Advertisement

Bugün, Ay Terazi’de. Böbreklerimiz, kalçamız ve basenlerimiz uyarılıyor,  bel bölgemizde hassas oolabilir. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan,bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır.
İkili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler.Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.
 
Bugün doğduysanız; edebiyat ve müzikle ilgilenebilirsiniz çünkü sanatsal kabiliyetleriniz çok yüksek. Kendinize güvenmeyi öğrenmeniz ve başkalarının bakış açılarına saygıyla yaklaşmalısınız. Bu sene, gerek kadınlarla, gerekse erkeklerle ilişkileriniz çok iyi olacak ve yapacağınız işlerde istediğiniz desteği göreceksiniz. Bazı konularda kafanızda şüpheler olsa bile, oldukça şanslı bir yıl olacak.


Koç Burcu: Bugün yakın çevre, akraba, kardeşleriniz veya iletişimde olduğunuz arkadaşlarınızla güzel ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Vaktinizin çoğunu sevdiklerinize göre planlayacaksınız. İnsanlar sizinle iletişime geçmekten mutluluk duyacaklar çünkü onları hareketlendireceksiniz.

Boğa Burcu: Bu Cumartesi günlük halledilmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insanın sağlık sorunlarıyla uğraşmakta söz konusu olabilir. Genel olarak iyimser olacak ve bazı bağlantılarınız sayesinde istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

İkizler Burcu: Bugün hayatı ve sevdiklerinizi algılayış biçiminiz keyifli ve rahat olacak. Sevdiklerinizle sizi geliştirecek ve hayattan daha fazla mutluluk alacağınız planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde bazı sorunlar yaşamanız mümkün. Hislerinizi onlardan saklamayın.

Yengeç Burcu: Bu Cumartesi evinize ve ailenize karşı anlayışlı, uyumlu tavırlarınız daha fazla ön planda olacak. Sevdiklerinize değer vermenin ve onların isteklerini anlamanın ne kadar güzel olduğunu farkedebilirsiniz. Kafanızdaki şüphelerin ve soru işaretlerinin temizlenmeye ihtiyacı var.

Aslan Burcu: Bugün yakın çevrenize, akraba veya kardeşlerinize yönelik paylaşımlarınız yüksek olacak. Çevrenize karşı anlayışlı tavırlarınızı sürdürecek, arkadaşlarınızla, düşüncelerinizi destekleyecek güzel planlar içinde bulunacaksınız. Düşüncelerinizi sesli dile getirin.

Başak Burcu: Bugün kazandıklarınız ve sahip olduklarınıza bakış açınız esnek ve rahat olacak. İş ortamlarınızdan alacağınız güzel destekler, hayatınızda da güzel açılımlara sebep olabilir. Bazı konuşmaları kafanıza çok takıyorsunuz, bu da belli konularda hereket etmenizi engelliyor.

Terazi Burcu: Bugün hayatınıza ve geleceğinize dair kendinizi rahat ve keyifli hissedeceksiniz. Etrafınızdaki olay ve kişilerin sizi ve hayatınızı olumlu yöne doğru çektiğini göreceksiniz. Ortaklaşa para konularında nazıl davranmanız gerektiği konusunda ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.

Akrep Burcu: Bu Cumartesi iç sezilerinize ve 6. hissinize göre harekete geçebilirsiniz. Düşündüklerinizi ve aklınıza düşenleri gerçekleştirmekte zorlanmayacaksınız. Özel hayatınızda nasıl davranmanız gerektiğiyle ilgili kafanızda soru işaretleri olabilir.

Yay Burcu: Bu Cumartesi arkadaşlarınız ve çevrenizle, özel hayatınızı renklendirebilir, istediğiniz türden organizasyonlar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bir tek işiniz konusunda kafanızda bazı soru işaretleri olabilir, nasıl harekete geçmeniz konusunda bir fikre sahip olmayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde veya kalabalıklar arasında kendinizi rahat hissedeceksiniz. Çalışıyorsanız, işinize istediğiniz gibi kanalize olmayı başaracaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı toplum içinde nasıl davranmanız gerektiğini bilemeyebilirsiniz.

Kova Burcu: Bu Cumartesi, uzak yolculuklar, uzak akrabalarla iletişim veya tanımadığınız yerlerde bulunma  isteğiniz aktif olacak. Aşk hayatınızın yoğunlaşmasıyla, kendi özelinize ayırmanız gereken vakit fazla olabilir. Ailenize karşı stres yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün para konularında ortaklaşa davranmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle evinize veya ailenize karşı yapacağınız harcamalarınız size keyif ve mutluluk verebilir. Yakın çevrenizde bazı insanların davranışları sizi tedirgin etse bile, bugün uyumlu yapınızla tadınız yerinde olacak.