Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Vücuda  giren gıdalarla, vücuttan çıkan gıdaların dengede olması gerekir.  Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri,  bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan,bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır.

Koç Burcu: Bugün özel hayatınız ön planda olmaya başlayacak, sevdiğiniz insanın istek ve beklentilerine göre hareket edeceksiniz ama bunu yaparken duygularınızı sınırlamayın. Yakın çevre ve akrabalarınıza karşı iletişiminizde ılımlı yönler ön planda olacak.

Boğa Burcu: Bugün kişisel planlarınızda ve maddi konularda işler istediğiniz gibi yürümeyecek yalnız moralinizi hemen bozmaya niyetli olacaksınız..Yine de kalabalık ortamlarda ve arkadaş meclislerinde yardımseverliğinizi ve iyi niyetinizi gösterebilirsiniz.

İkizler Burcu: Ev ve aile hayatınızla ilgili alanlarda özellikle yakın çevrenizi işin içine alacak konularda bugün güven problemi ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün hayatın eğlenceli,komik ve aktif alanlarına yönelmeli, biraz da alttan almasını bilmelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün üzerinizdeki enerji düşüklüğü yapmak istediğiniz işlerinizi engelleyebilir. Evinizde vakit geçirmek, geçen haftanın muhakemesini yapmak ve dinlenmek niyetinde olabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı daha anlayışlı olmanız gerekecek.

Aslan Burcu: Bugün sosyal ortamlardaki para alışverişlerinizde veya geleceğinize yönelik işlerinizde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber hoşça vakit geçirebilirsiniz. Yakın çevre iletişiminiz hızlanırken,birden fazla plan veya sorumluluk gündeminize yerleşecek.

Başak Burcu: Bugünlerde iş ve kariyer hayatınıza etki eden insanlarla ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz ama bugün bu ilişkilerinizi düzeltmek için güzel bir gün olabilir. Maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışıyor. Hayatın keyifli alanlarına odaklanmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün bir çok konuda kendinizi rahat ve iyi hissedeceksiniz ama sorumluluklarınız üzerinizde baskı oluşturabilir. Bazı işlerinizin ertelenmesi ve iptal olması gündeme gelebilir. İnsanlardan destek göremediğinizi düşünüyor olabilirsiniz  ama yanılıyorsunuz.

Akrep Burcu: Bugünlerde destek alacağınız alanlarda bazı iş konularınızın engele takılması ve sorunların ortaya çıkması sizde hayal kırıklığı ve güven kaybı yaşatabilir. Düşünce ve fikirlerinizi bugün insanlarla ve sevdiklerinizle paylaşmamayı tercih edeceksiniz. Sorunu görüyor ama çözüm üretmekte tembel davranıyorsunuz. Biraz daha açık olmaya çalışın.

Yay Burcu: Özel yaşantınızda bazı konularda sorunlarınız varsa onları halletmek için iyi bir gün olabilir. Size bu konularda en iyi tavsiyeyi arkadaşlarınız verebilir. Onları dinlemeli, doğru iletişimden kaçınmamalısınız. Bu sıralar tamamen özel hayatınıza odaklı olacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün yerinizde duramayan yapınızla kendinizi bol bol dışarı atabilir, iş alanlarınızda sorumlu yapınızla hareket edebilirsiniz. Enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. İyi bir planlama, güçlü ve etkili bir iletişim, işlerinizi yoluna koymanıza rahatlıkla yardımcı olabilir.

Kova Burcu: Bugün eğlenceli yönleriniz ve aşk hayatınızdaki gelişmeler para engeline  takılabilir. Seyahatle ilgili konuşmalarınız ve bu konularda fikirleriniz ön planda olacak. Aklınızda yapmak istediğiniz bir çok şey var ve siz bir karar vermekte zorlanıyorsunuz. Yakın çevreniz kafanızı karıştırabilir.

Balık Burcu: Kişisel planlarınızda,özel hayatınızda ve yerleşimle ilgili konularda bu birkaç gün planlarınız iyi çalışacak. Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını, zorladığını ve yavaşlattığını düşünmeniz mümkün. Bu biraz da olumsuz bakış açınızdan kaynaklanıyor olacak.   

Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız, seyahat etmeyi çok seviyorsunuz.Yararlı ve başarılı dostlarınız sayesinde uğraştığınız alanda başarı kazanacaksınız. Çabuk hereket eden yönünüz, sabırsızlığa ve aceleciliğe sebep olabilir. Bu sene,  dengeli ve sorumluluk üstlenen yapınızla istikrarlı bir yıl geçireceksiniz. Sabırsızlık ve acelecilik yapmadığınız ve değişimlere açık olduğunuz müddetçe şanslı bir yıl olacak.