Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bu gece saat 22:13’te yay burcunda bir ay tutulması yaşanacak. Kişisel bazda bakacak olursak, turbo dolunay etkisini, özellikle ilişkilerimiz alanında hissedeceğiz. Konuştuklarımızdan, söylediklerimizden sorumlu olduğumuzu varsayarsak, yüzeysel olarak başlayan işlerimizde daha fazla bilgi araştırması ve daha derine gitme, inançlarımızı sorgulama  gibi etkiler yüksek olacak. Hayatımızdan gitmesi gerekenler gidecek, temizlenmesi gerekenler için harekete geçeceğiz. Biz kendimiz bunları yapmazsak, işte bu tutulma ani olayları hayatımıza taşıyarak, hayatımızı yoluna sokmaya başlayacaktır.

Koç Burcu: Bu ay tutulması sizin uzak çevre ilişkilerinizi zorlaştırabilir.Veya aniden ortaya çıkacak bir seyahat veya eğitim fırsatı,yakın çevrenizle gerilmenize neden olabilir. Uzakta bulunan akrabalarınızdan veya eşinizin, akrabalarından birilerinin duygusal iniş çıkışlarına şahit olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Ortaklaşa gelir ve giderler alanınızda oluşan ay tutulması sevdiğiniz insanın hayatında ve para durumunda  ilginç durumları ortaya çıkartabilir. Elinize vergi, nafaka, prim veya miras alanlarından para geçebilir veya bu alanlarda bazı zorlanmalar oluşabilir.

İkizler Burcu: Bu gece oluşan ay tutulması özel yaşantınızda ve ikili ilişkilerinizde önemli kararları hayatınıza taşıyacak. İlişkilerinizde konuşmalarınıza ve görüşlerinize dikkat edin, konuştuklarınızdan farklı bir tablo çizebileceğiniz gibi, karşı taraftanda farklı tepkiler alabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bu tutulma sizi en çok iş konularında veya sağlığınızla ilgili alanlarda zorlayabilir. Biten veya sonlanan bir işiniz olursa çok üzülmeyin, yeni çevrenizden ve yeni tanışacağınız insanlardan yeni kapılar açılabilir. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu: Bu gece oluşan ay tutulması aşk hayatınızda, çocuklarınızın konularında ve eğlence alanlarınızda duygusal sorunları ve bir takım kararları  hayatınıza taşıyacak. Yaratıcılık ve sanata dayalı  ilgili bir işiniz varsa olumlu bir döneme giriş yapacaksınız.

Başak Burcu: Bu ay tutulması evinizle veya ailenizle ilgili konularda ve  iş ortamınızda streslere ve ani oluşacak olaylara neden olabilir.  İki taraf arasında dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz.Yine ev satın alma, satma gibi işleriniz varsa bu alanlarda artık işin sonuna ulaşacaksınız.

Terazi Burcu: Bu gece  oluşan ay tutulması, yakın çevre alanlarınızı ve iletişime dayalı işlerinizi etkileyebilir. Belki de çıkacağınız bir seyahat veya önemli bir iş fırsatı, yakın çevre ilişkilerinize olumsuz yansıyacak. Sevdiklerinizin, kardeş ve akrabalarınızın hayatındaki değişimlere şahit olabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bu gece oluşan ay tutulması, sizin para  evinizde gerçekleşiyor. Ortaklaşa para alanlarınızda veya kendi birikimlerinizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Elinizden bir miktar para çıkabilir veya parasal durumunuzda değişimlere sahip olabilirsiniz.

Yay Burcu: Bu  ay tutulması, sizin kişisel ve fiziksel alanınızda oluşuyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa bu tutulma, önemli ve ani kararları ve olayları veya sonlanmaları hayatınıza  getirebilir. Eşinizin veya sevgilinizin hayatındaki değişimler yüzünden, hayatınızda önemli kararlar alma aşamasına gelebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Ay tutulması, sizin kadersel alanınızda oluşmaya başlıyor. Bazı sırlar, kapalı konular açığa çıkabilir. Beklenmedik etkilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Olayların nedenlerini anlamaya başlayacaksınız. Bu tutulma ve sonrası sağlığınıza çok dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

Kova Burcu: Ay tutulması sizin, sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşuyor. Arkadaşlarınızla stres dolu bir dönem olabilir. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinize ve iletişiminize bu dönem dikkat edin. Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde de arkadaşlarınız yüzünden bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu: Bu gece oluşacak ay tutulması, kariyer ve iş alanlarınızda gerçekleşecek. Eviniz ve işiniz arasında gerilimli bir dönem geçirebilir, iş alanlarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Toplum önü yaşacağınız bazı olayların özel hayatınızı etkilemesine izin vermeyin.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; başkalarına yardım etmek ve el uzatmak sizin için çok önemli. Bu da etrafınızda çok arkadaş olasına neden oluyor.Yaratıcılığınızı kullanmayı öğrenmelisiniz. Bu sene,  duygusal konularda önemli kararlar gündeme gelebilir. Yine ortaklı işleriniz varsa şanslı etkiler altında olacaksınız. Hayatınızda önemli değişimler meydana gelecek.