsiniz. Belki de başkalarına yardım etmek konusunda istekli olacaksınız. Yakın çevrenizle, akraba veya kardeşlerinizle iletişimi yüksek, güzel bir gün sizleri bekleyebilir.

İkizler Burcu: Bugün maddi konularda hesaplı davranmak isteyebilirsiniz ama sevdiklerinize ve korumacı olduklarınıza karşı cömert davranacaksınız. Arkadaşlarınızla bir arada olacağınız ortamlarda değişik ve farklı olan şeyler ilginizi çekecek. Değişimi seveceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün eviniz, aileniz ve sevdikleriniz sizin için önemli olacak. Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza karşı cömert ve anlayışlı yönleriniz ön planda olabilir. Kendinizi göstermek istediğiniz alanlarda farklı ve değişik tepkiler verebilirsiniz. Gün içinde heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün duygularınızı göstermekte zorlanabilirsiniz çünkü aklınız kafanızın derinliklerinde sizi meşgul eden konularla dolu olacak. Arkadaş ortamlarınızda veya grupların içerisinde sizi heyecanlandıracak ve harekete geçirecek konuşmalar gerçekleşebilir.

Başak Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda veya sosyal çevre alanlarınız dolu olarak gününüzü geçireceksiniz. Dış ortamlarda tanıştığınız ve bir arada olduğunuz insanlarla daha rahat anlaşabilirsiniz. İşinize dair yapacağınız konuşmalarda ilginç ve farklı haberler öğrenebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bu Pazar enerjiniz yüksek olacak ve ortaklaşa hareket edilmesi gereken noktalarda iyi organizasyon yapacaksınız. Sevdiğiniz insanların nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığını iyi biliyorsunuz. Sevdiğiniz insanla değişik ve sizi heyecanlandıracak seyahat planları yapabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün dış ortam ve çevrelerde başlayan gününüz akşam saatlerinde yerini organizasyonlara ve dahil olacağınız aktivitelere bırakabilir. Yalnız olmak istemeyeceksiniz. İş hayatınızda sizi heyecanlandıracak ve harekete geçirtecek gelişmeler kulağınıza gelebilir.

Yay Burcu: Bugün eşinize göre hareket etmeniz gereken durumlar akşam saatlerinde yerini, dış ortamlara ve yerlere bırakacak. Gezmekten ve dolaşmaktan keyif alacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan diyaloglarınız sizi fazlasıyla heyecanlandırabilir.

Oğlak Burcu: Bugün özel hayatınız devrede olarak Pazar gününe başlayacaksınız, akşam saatlerinde ise ortaklaşa hareket etmek, alışveriş gibi etkinliklerde bulunmak baskın olabilir. Eviniz ve ailenizle sağlık ve iş konularında konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün yapmak zorunda olduğunuz şeyleri geride bırakıp, akşam saatlerinde kendinize ve sevdiğiniz insana vaktinizi ayıracaksınız. Özellikle aşk hayatınızda yakın çevrenizle keyifli bir şekilde hareket ederek beraberce plan ve organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün aşkla, keyif ve eğlenceyle başlayan gününüz, akşam saatlerinde yerini iş konularına veya günlük yapmanız gerekenlere bırakabilir. Ev ve aile hayatınıza dair parasal konularda aklınız iyi çalışacak ve değişik kararlar almaktan  mutluluk duyacaksınız.

-Bugün doğanlar..

Bugün doğduysanız; etkileyici yönleriniz çok fazla. İlişkilerde karşı tarafın sizi etkileyebilmesi için bilimsel ve kültürel seviyesi yüksek olmalı. Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Bu sene, oldukça değişik işler peşinden gidebilir, farklı organizasyonlara yönelebilirsiniz. Fikirlerinizi herkes beğenecek. Hayatınızdan keyif almasını bileceksiniz. Yalnız gerçekleri çok fazla göz ardı etmemeye çalışın.