Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün, merkür yengeç burcuna geçecek. İletişimimizde hassas, duygusal, sezgisel ve korumacı yanlarımız ön plana çıkabilir. Evimiz, ailemiz, yuvamız ve bu alanlardaki güvenliğimiz bizim için önemli olacak. Yine yaptığımız işlerde sezgilerimizle hareket edebilir, mantığımıza daha az kulak verebiliriz. Gün içinde tuttarsız davranışlar sergilememiz mümkün.

Koç Burcu: Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Yine eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işlemleriniz varsa bu dönem yapacak ortamları rahat bulacaksınız. Ailenizle olan iletişiminizde alınganlıklara ve hassaslıklara açık bir dönem olacak.

Boğa Burcu: Merkür, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda duygusal ve sezgilerinize yönelik hareket edeceksiniz. Akraba, kardeşleriniz veya komşularınızla iletişiminizde hassas ve  ve alıngan davranmaya müsait olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Ticaretle uğraşıyorsanız bu 2 haftalık dönemde olumlu etkilere sahip olacaksınız. Paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir. Bu alanlarda hassas ve tutucu tavırlardan uzak durun.

Yengeç Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi dillendirebilir ve bu konularda harekete rahatlıkla geçebilirsiniz.

Aslan Burcu: Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız  varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar görülebilir. Kendinizi dinlemek, olayları gözden geçirmek işinize yarayacak.

Başak Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde ilerlemeye başlıyor. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda  hassas, sezgisel ve korumacı taraflarınız ortaya çıkabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

Terazi Burcu: Kariyer evinizde ilerlemeye başlayan merkür,15 gün boyunca bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. İş alanınızda sezgisel ve korumacı tavırlarla ilerleyecek, bazen de gereksiz alınganlıklar yapmaya müsait olacaksınız. Patronlarınız veya üstlerinizle konuşmalarınız artabilir.

Akrep Burcu: Merkür, 2 hafta boyunca bu alanlarınızda iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir. Uzaklarda bulunan akrabalarınızdan veya dostlarınızdan haber alabilir, iletişiminizde korumacı, alıngan, hassas davranabilirsiniz.

Yay Burcu: 2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, harcamalarınız, banka işlemleriniz, vergi, kredi, faiz, nafaka, miras alanlarınızda becerilerinizi ve uğraşılarınızı arttırabilirsiniz. Bu alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Sezgisel yolla bu alanlarda rahat sonuçlar alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: 2 hafta boyunca özel hayatınız veya ortaklı işler alanınızda becerilerinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili konuşmalarınız hızlanabilir. Yine ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda
hassas ve alıngan yanlarınızı bir kenara bırakarak iletişime geçmelisiniz.

Kova Burcu: Merkür, iki hafta boyunca  iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Hassas ve alıngan olmamak şartıyla , iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız.

Balık Burcu: Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, korumacı davranabilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.Yine sanata, spora ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde sezgilerinizi yönlendirebilirsiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız, dostlarınız ve akrabalarınız sizin için çok önemli ve kalıcı dostluklar peşindesiniz. Dürüst yapınızla çevrenizdeki insanlara yardım etmeye çalışırsınız. Bu sene, hayatınızda duygusal anlamda önemli değişimler oluşabilir. Bu değişimlere nasıl tepki verdiğiniz önemli olacak. Güçlü bağlantılar en çok iş alanınızda işinize yarayabilir.