Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Yay Burcunda olacak. Astroloji’de yay burcu uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğeri temsil ettiğinden bu organ operasyonlarından acil olmadıkça bu günler uzak durmalıyız. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan ,protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz bizim yararımıza olacak. Dalda yetişen sebze ve meyveleri toplamak, yemek için harika günler.

Genel anlamda; bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.

Koç Burcu: Bugün iletişime dayalı iş  hayatınızda olumsuz düşünce yapısına sahip olabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında kendinize fazla yüklenmemeli, kafanızı eğlenceli konularla dağıtmalısınız. Harcamalarınız bu dönem hızlandığından, bütçenizi idare etmekte zorlanıyorsunuz.

Boğa Burcu: Bugün maddi konularda sorumluluklarınızı karşılayamadığınızı düşünebilirsiniz. Planlarınızı iyice gözden geçirmeli ve olumsuzluklar karşısında yılmamalısınız. Kariyerinize yönelik alanlarda yaratıcılığınız size iyi kapılar açacak. Bu aralar şanslı bir dönemdesiniz.

İkizler Burcu: Hayatınıza ve geleceğinize yönelik oluşumlarda bugün şanslı bir gündesiniz. Konuşma ve görüşmeleriniz artabilir ve insanların yardımına koşarak, onların gözünde artı puanlar alabilirsiniz. İş alanlarınızda oluşacak negatif düşünceleri beslemeyin.

Yengeç Burcu: Olumsuz düşünmede ve negatif etkiler yaratmada bayağı başarılısınız. Yakın temas halinde olduğunuz ve iş yaptığınız insanlara karşı kırıcı ve ciddi tutumunuzu değiştirmeniz gerekiyor. Biraz daha olumlu olmalı ve bu aralar maneviyata yönelik işlerde bulunmaya özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu: Sizin aldığınız sorumlulukları arkadaşlarınız almadığı zaman bozuluyor ve fikrinizi direkt olarak paylaşıyorsunuz. Hayat her zaman göründüğü gibi olmayabilir. İnsanları eleştirirken bunu göz ardı etmemeye özen gösterin. Bugün özel hayatınıza odaklanmalısınız.

Başak Burcu: Kariyeriniz ve işinize yönelik konularda hemen moralinizi bozmaya meyillisiniz. Halbuki çevrenize iş konusunda yaptığınız yardımlar ve fedakarlıklar sizi olumsuzluklardan koruyacak. Ailenize karşı tepkilerinizi hemen ortaya koymaya çalışmayın.

Terazi Burcu: Kafanızda düşündüğünüz veya oturtmaya çalıştığınız fikirlerinizde geleceğinize karşı duyduğunuz güvensizlikler ön planda olabilir. Koşullar net olmadığı zaman kendinizi bu kadar tedirgin hissetmenize gerek yok. Siz her koşulla başetmesini bilirsiniz.

Akrep Burcu: Ailenize maddi olarak yardımlarınız olacak ve kendinizi rahatlamış ve huzurlu hissedeceksiniz. Kendinizi ve çevrenizi değiştirme isteğiniz, içten içe sizi kemiriyor. İstedikleriniz olmadığında hemen öfkelenebiliyorsunuz. Bugün buna dikkat edin.

Yay Burcu: Birkaç günlük sakinliğin üstüne bugün kendinizi aktif ve mücadeleci hissedeceksiniz. Görüştüğünüz insanlara karşı biraz sabırsız ve anlayışsız davranabilirsiniz. Özel yaşantınızda ve iş ortaklıklarınızda aynı fikirde olmanız şart değil, bunu çok sorun etmeyin.

Oğlak Burcu: Bugün ve yarın daha sakin ve kendinize yönelik bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlarla olan iletişiminizde kendinizi rahat ifade etmeye zorlanabilirsiniz. Bu kadar kapalı kutu olmayın ve insanları merak içinde bırakmamaya çalışın.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu ve bu aralar iyi anlaşamadığınızı düşünüyorsunuz. Bu aslında olaylara karamsar ve olumsuz bakış açınızdan kaynaklanıyor. Siz isterseniz anlaşamayacağınız kimse olamaz. Bugün biraz sosyalleşin ve arkadaşlarınızla kafanızı dağıtın.

Balık Burcu: İş hayatınızda ortaklaşa çalıştığınız birisi varsa bugün onu anlamakta ve doğru iletişim kurmakta zorlanacaksınız. İçinizde inanılmaz birikmiş bir enerji var ve bu enerjiyi doğru alanlara kanalize etmelisiniz.Özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız ,sezgi gücü yüksek, zeki bir insansınız. Konsantrasyonunuz çok yüksek ve amaçlarınız doğrultusunda hareket etmesini iyi beceriyorsunuz. Hırslı ve sorumluluk sahibi yönlerinizle iş hayatınızda yukarılara çıkmak sizin için çok kolay. Bu sene, beklenmedik olaylarla hayatınız şekillenecek. Güzel etkileşimler altında olacaksınız, bir tek özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir.