Advertisement

Bugün başımıza neler gelecek?

Bugün venüs ikizler burcuna geçecek ve 3 hafta boyunca ilişkilerimizde, özgür, samimi ve meraklı yönlerimizi ön plana çıkartacak. Sevdiklerimizin istek ve beklentilerine karşı yüzeysel davranabiliriz. Yine bugün venüs- neptün karesiyle, ilişkilerimizde bazı pürüz ve sorunlar gündeme gelebilir. İnsanlara gereğinden fazla yüklediğimiz anlamlar, bize ters bir şekilde dönebilir ve kendimizi mutsuz hissedebiliriz. Olaylara karşı kendimizi kandırmamaya özen gösterelim.

Koç Burcu: Bugün, itibariyle 3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizi arttırmak ve onların sorumluluklarını üstlenmek ön plana çıkacak. Yine bugün yakın çevrenizden veya sevdiğiniz insandan  sizi süistimal ettiklerine dair bir davranış görebilir veya hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün arkadaş çevrenizde ve sosyal alanlarınızda para konularında sömürüldüğünüzü hissedebilir veya yaşayacaklarınız karşısında  hayalkırıklıkları yaşayabilirsiniz. Venüs bugün itibariyle maddi konularda kazanımlarınızı arttıracak, iyi ilişkiler kurabilir, güzellikler görebilirsiniz.

İkizler Burcu: Patronlarınız veya iş konularında bazı şeyler sizin moralinizi bozabilir. Bu alandaki ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.  Bugün itibariyle, 3 hafta boyunca hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğaraşacaksınız. Kendinize vakit ayıracaksınız.

Yengeç Burcu: 3 hafta boyunca sizi biraz sosyal anlamda zorlayacak olan venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakarlıkları hayatınıza taşıyacak. Bugün, arkadaşlarınız, aileniz ve seyahat, medya veya eğitime dayalı işlerinizde bazı sorunlar, ilişki bozulmaları ve hayalkırıklıkları gündeme gelebilir.

Aslan Burcu: Bugün, kariyer ilişkilerinizde gerek manevi, gerekse maddi yönden yardım ve destek gördüğünüz insanlarla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar gündeme gelebilir. 3 hafta boyunca sosyal çevrenizde, arkadaş ortamınızda ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız.

Başak Burcu: 3 hafta boyunca, kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü arttırsa da ilişkilerinizin iyi kullanacaksınız. Ayrıca bugün,  iş alanındaki ilişkilerinizde bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar gündeme gelebilir. Fazla fedakar davranıyorsunuz.

Terazi Burcu: 3 hafta boyunca, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzelleşmeler yaşayabilirsiniz. Yine bugün, iş ilişkilerinizde istenmedik bazı tatsız olaylar yaşanabilir, bazı konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hassas olacağınız bir gün sizleri bekliyor.

Akrep Burcu: 3 hafta boyunca, başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim, sigorta konularından fayda ve güzellik görebilirsiniz. Bugün,  aşkta, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde veya eğlenceli ortamlarda ortaklaşa para konuları yüzünden bazı sıkıntılar yaşamanız mümkün.

Yay Burcu: Bugüne özel ev ve aile hayatınızda, özel ilişkilerinizde bazı sorunlar ve hayalkırıklıkları görülebilir. Hiç beklemediğiniz tavırlarla karşılaşabilir, ilişkinizi gerçekçi gözlerle değerlendiremeyebilirsiniz.Venüs 3 hafta boyunca özel ilişkilerinizde sizi destekleyecek.

Oğlak Burcu: İletişime dayalı, yakın çevrenize dayalı iş konularında bazı sorunlar, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde gerçekçiliği göz ardı etmeyin lütfen. Ayrıca 3 hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda dolaşmaya başlayan venüs, çalışmayı size sevdirecek, sağlığınızda iyi olacak.

Kova Burcu: 3 hafta boyunca aşk hayatınızda güzelleşmeler, romantizm rüzgarları veya aşk olgusu öne çıkabilir. Beyninizi çalıştıran ve becerilerinizi geliştiren her tür spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek. Aşk hayatınızda sahip olduğunuzu sandığınız bazı şeyler bugün sizi hayalkırıklığına uğratabilir.

Balık Burcu: 3 hafta boyunca venüs ev ve aile hayatınızı etkilemeye başlayacak. Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız. Bugün, ailevi ilişkilerinizde hayatınıza dair bazı hayalkırıklıkları yaşamanız mümkün.

Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte inanılmaz bir beceriye sahipsiniz. Sezgileriniz kuvvetli olduğundan özel hayatınızda ve arkadaş seçiminizde kendinize uygun seçimler yapıyorsunuz. Çabuk manevra yapabilmeniz ve azminiz  karşılaşacağınız sorunlar karşısında yılmamanıza neden oluyor. Bu sene, egerek özel hayatınızda, gerekse iş ve çevre ilişkilerinizde bazı gerçekleri göz ardı etmemeye çalışın. Gerçekçi olursanız, harika bir yıl olabilir.